I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 10

Thread: Shiko profilin e anëtarit gjuhën opsion "jo e zgjedhur"

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Default Shiko profilin e anëtarit gjuhën opsion "jo e zgjedhur"

Për përdoruesit të cilët nuk duan të kenë ndonjë flamur të lidhur në profilin e tij, mundësi për të marrë konfigurimin gjuhën kthehet në "të mos zgjedhur" pas disa përzgjedhje posible testimi përdorues gjuhë.

Aktualisht këtë "unselection" nuk është posible.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Si një alternativë, ka një mundësi për të shmangur vizualizimi flamurin në profilet e pa modificating templates?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po kjo nuk është e mundur dhe me të vërtetë ne nuk duam ta mbështesin atë.

Kryesisht pronarët forum doni atë në mënyrë të qëndrojë (kjo është arsyeja pse functionalities e tillë ekziston në të gjitha - ne u pyet për të bërë atë).

Si në lidhje me atë - do të jetë e mundur, por vetëm për administratori? Siç kam shkruar më së shumti forumet e duan për të detyruar përdoruesit për të vendosur të mos lejojë të unset atë. A do të jetë në rregull për ju?

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Unë e kuptoj conexion me detyruar përdoruesit të zgjedhin gjuhën në funksionalitetin.

Por duke qenë se opsioni bilingual nuk është i pranishëm në produktin e tanishme, ne do përkohësisht duhet të merren me përdoruesit nuk dëshirojnë të tregojnë një flamur të qartë në profilin e tij.
    Unë e di se është një çështje politike litle por do të jenë të rëndësishme në rajonin tonë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Thanks for info. Mund të ju përgjigjem në pyetjen? A ka zgjidhje të propozuar do të jetë në rregull për ju?

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Jo, nuk ka.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pra, si ju dëshironi që ajo pikërisht duke punuar?

Gjithkush lejohet të Unselect gjuhën e tij default. Admin gjithashtu mund të bëjë atë për përdoruesit.
    Nëse ne do të lejojë përdoruesve të gjuhës Unselect default, kjo do të jetë në dispozicion pas kthyer në mundësi të veçantë për këtë - siç kam shkruar para shumë forume duan e kundërta e saktë të kërkesës tuaj (në mënyrë të duan për të detyruar përdoruesit për të vendosur të mos lejojë të unset atë) .

A është kjo zgjidhje është në rregull për ju? Nëse jo ju lutem jepni info disa më shumë se thjesht nuk pajtohen Kjo do të na ndihmojë për të përcaktuar nevojat tuaja më të shpejtë.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Lejimi preferencat forum të tjerë në të njëjtën kohë:
    AdminCP opsion: Lejo përdoruesit për të vendosur gjuhën si "jo e zgjedhur"?

Siç është e lidhur shumë me forcën-përdoruesve-të vizitoni gjuhën zgjedhjen profilin, ju gjithashtu mund të shoqërohet me këtë opsion:

-Forca e përdoruesit për të vendosur gjuhën (adminCP)? Po = jo> "Nuk e zgjedhur" opsion në dispozicion
    -Forca e përdoruesit për të vendosur gjuhën (adminCP)? Asnjë => "Nuk e zgjedhur" opsion në dispozicion

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK kështu që ne do të shtojë opsion i ri konfigurimit, kështu që përdoruesit do të jetë në dispozicion për Unselect gjuhën e tyre default. Ne do të mendojnë për përshkruar atë në mënyrë të përshtatshme administrata do të dijë se nuk ka asnjë kuptim për ta detyruar vendosjen e atë dhe të lejojë që të Unselect atë në të njëjtën kohë.

Ndoshta ajo do të jetë edhe më e lehtë për ta vënë atë si vlerë e re në vend të krijimit të detyruar parametër të reja vetë. Kjo do të jetë më e lehtë për administrimin e për të konfiguruar.

Pra, ne do të bëjmë atë nga parametri të reja ose vlera të reja në parametër ekzistuese. Sido që të jetë ajo do të bëhet. Preferenca ime është mënyrë në të vërtetë 2 - e lehtë për të ruajtur sepse automatikisht nuk e lejojnë për konfigurimin e gabuar.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2011
    Postime
    32

Unë pajtohem mënyrë ndoshta e dytë është më e mirë dhe e drejtë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •