I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: A nuk strip larg tag pa përkthyer për titullin, Gjuha e albumit

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    14

Default A nuk strip larg tag pa përkthyer për titullin, Gjuha e albumit

vBET 4.3.0 duket për të trajtuar < !--vBET_SNTA--> (minus hapësirën e duhur) tag gabuar për TITULLIN tag në forum shtëpi.

Nëse unë nuk përdorin tag përkthejnë, tab në shfletuesin paraqesin saktë një tekst të papërkthyera për gjuhë të përkthyer. Por, për languge paracaktuar i forumi (të paktën kur është anglisht) tregon tags në tab. vBET mungon për të hequr larg tag.

Firefox 4.0.1 dhe Opera 11,10

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Ju lutem - më duhet url të thread apo faqe me këtë çështje
    Thanks

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    14

PM me url dërguar

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

A jeni duke përdorur tag notranslate në titullin thread? Ajo nuk duhet të përdoret atje! Ju lutem vini re se ti ju doni të mbani titullin mos përkthyer atëherë ju duhet të përdorni langtitle me kodin e gjuhës e cila nuk ekziston, në shembullin [langtitle = nuk] (pa hapësira). Lutemi kini parasysh se vBulletin nuk e mbështesin tags në tituj në të gjitha. Ne kemi bërë shumë përpjekje për të mbështetur tag langtitle në titull dhe kjo është vetëm tag mbështetur në titull. Për besueshmërinë dhe performanca ne nuk mbështesin përkthimin e titullit nga BBCode njëjtë si për përkthim - kështu nga BBCode langtitle.

Ju lutem tregoni e bëri atë të ndihmojë. Nëse unë keqkuptuar diçka, atëherë ju lutemi dërgoni URL për faqe kur ne mund të shohim këtë çështje.
    Fundit edituar nga vBET; 29-05-1115:01.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    14

Jo, unë nuk jam duke folur për Titulli Temës Postimit të. Unë jam duke folur për mbështjellës vboptions.bbtitle me tag VBET_SNTA në pjesën template FORUMHOME.

Kur shikon në një faqe të përkthyer, çdo gjë është trajtuar si duhet, kështu që addon është padyshim leximi tag atje. Por, kur unë shoh në faqe forum me gjuhën e paracaktuar i forumi, është trajtuar si duhet kudo, por ai përfundoi në titullin HTML-tag, ku nuk ka hequr larg tag kur ajo nuk është e nevojshme.

Pra, atë që unë jam duke u përpjekur për të mbajtur papërkthyera është emri i forum (Option -> Emri Site -> Forum Name).

Unë po ju dërgoj një PM me një lidhje.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK e shoh, pasi ju të dërgoni lidhje në PM. Dy gjëra:
    1. Ajo është e padëmshme, sepse ajo është komenti vetëm html
    2. Natyrisht ne do të kontrollojë atë më pranë dhe të saktë - djali unë do t'ju jap më shumë detaje.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Riprodhohet dhe zgjidhur Zgjidhja do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.

Për doze ju lutem:
    1. Hapur / përfshin / vbenterprisetransaltor_functions_hooks.php
    2. Gjej të:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    3. Replace nga:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA-->''<!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •