I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Gabim Fatar pas install

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2011
    Postime
    11

Arrow Gabim Fatar pas install

hi, i uninstalled 2.4.4 lirë

dhe instaluar, 4.x konfiguruar sipas README

Unë jam marrë këtë gabim, kur duke u përpjekur për të hyrë në forum ose përkthyer në CMS:

Warning: require_once ([rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php) [function.require-herë]: dështuar për të hapur stream: No fotografi të tilla apo directory në [rrugën] / përfshin / class_friendly_url.php (287): eval () ' d code on line 4

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed hapjen e nevojshme '/ home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php' (include_path ='.:/ usr/lib64/php: / usr / lib / php ') in / home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/class_friendly_url.php (287): eval ()' d code on line 4
    Fundit edituar nga vforum; 19-07-1121:31.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutemi sigurohuni që keni ngarkuar në të gjitha kërkohet përmbajtja formë vBET paketën tuaj në forum. Ajo duket si ju shkoni file. Ju lutem sigurohuni që ju keni ngarkuar file / Përfshin / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php. Nëse ju bëni, ju lutem me PM Access detajet për CP Admin dhe FTP - Unë do të kontrollojë se çfarë po ndodh atje.
    Fundit edituar nga vBET; 19-07-1117:45.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Si ju përshkruar në PD çështja është zhdukur - ajo ishte faji FTP klientin tuaj që ndryshoi emrat e dosjeve të vogle. Kështu që unë jam mbyllur këtë thread. Në rast të çështjeve të tjera, ju lutem krijoni një fije për një çështje

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •