OK - kështu që është kjo ende një çështje? Sepse ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar.
Arsye e mundshme pse nuk ishte duke punuar dhe tani ajo është, është për shkak RSS kanal tregon mesazhe të tjera tani. Pra, është e mundur që disa çështje të ekzistojnë, por kjo është e rrallë dhe nuk e dimë tani se çfarë është ajo.
E sigurt - nuk është për shkak të vBET cache - RSS është ajo e cache vBulletin vet aq për RSS cache përkthime vBET nuk është përdorur në të gjitha (duket të jetë më mirë për performancën).
Unë do të të lë këtë thread hapur për disa kohë. Siç kam shkruajtur ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar në anën tonë. Pra, nëse unë mund të kërkoj nga ju lutemi të monitoruar RSS kanalin tuaj dhe kontrolloni atë nga koha në kohë. Nëse ju gjeni këtë çështje përsëri do të ishte mirë të kopjoni dhe të na japë lidhje me çdo postim i cili u shfaq në kanalin tuaj RSS. Në këtë mënyrë ne do të jemi në gjendje për ta vënë atë në forumin tonë test, shikoni përmbajtjen e saktë dhe të punojnë në të. Ju lutemi të qëndrojnë në kontakt me këtë çështje.