Unë nuk e kam bërë ndonjë ndryshim. Unë jam më Vbulletin 3.6.8 me vBET3.4.1.
A Google API të ndryshojë saj Translation apo diçka?
Unë nuk e kam bërë ndonjë ndryshim. Unë jam më Vbulletin 3.6.8 me vBET3.4.1.
A Google API të ndryshojë saj Translation apo diçka?
I upgraded vetëm për të vBET 3.5.2 tani faqja ime përkthimi është plotësisht bosh. Çfarë jam unë mungon?
Ok. Kam marrë këtë googletest.php running. Looks si unë jam i pezulluar nga Google
Testi filluar përkthim për Google API V1
Rezultati i testit: {"responseData": null, "responseDetails": "Kushtet dyshuar për abuzim Shërbimi Ju lutem shikoni http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Test error:
Ora Connection (ms): 566,118164062
Testi Microsoft im API duket mirë. Nuk duhet vBET ime ende të përkthehet me Microsoft API?
Duke filluar përkthim provë MS
Rezultati Test: ï »¿" Hello "
Test error:
Ora Connection (ms): 492,813964844
Hi,
Po ai mund, por testi keni bërë mund të jetë mashtruese, becouse kjo provë përkthim vetëm në një të dytë
Ju lutemi a mund të kontrolloni:
- Keni vendosur- Nuk ju update = ngarkoni përsëri dosje upload-herë -> vbet_translation_options nëse jo ju lutem, bëj qëadmincp -> vBET -> Ofruesit Përkthime -> Përdorimi Google Vetëm: JO
Po unë kam 'Përdor Google Vetëm: JO' dhe kam bërë ngarkoni vbet_translation_options dosje.
Tani, nëse unë klikoni një flamur, unë të marrë gabim në vijim:
Gabim Fatal: Thirrje për save_settings padefinuar funksion () në / home / smera / public_html / Forum / përfshinë / vbenterprisetranslator_class_translator.php on line 28
Unë paksa mend kam filluar marrjen e sipër gabim pasi kam bërë disa ndryshime në bazë të rekomandimit FAQ të performancës. Të ndjehen si ai mund të jetë e lidhur me cache memorie apo diçka
Fundit edituar nga myandy99; 30-10-11 në 19:00. Arsyeja: hollësi më tej
A keni hequr / editojnë çdo fotografi, (përveçse për integrimin vBulletin)
Ju lutem mund të më tregoni se cila hapa (e hint FAQ performance) janë bërë?
Nëse ju nuk e mbani mend ndonjë të këtij MD ju lutem mua qasja juaj Detailes unë do të kontrollojë atë në serverin tuaj
Mbaj mend problemi ka ndodhur pasi kam ndryshuar Cache Memory nga Asnjë diçka. Por tani edhe pse kam ndryshuar Cache Memory përsëri në 'none' problemi ende ekziston
Unë nuk e kam hequr / editojnë çdo fotografi, (përveçse për integrimin vBulletin)
Fundit edituar nga myandy99; 01-11-11 në 13:22.
Linjë e kodit, ku gabimi fatal ka ndodhur duket të jetë më poshtë. A mund të marr disa përgjigje?
Code:save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
Ju duket gabim becouse i sistemit nuk mund të gjeni Funksioni save_settings e cila është funksion vBulletin dhe duhet të jetë në adminfunctions_options.php tani për tani unë nuk e di pse ai nuk mund të jetë gjetur, ju lutem të rishqyrtojë reupload të gjitha vBet fotografi, ose ju lutemi PD mua qasje në detaje, dhe unë do të kontrollojë atë.
Është e vështirë të jetë e mundur ky gabim u provokua nga vlera ndryshon Cache Memory