I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 3 FirstI parë 123
Results 21 te 24 e 24

Thread: Përkthime bosh.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Unë kisha për të çaktivizuar vBET tani për tani. Forum ime tërë vazhdimisht vetëm shkoi në kohë-opozitë për shkak të përkthimeve që nuk mund të bëhet. Deri tani unë vetëm të presim dhe të shpresojmë që ju mund të gjeni një zgjidhje të mirë. Unë jam një anëtar për jetën miku im, dhe unë e di që ju do të gjeni një mënyrë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë moment ne jemi të testimit të API të reja për përkthim (ju lutem shikoni shpallje). Gjithsesi - nëse përkthimet nuk mund të bëhet që ju nuk duhet të ketë ndonjë mbarime ... Diçka nuk është e drejtë këtu. Kur përkthimi nuk mund të bëhet, atëherë vBET duhet të shënojë si ofrues i padisponueshëm dhe kontrolloni atë çdo 10 minuta nuk është në dispozicion përsëri. Ndërkohë kur nuk ofruesit janë në dispozicion, atëherë vetëm rezultatet kopje e ruajtur janë shfaqur. Pra, çdo timeout nuk duhet të ndodhë. Ju lutemi të hapni temë të re për çështjen tuaj me timeout dhe detajet e hyrjes PM - ne do të shikoni se çfarë po ndodh. Ndoshta ju merrni disa shënime të ndryshme gabim nga ofrues dhe kjo është kthyer asnjë prej nga vBET - që do të shpjegojë pse vBET ende përpiqet për të përdorur provider. Ne mund të kontrolloni atë vetëm në vend.

Zgjidhje aktuale tashmë zgjidh çështjen me kufijtë e arritura. Nëse keni ndonjë problem mund të shkaktohet nga disa bug. Ne kemi për të kontrolluar atë për të verifikuar - ju lutem thread hapur të re dhe detajet e hyrjes PM.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Unë kam mundur versionin e fundit të VBET sot për herë të parë përsëri. Pra, mund të pyes ju djema të lutem të më udhëzojë për në ku për të fikur pastrimin cache (Si per sugjerimin Michal në postin e mësipërm) Gjithashtu ajo faqe mund të mos vendosur për të përkthyer, dhe si ta bëjnë këtë?
    Në këtë fazë unë jam duke përdorur vetëm API është e lirë nga Microsoft dhe Apertium, por ato janë përdorur deri në si 2 minuta. Kështu që tani për tani kam nevojë për të gjetur një mënyrë për të përkthyer vetëm mesazhe të reja. Unë jam gjithashtu duke u përpjekur për të punuar një mënyrë për të përdorur API paguar Google, kështu që shpresojmë se kur kam që në vend që unë mund të përdorni VBET të plotë të saj përsëri. Faleminderit.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Foru cache mysafir paaftësi ju mund të vendosni të dy parametrat:

AdminCP -> vBET Cache -> Cache Kohë Për të Jetuar (TTL) -> Cache Kohë Për të Jetuar (TTL): 0
    - Ju të dhënave cache do të zgjasë përgjithmonë

AdminCP -> vBET Cache -> Cache Kohë Për të Jetuar (TTL) ->pastrimin Cache strategji: Me aftësi të kufizuara

Ju mund "nuk transtaling" disa faqe nga mbushje opsion):
    AdminCP -> vBET Main -> WWW URL:

Gjithashtu ju mund të përdorni: <-! VBET_SNTA -> dhe <-! VBET_ENTA -> tags. Vetëm vënë atë në brendësi të përmbajtjes që ju nuk duan të jenë të përkthyera dhe voila - kjo nuk do të jetë - Ju mund të hyni në easly templates nga AdminCP -> Styles & Templates

Faqe 3 e 3 FirstI parë 123

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •