I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 4 FirstI parë 1234 I funditLast
Results 11 te 20 e 40

Thread: Çështjet kryesore të përkthimit

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

i mund, por thats një beta dhe ju shteti ju dont japë mbështetje për të dhe që gjithashtu nuk është e mirë për mua

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ju lutemi të-bërë këtë test për të gjithë ju jeni duke përdorur API-# post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë do të kur kam mbaruar optimizuar bazën e të dhënave e mia, unë jam vetëm duke përdorur API V1 si i vetëm vBET 3.4.1 instaluar.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Quote Postimi origjinal është bërë nga r.dziadusz View Post
    Ju lutemi të-bërë këtë test për të gjithë ju jeni duke përdorur API-# post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Ok i vrapoi që vënë në provë dhe mori këtë
    Duke filluar testin përkthimi G API V1
    Rezultati i testit: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error:

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë kam probleme të mëtejshme, vbenterprisetranslatot.php është duke përdorur të gjitha kohën time CPU, ju lutem shikoni më poshtë:
    ************ Pid Prioritet Owner CPU% Memory% Komanda
    12.493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0-0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7-0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20.732 (Trace) (Kill), mysql 0 - 1,8-6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-jashtme-mbyllje -

Unë kam 4 CPU dhe është vrarë web faqen time tani që ajo nuk mund të shihet merrni përkthime!, I kanë aftësi të kufizuara gjysma e përkthimeve dhe ende kanë këtë çështje!

Mund të ndihmojë dikush?
    Fundit edituar nga Simon Lloyd; 01-10-1119:29.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë kam upgraded të beta në përpjekje për të zgjidhur çështjet e mia, por duket se unë nuk jam marrë përkthime nga Microsoft?

Ja rezultati i testit Micorsoft:
    Duke filluar përkthim provë MS
    Rezultati i testit: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Test error:
    Ora Connection (ms): 237,756103516
    Unë e kam dyfishtë chaecked i kanë ID MS saktë!
    Fundit edituar nga Simon Lloyd; 01-10-1120:56.

Anëtar
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Vend
    http://harleyforum.se
    Postime
    36

Quote Postimi origjinal është bërë nga Simon Lloyd View Post
    Hi, unë jam në nevojë për ndihmë urgjente, i gjejmë sot se disa prej titujve janë të humbur, por thread qoftë se kam ndryshuar gjuhë që duket (nganjëherë), shikoni këtu http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel-pune-e funksioneve /] Microsoft Excel pune Funksionet ju do të shihni temat lotsof starters emra, por nuk ka tituj thread (dhe ndoshta një ose dy), tani të ndryshojë gjuhë të thotë në greqisht ju do të shihni titujt e fije, të ndryshojë në një gjuhë tjetër dhe disa tituj kanë shkuar dhe disa mbeten?!

A mund dikush të ndihmojë ju lutem?
    A njëjtën gjë e saktë .. disa ditë më parë ka filluar të. (2.4.4 version falas)

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Simon Lloyd View Post
    Hi, unë jam në nevojë për ndihmë urgjente, i gjejmë sot se disa prej titujve janë të humbur, por thread qoftë se kam ndryshuar gjuhë që duket (nganjëherë), shikoni këtu Microsoft Excel Funksionet pune ju do të shihni temat lotsof starters emra, por nuk ka tituj thread (dhe ndoshta një ose dy), tani gjuhë të ndryshojë thotë në greqisht ju do të shihni titujt e fije, të ndryshojë në një gjuhë tjetër dhe disa tituj janë zhdukur dhe disa mbeten?!

A mund dikush të ndihmojë ju lutem?

Ju mund të kontrolloni të dhënat në lidhje me përkthimin tuaj aktuale Google duke përdorur googletest - ju lutem shikoni këtu për detaje: # post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Faqe 2 e 4 FirstI parë 1234 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •