I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 5 e 6 FirstI parë ... 3456 I funditLast
Results 41 te 50 e 56

Thread: Google Translate API pres, ose do të paguhet? Nuk ka rëndësi - vBET mbështet TV të tjera

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit për këtë informacion. Ne do të kontrollojë atë që ndryshimet janë të nevojshme për të bërë në kodin vBET për lirimin e ardhshëm.

Lutemi kini parasysh se vBET tashmë mbështet Microsoft API përkthim i cili është i lirë dhe tani mbështet 35 gjuhë. Kështu që ju mund të përdorni vetëm përkthime të lirë në qoftë se ju doni, paguhet vetëm nga Google, ose përzierje të dhe përdorimi i lirë ku është e mundur dhe paguhet kur ajo nuk është.

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    14

I hetuar këtë situatë, dhe kjo është shumë e thjeshtë:
    Ne mund të përdorni të njëjtin kod.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ende - nuk ka informacion se disa kufizime janë të ndryshme kështu që është e mundur që të përdorin atë me performancën më të mirë (kërkesat më të gjata, më shumë pyetje në një kërkesë). Pra, ne do të shkojmë atje dhe të kontrolloni çdo gjë
    Fundit edituar nga vBET; 31-08-1104:51. Arsyeja: gabim daktilografimi

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Lajm i mirë është se tani ajo do të lejohet për të ruajtur rezultatet e Google - kështu që ju nuk do të duhet të paguajnë pa pushim për përkthime të njëjtë. Ne do të duhet të ndryshojë vBET konfigurimin e parazgjedhur për pastër cache dhe gjithashtu përshkrimin e disa parametrave vBET. Unë e di se ishte planifikuar për lirimin vBET3.x tani, por ajo do të jetë më e lehtë dhe të shpejtë për të përfshirë ndryshimet në vBET4.x e parë e cila është përgatitur tashmë për API përkthim shumë. Ne thjesht do të përdorë atë si "një tjetër" API përkthim i dhënë mundësinë për të përdorur të parë Google API (pa një) deri sa zhduket dhjetor 1, dhe pastaj thjesht kaloni v2 vetëm duke ndryshuar një parametër vBET.

Gjithashtu një lajm i mirë është se çmimet duket të jetë mjaft e drejtë 20 $ per 1 milion karaktere. Nuk mund të them se sa karaktere do të jetë për një forum, por ajo ende duket të jetë mjaft OK. Gjithsesi - ne tashmë pa mbështetje Microsoft Translation API. Pra, gjithmonë ka alternativë që të ketë atë më të lirë, ose falas në të gjitha nëse gjuhët vetëm mbështetur nga Microsoft Translation API do të përdoret.

Ne ende nuk jemi të sigurt që bën dhe se si Google do të ngarkuar për zbulimin gjuhës - është ajo llogaritet edhe si përkthim ose do të jetë e lirë. Por ne jemi në temë dhe ne do të reagojë shpejt për ndonjë ndryshim
    Fundit edituar nga vBET; 31-08-1105:18.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Do v2 google API të vihen në dispozicion për përdoruesit 3.x? Gjithashtu, do të këtë të dalë si një copë toke, në mënyrë që ne nuk keni për të përmirësuar gjithë instalimin vBET? Nëse jo, mund të udhëzime manual instalimi të ofrohet? Gjithashtu, do të jetë e lehtë për të integruar API microsoft?
    Fundit edituar nga moman; 01-09-1122:02.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Gjithashtu, çfarë do të jetë një mënyrë e thjeshtë të kuptoj se sa shumë karaktere janë aktualisht duke u përkthyer? Unë jam marrë në lidhje me 4GB e të dhënave cache në ditë, dhe në qoftë se ne supozojmë se 40% e asaj (1.6GB) është teksti origjinal, do të thotë që Google është përkthyer 1600000000 karaktere për mua?

Nëse do të ishte kështu, API paguar nuk do të jetë një opsion!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga moman View Post
    Do v2 google API të vihen në dispozicion për përdoruesit 3.x? Gjithashtu, do të këtë të dalë si një copë toke, në mënyrë që ne nuk keni për të përmirësuar gjithë instalimin vBET? Nëse jo, mund të udhëzime manual instalimi të ofrohet? Gjithashtu, do të jetë e lehtë për të integruar API microsoft?
    Sigurisht vBET3.x do të mbështesë Microsoft dhe Google API Translation Translation API v2

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga moman View Post
    Gjithashtu, çfarë do të jetë një mënyrë e thjeshtë të kuptoj se sa shumë karaktere janë aktualisht duke u përkthyer? Unë jam marrë në lidhje me 4GB e të dhënave cache në ditë, dhe në qoftë se ne supozojmë se 40% e asaj (1.6GB) është teksti origjinal, do të thotë që Google është përkthyer 1600000000 karaktere për mua?

Nëse do të ishte kështu, API paguar nuk do të jetë një opsion!
    Kjo është e mbuluar nga Google - në Panelin e Kontrollit Google ju mund të shihni se sa personazhet është përkthyer (grafiku histori) gjithashtu ju mund të vendosni atje kufijtë. Pra, ne nuk do të kopjuar atë në vBET:
    1. Ajo tashmë ekziston në Google
    2. Ajo do të ketë ndikim negativ në punën për këtë në anën e serverit tuaj

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Mund të merrni raportet google për API v1, apo vetëm v2?

Tingëllon si unë do të jem kalimi te microsoft API-Unë kam qenë planifikuar të bërë ndryshime me dorë, por tani unë do të pres derisa një version të ri / patch del në mënyrë që ajo të bëhet e drejtë.

Unë isha duke shfletuar dokumentacionin e microsoft dhe duket sikur ata mbështesin zbulimin e gjuhës, do të thotë kjo se vbet gjithashtu do të mbështesë zbulimin e gjuhës përmes api microsoft?

Edit: I zbatuar API microsoft dhe duket për të punuar (nuk ishte një ndryshim i madh, vetëm e kishte për të ndryshuar functions.php), por përkthimet janë shumë më keq sesa ato nga google duket Gjithashtu ajo duket si zbulimin e tyre nuk japin një rezultat, kështu që është një zhgënjim. Pa pagesë është e mirë, edhe pse!
    Fundit edituar nga moman; 02-09-1121:37.

Faqe 5 e 6 FirstI parë ... 3456 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •