I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: bug 4.1 -> 1.4

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Default bug 4.1 -> 1.4

Përshëndetje,
    Kam vënë re bug mëposhtme sot:
    Temporär Bot poshtë WEGEN WoW Patch 4.1 (Të saktë)

Bot përkohësisht poshtë për WoW Patch 1.4 (Gabim)
    Fundit edituar nga vBET; 27-04-1119:03. Arsyeja: BBCode korrigjuar

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem vini re që këto janë rezultatet e kthyer nga përkthimi Google. Pra, është deri në Google nuk vBET. vBET vetëm kërkon për përkthime dhe tregon atë. Google bën përkthime.

Gjithashtu si unë shoh në trupin thread 4,1 nuk ka ndryshuar - mbase, sepse nuk ka tekst më shumë. Ju lutemi të përpiqet të bëjë disa fije të testit dhe të luajë me titullin e saj - të kontrolloni nëse ajo do të ndryshojë në qoftë se 4.1 do të jetë në mes jo në fund. Unë e di se kjo tingëllon lloj bedel, por siç kam shkruar se është deri në Google dhe Google duket për të ndryshuar atë në varësi të kontekstit ... Nëse ju të gjeni një të përshtatshme mund të ndryshoni titullin në fije të vërtetë.

Gjithashtu ju mund të errët 4,1 nga titulli në (pa hapësira):
    Code:
    [ langtitle=not]4.1[/langtitle]
    Sepse nuk ka kod të tillë gjuhë si nuk ajo nuk duhet të përkthehet në të gjitha - kështu që duhet të qëndrojë si 4,1

Ju lutem na tregoni e bëri atë të ndihmojë.
    Fundit edituar nga vBET; 27-04-1121:36.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

asnjë përgjigje - zgjidhur. Nëse jo, ju lutem wirite këtu dhe unë do të hap këtë thread edhe një herë.
    Thanks

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •