I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 12

Thread: vBET 4.4.2 Released

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default vBET 4.4.2 Released

Hi

Pra, kjo lirimin e shton mbështetjen për Google v2 Translation API. Në këtë moment ajo mbështet 3 API në përkthim:
    • Google Translation API v1 (në dispozicion vetëm deri në 1 dhjetor 2011)
    • Google Translation API v2 (paguar një)
    • Microsoft Translation API (falas)

Tani për tani në qoftë se ju doni të përdorni të paguar Google API atëherë ju duhet të kthehet në Google v2 Translation API dorë tani (Admin CP-> vBET-> Providers Translation-> Use Google API v2. Pas 1 dhjetor ne do të hiqni këtë opsion, pasi që ka do të ketë zgjedhje më.

Ju lutem vini re se vlerat e reja parazgjedhur për parametrat e vjetër të ketë ndikim në forume gjate update (ju do të keni vlerë tuaj të vjetër). Ende e parametrave të reja (si që tryeza duhet të pastrohen) ju do të keni vlerat tona default, sepse ju nuk ka pasur vlerën e mëparshme atje.

Pra, me fjalë të shkurtër: këtë version është i përgatitur që të ju jap përkthime të lira dhe të lejon duke ndryshuar konfigurimit të mbështesë të gjitha 53 gjuhë.

New:
    • Mbështetje për Google v2 Translation API
    • Konfigurimi për pastrimin cache (e cila gjuhë duhet të pastrohen)

Ndryshimet:
    • VBET Default konfigurimit të përgatitur për përkthime të lirë

Bugs Corrected:

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Great! Nëse i upgrad nga vb3 të vb4 për të përdorur vbet4 do cache mi kanë për të filluar përsëri?
    Fundit edituar nga Snake; 01-09-1122:00.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Snake View Post
    Great! Nëse i upgrad nga vb3 të vb4 për të përdorur vbet4 do cache mi kanë për të filluar përsëri?
    Jo - cache do të qëndrojë siç është. Azhornimi i bërë vetëm - nuk reinstall (nuk uninstall dhe të instaloni përsëri - gjatë uninstall të gjitha tabelat cache janë të rënë). Lutemi kini parasysh se vBET3.x gjithashtu do të mbështesë Microsoft dhe Google API Translation Translation API v2 - kjo është përparësia jonë kryesore tani Pra, ju nuk keni për të rinovuar të gjithë dhe të gjithë vBulletin plugins tuaj vetëm për këtë.

Megjithatë nëse keni leje për 4.x vBulletin Unë personalisht mendoj se ajo është motori mjaft i mirë dhe është e vlefshme për të rinovuar (vetëm të jenë të gatshëm për çështje

Junior Member
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    1

Text automatically translated from: Russian to: Albanian
    Translated text
    dhe si për të ngritur një forum për vBulletin 3.8.7 ??((( Prompt (versioni falas)
    Original text

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi,
    Ju lutem lexoni rreth vBulletin 3.x nga këtu vB3 Diskutime - vBulletin.org Forum, Dhe në qoftë se ju doni të ju pyes për versionin e lirë të vBET tonë të produktit për vBulletin 3.x, ju lutemi të hapur fije të re në Version falas vBET2.3.x

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Ku mund të gjej informacion mbi shërbimin e paguar nga google? Sa do të kushtojë, dhe si për të vendosur atë nëpërmjet tyre? Thanks.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Quote Postimi origjinal është bërë nga Taurus View Post
    Ku mund të gjej informacion mbi shërbimin e paguar nga google? Sa do të kushtojë, dhe si për të vendosur atë nëpërmjet tyre? Thanks.
    Hidhni një sy këtu Versionin e paguar e Google Translate API tashmë e hapur për biznes - Google Translate Blog ajo mund të punojnë jashtë shumë e shtrenjtë për forume, ata do të ngarkuar me 0,05 $ për 500 fjalë!

Unë vetëm mori një fije mesatare prej 9 postime, Duke përfshirë të gjithë tekstin postbit ka pasur 3.456 fjalë të që barazohet me $ 1,76!, Kështu që përkthimi do të kushtojë një pasuri absolut!

Është API pa shkuar plotësisht? A ka një alternativë si bablefish AltaVista s?
    Fundit edituar nga Simon Lloyd; 04-09-1118:28. Arsyeja: Shtuar llogaritjen e kostos!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Simon Lloyd View Post
    Hidhni një sy këtu Versionin e paguar e Google Translate API tashmë e hapur për biznes - Google Translate Blog ajo mund të punojnë jashtë shumë e shtrenjtë për forume, ata do të ngarkuar me 0,05 $ për 500 fjalë!

Unë vetëm mori një fije mesatare prej 9 postime, Duke përfshirë të gjithë tekstin postbit ka pasur 3.456 fjalë të që barazohet me $ 1,76!, Kështu që përkthimi do të kushtojë një pasuri absolut!

Është API pa shkuar plotësisht? A ka një alternativë si bablefish AltaVista s?
    Këtu është çmimi të hollësishme për Google v2 Translation API: Çmimet dhe Terms of Service - Google Translate API v2 - Google Code
    Ajo është 20,00 $ per 1 000 000 karaktere. Kjo është akuzë nuk është në karaktere me fjalë.

Gjithashtu nuk ka asnjë afat kohor për caching Google Translation API rezultate v2. Pra, ju nuk keni për të paguar pa pushim për përkthim të njëjtë. Pra, llogaritjet tuaja humbasë një gjë - se pas përkthimit të 1 fije, vBET tashmë kanë dënime cached për elemente statike GUI. Gjithashtu në bazë të rezultatit tuaj keni pasur në një fije 9 postimet me sasi përmbledhje të karaktereve 17 600 - këtë e bën mesatarisht rreth 2 000 karaktere per post. Ky nuk është shembull i zakonshëm. Postimet Shumë prej tyre kanë më pak se 60 karaktere (ashtu si pas tuaj të mëparshëm). Për shembull këtë përgjigje shumë e ka më pak se 1300 karaktere, dhe kjo është përgjigje e gjatë si për shumë forume. Sigurisht nuk ka ndonjë rregull, por unë mendoj se ju trembë veten për vdekje, duke përdorur vetëm një shembull, i cili nuk është shumë e zakonshme për shumë forume.

Anyway - çmimi si çmimi - kjo varet nga Google se si ata duan të shesin shërbimet e tyre dhe deri në përdoruesit e ata do të përdorin këto shërbime apo jo.

Duke iu përgjigjur pyetjes rreth alternative të lirë - Po - vBET4.x tashmë mbështet plotësisht të lirë Microsoft Translation API - Ajo nuk e mbështet aq shumë gjuhë, si Google, por ajo është ende 35 gjuhë. Kështu që klientët mund të gëzojnë vBET përkthim falas edhe pas përkthimit Google API v1 do të jenë të mbyllura. Të paktën për sa kohë Microsoft Translation API është i lirë, por këtu ne jemi të përgatitur edhe për të zhvillohet - vBET tani e bën të lehtë për të shtuar API të reja të përkthimit.
    Fundit edituar nga vBET; 04-09-1119:36.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Ju lutemi të ketë parasysh koston i dhënë më sipër është vetëm për një përkthim.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Michael, faleminderit për përgjigje të detajuar, unë e kuptoj se çfarë jeni duke u përpjekur për të thënë, por për fat të keq shembulli i dhënë është shumë i zakonshëm në forumet e mi, i kanë shumë shumë shumë të gjatë.

Unë jam i kënaqur se në qoftë se unë të përpiqet shërbim të paguar Google dhe punon me shumë e shtrenjtë unë ende do të ba në gjendje të ofrojnë përkthime në forumet e mia

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •