I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Çështje Editor.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Question Çështje Editor.

Unë jam duke përjetuar një çështje redaktor në vbcms faqen time. Tani kjo ndodh vetëm për administratorët. Kurdo që shihni një artikull redaktor mungon. Kur shihni këtë artikull si anëtar normale editor po tregon mirë. Unë kam vendosur se kjo është në të vërtetë një çështje Muslimanët, por për fat të keq për shkak të politikës Muslimanët rreth vBET unë nuk mund të merrni ndonjë mbështetje. Kështu që unë shpresoj se ju do të jetë në gjendje për të ndihmuar mua. Thanks.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nëse kjo është çështje vBulletin ju lutem shkoni te ekipit Muslimanët për mbështetje. Ju lutem kontrolloni ka të tilla të tyre të quajtur "politikë", është në rregull, sipas licencës së tyre në qoftë se ju dëshironi. Nëse kjo është dhe ata kanë të drejtë të refuzojë mbështetje për forume të ketë ndonjë mods tjetër (me të vërtetë budalla) atëherë ju lutemi mos atë që është e nevojshme për të marrë mbështetjen e tyre. Ju mund përkohësisht disable mods tuaj, backup files edituar tuaj Muslimanët dhe të ngarkoni një origjinal. Atëherë ata do të kenë asnjë justifikim për të refuzojë të ju mbështetur. Ne nuk mund të jetë përgjegjës për produkte të tjera të produkteve të tjera të ekipeve dhe as mbështetje ... Sidomos kur ato ekipe përdor gënjeshtra kundër produkteve tona dhe praktikat që unë me të vërtetë shpresoj se nuk janë ligjore.

Ne nuk jemi në gjendje për të mbështetur kodin vBulletin - ne thjesht nuk e dinë këtë - nuk është produkti ynë.

A keni nevojë për ndonjë ndihmë në lidhje me vBET këtu?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Ju mund të fshini këtë Michal. Më vjen keq. Kam arritur të marrë këtë të caktuar me veten time. Ajo nuk kishte të bënte me vBET.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

I madh Thanks for info!

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja