Raportet janë të vlefshme vetëm për Google v2 Translation API. Për v1 nuk janë dhe kjo API do të jenë të mbyllura 1 dhjetor 2011, kështu që nuk ka kuptim për të bërë ndonjë gjë në këtë fushë.
Në këtë moment zbulimin e gjuhës është mbështetur vetëm nga Google Translation API (versionet kabinë). Ne mund të shtoni gjithashtu mbështetje për Microsoft - ne nuk e ka bërë atë ende, sepse ne shohim disa çështje këtu. Microsoft Translation API mbështet gjuhë më pak, kështu që nëse ju do të keni kthyer në më shumë gjuhë (ato të mbështetur vetëm nga Google), atëherë përkthimi API Microsoft nuk do të jetë në gjendje për të zbuluar gjuhën. Pra, me fjalë të tjera - ne mund të shtojë përkrahjen për Microsoft zbulimin e gjuhës Translation API, por ju mund ta përdorni atë vetëm kur ju përdorni vetëm gjuhë të mbështetur për Microsoft. Qoftë se ju përdorni një gjuhë më shumë se Google duhet të përdoret, përndryshe zbulimin nuk do të punojë për gjuhët nuk mbështeten nga Microsoft. Kjo është arsyeja pse ne nuk ka shtuar se që nga fillimi - kjo komplikon konfigurimit. Sigurisht tani ne kuptojmë se shumë konsumatorë do të rrinë vetëm në përkthime falas kështu që ne do të shtojë përkrahjen për zbulimin e Microsoft Language.
Nuk ka nxitojnë këtu - për aq kohë sa Translation Google API v1 është duke punuar ju prapë mund të ketë gjuhën e zbulimit të lirë. Pra, së pari ne do të shkojmë për lirimin e të reja vBET3.x dhe shtoni ka mbështetje për API përkthim të tjera. Atëherë ne do të ass mbështetje për zbulimit Microsoft Language.
SHËNIM: në këtë moment në vBET4.x ju mund të përdorni Microsoft për përkthime dhe pa Google Translation API v1 për zbulimin. Pra, ju nuk duhet të presin me kalimi. Zbulimi Language punon më vete - pa marrë parasysh se çfarë konfigurimi që ju keni për përkthim.
![]()