I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 6 e 6 FirstI parë ... 456
Results 51 te 56 e 56

Thread: Google Translate API pres, ose do të paguhet? Nuk ka rëndësi - vBET mbështet TV të tjera

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Raportet janë të vlefshme vetëm për Google v2 Translation API. Për v1 nuk janë dhe kjo API do të jenë të mbyllura 1 dhjetor 2011, kështu që nuk ka kuptim për të bërë ndonjë gjë në këtë fushë.

Në këtë moment zbulimin e gjuhës është mbështetur vetëm nga Google Translation API (versionet kabinë). Ne mund të shtoni gjithashtu mbështetje për Microsoft - ne nuk e ka bërë atë ende, sepse ne shohim disa çështje këtu. Microsoft Translation API mbështet gjuhë më pak, kështu që nëse ju do të keni kthyer në më shumë gjuhë (ato të mbështetur vetëm nga Google), atëherë përkthimi API Microsoft nuk do të jetë në gjendje për të zbuluar gjuhën. Pra, me fjalë të tjera - ne mund të shtojë përkrahjen për Microsoft zbulimin e gjuhës Translation API, por ju mund ta përdorni atë vetëm kur ju përdorni vetëm gjuhë të mbështetur për Microsoft. Qoftë se ju përdorni një gjuhë më shumë se Google duhet të përdoret, përndryshe zbulimin nuk do të punojë për gjuhët nuk mbështeten nga Microsoft. Kjo është arsyeja pse ne nuk ka shtuar se që nga fillimi - kjo komplikon konfigurimit. Sigurisht tani ne kuptojmë se shumë konsumatorë do të rrinë vetëm në përkthime falas kështu që ne do të shtojë përkrahjen për zbulimin e Microsoft Language.

Nuk ka nxitojnë këtu - për aq kohë sa Translation Google API v1 është duke punuar ju prapë mund të ketë gjuhën e zbulimit të lirë. Pra, së pari ne do të shkojmë për lirimin e të reja vBET3.x dhe shtoni ka mbështetje për API përkthim të tjera. Atëherë ne do të ass mbështetje për zbulimit Microsoft Language.

SHËNIM: në këtë moment në vBET4.x ju mund të përdorni Microsoft për përkthime dhe pa Google Translation API v1 për zbulimin. Pra, ju nuk duhet të presin me kalimi. Zbulimi Language punon më vete - pa marrë parasysh se çfarë konfigurimi që ju keni për përkthim.

Fundit edituar nga vBET; 03-09-1113:08. Arsyeja: gabim daktilografimi

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Wow, duket si microsoft mbështet vetëm 37 gjuhëve ndërsa google mbështet 53 - është e saktë?

Ju jeni të drejtë që API microsoft nuk duket të jetë i rafinuar si si Google.

Tani për tani unë jam duke përdorur API si vijon:

Por në qoftë se ka një koduar \\ n, \\ r ose \\ t në tekst, duket API yells në ju. Cila është rruga më e sigurt për të shifroj $ tekstit? Tani për tani unë jam duke bërë:

str_ireplace (array ('0D%', '0A%', '% 09'), array ('','',''),$ translationURL);

por kjo nuk duket të jetë e mjaftueshme në krye të urlencode. Google API URL ishte më elegante, si ne nuk duhet të shqetësohen për kuotat, as.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju keni vBulletin 4.x? vBET 4.x tashmë mbështet përkthimin Microsoft dhe ju nuk keni për të bërë ndonjë ndryshim në kodin.
    vBET3.x do të mbështesë atë në lirimin e ardhshëm. Dhe me të vërtetë në Microsoft Translation API ne duhet të kujdesen tortë në lidhje me disa shkronja të veçanta - kjo është pjesë e kodit vBET4.x formë e trajtimit API Microsoft Translation:
    Code:
    $translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Jo, I use 3,8 kështu që unë do të duhet të presim e të shohim

Edhe me këtë zëvendësim unë jam duke u çështjet në tekstin që përmban citate. Megjithatë, për shumicën e faqeve, punon çdo gjë.

Unë shpresoj Microsoft shton mbështetjen për gjuhët më shumë!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga moman View Post
    Jo, I use 3,8 kështu që unë do të duhet të presim e të shohim

Edhe me këtë zëvendësim unë jam duke u çështjet në tekstin që përmban citate. Megjithatë, për shumicën e faqeve, punon çdo gjë.

Unë shpresoj Microsoft shton mbështetjen për gjuhët më shumë!
    New release vBET3.x duhet të jetë në këtë muaj Në vBET4.x ajo tashmë është duke punuar nga disa kohë, kështu mete duhet të zgjidhet tashmë. Gjithsesi ai do të dalë si version beta e parë, për shkak të shumës së ndryshimeve.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Tinguj të mirë!

Për kohën që unë duket se kanë fiksuar këtë çështje me përkthyes microsoft. Ajo doli se 22% (kuota koduar) në URLs dehur gjërat kështu që unë jam vetëm largimin e tyre plotësisht.

Për shembull,

Do të ankohen për kuotat, por

works fine

Faqe 6 e 6 FirstI parë ... 456

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •