I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 10

Thread: Fjalë të filtruar në titullin thread duke u përkthyer

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

Default Fjalë të filtruar në titullin thread duke u përkthyer

Si per titullin. Fjalë të filtruar gjetur në titull është duke u përkthyer.

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

ndonjë zgjidhje?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Ju lutemi paste këtu një url në faqen tuaj dhe në faqen e me këtë çështje, sepse kam nevojë për më shumë informacion
    Thanks

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

Here you go:
    News & Udhëzimet e Komunitetit

"PFK" është një fjalë e filtruar.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok Unë do të kontrollojë atë për ju

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Kamil është me pushime dhe unë jam i marrë rastet e tij. Unë nuk e di ishte ajo zgjidhet nga Kryeministri ose çështja është ende e gjallë (I shohim statusin "për të shpjeguar ') - kështu që ju lutemi konfirmoni nuk keni nevojë për ndonjë ndihmë në lidhje me çështjen e tij ose mund të shënohen zgjidhet si?

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

Kjo ende nuk janë zgjidhur.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nëse ju thotë parameter Fjalë të injoruar / fjali, Atëherë nuk ka bug në të gjitha. Ju lutem lexoni përshkrimin parameter:
    Cilat fjalë / fjali duhet të injorohen gjatë përkthimit. Kjo do të ketë efekt vetëm në mesazhet e krijuar pas fjalës / fjali është shtuar këtu. Kjo automatikisht do të errët injoruar fjalë / fjali nga porositë e pranuara në BBCode notranslate (mbështet: postimet, mesazhet grup, komente foto, mesazhet vizitor dhe mesazhe private). Ajo do të ketë efekt në fjalët jashtë mesazhe - Jo për ata që përdorni vetëm përkthyer zonë në template të përshtatshme. Ajo gjithashtu do të ketë asnjë efekt në titull mesazh - Vetëm në përmbajtjen e mesazhit. Përdorimi linjë e veçantë për çdo fjalë injoruar / fjali. Ajo është e ndjeshme rast!

Për të mbështetur fjalët e shtuar rishtazi injoruar në mesazhet ekzistuese, ju lutem përdorni Opaque injoruar funksionalitetin fjalë.
    Pra, nëse ajo është në lidhje me këtë konfiguracion, atëherë nëse ju dëshironi që ajo punon edhe për tituj, atëherë ju lutem postoni bërë të reja në Feature request. Në këtë moment kemi rrugë për të mbështetur atë atje, por jo trupi ishte i kërkuar për të, kështu që nuk ishte e nevojshme. Nëse keni nevojë - ju lutemi shkruani post të ri atje në mënyrë ne do të jemi në gjendje për të menaxhuar kërkesë të re funksion.

Nëse është për diçka tjetër, atëherë ju lutem përshkruani atë me më shumë detaje kështu që unë do të di saktësisht se çfarë ajo është në lidhje

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

Duket si ajo që unë e nevojshme. Do të ngrejë një kërkesë atje. Thanks.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK kështu që kjo çështje është e mbyllur. Ne do të vazhdojë diskutimi në kërkesën e nenit funksion

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •