I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Madhësia DB

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Madhësia DB

A është normale për bazën e të dhënave tuaj të trefishtë në madhësi pas instalimit të vBET?

Unë fillova me një DB 1GB, dhe tani unë jam duke kërkuar në afër 3. Ndërsa unë kuptoj se të gjithë postimet e faqet po kopje këtu, nuk do të ishte më e qëndrueshme për këtë bëhet në një bazë të dhënash të veçantë jashtë vB (si 2.x ka)?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po - DB juaj do të rritet. Përmbajtja juaj është shumëzuar 52 herë (në qoftë se ju keni të gjitha gjuhët e lejuar), kështu që është e vështirë që të mos rritet

Duke përdorur të njëjtën DB NUK ndikon në forum stabilitetin në të gjitha, sepse nuk ka pyetje që përdor burime të tjera nga vB. Gjithashtu vBET 2.x të përdorni të njëjtën bazë të dhënash.

Ju mund gjithmonë të çaktivizoni disa gjuhë, ose vetëm disable cache për disa gjuhë, nëse madhësisë DB është një çështje për ju. Por për aq kohë sa ju keni hapësirë në diskun tuaj të madhësisë së DB nuk do të ndikojë në ju - vBET është duke përdorur tregues për të gjitha pyetjeve. Nuk është një gjë që ju mund të jenë të interesuar nëse tavolinat tuaja cache janë me të vërtetë të mëdha - ata janë të pastrimit të strategjive. Për më shumë detaje për këto ju lutem shkoni te CP Admin -> vBET -> Cache.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Faleminderit për përgjigjen! Kjo sqaron këto shqetësime.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne jemi duke planifikuar për të mbështetur cache file. Ajo do të marrë shumë më tepër hapësirë në hard drive, por të marrë të dhëna pa pyetje DB. Ne nuk ka filluar implementimin e këtij ende.

Në këtë moment, ne jemi duke planifikuar se si configurable ajo duhet të jetë dhe detaje të tjera. Ne duam që të konkurrojnë për të gjithë - do të thotë pa të nevojshme për të instaluar ndonjë motor shtesë caching.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •