Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 9 z 9

Wątek: Weird E-mail

Senior Member

Default Weird E-mail

Członek forum narzekali na ten temat:

Przykład z wiadomości e-mail:
    Drodzy Bart,
    rparmar właśnie odpowiedział do wątku wykupieniu prawo - FA Ograniczona Club - w lustrzankach Pentax Forum dyskusyjne obiektywu PentaxForums.com. Jeśli chcesz napisać odpowiedź, proszę otworzyć wątek, klikając link poniżej. Prosimy nie odpowiadać na E-MAIL.
    Ten wątek znajduje się w:
    FA Ograniczona Club - Strona 32 - PentaxForums.com
    Oto wiadomość, która została niedawno pisał:
    <!--START vBET nie przetłumaczone obszar-->
    --- Cytat (pierwotnie przez brecklundin) ---
    Plus jestem zmuszony do używania, bo po prostu wysłane 35ltd się na 43ltd ... doskonale wielką kopię 35ltd i wciąż nie mogłem oprzeć się pokusie więcej srebra.
    --- Koniec cytatu ---
    <!--koniec vBET nie przetłumaczone obszar--> ja może odnosić się do tego! I obrocie mój DA35 DA12-24, bo to bardziej ważne dla mnie, aby się tych ogniskowych pokryte. Ale ciągle FA43. Choć jest to mniej praktyczne niż DA35 uważam, że wypełnia specjalne miejsce.
    To nie może być najlepszym techniczne przykład obiektywów w użyciu, szczególnie z post-processing, ale lubię go. (I tak nie tancerza.) FA43 uderza ponownie, gdzie FA77 byłby zbyt blisko rośliny.
    Angie Smalis tańce Fields Nic
    Grafika: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis tańce Fields Nic na Flickr - Photo Sharing!)
    Nie mogą być również inne odpowiedzi, ale nie otrzyma więcej zgłoszeń do odwiedzenia forum ponownie.
    Wszystkiego najlepszego,
    PentaxForums.com

Nie wszystkie e-maile wyglądają tak.
    fi jeden dla post przez Eaglerapids nie pokazać.
    Jeden za post przez pcarfan nie, jak również.
    Być może rparmar i pcarfan nie ustawił jeszcze język jeszcze?
    Ja też nie
    Czy to dlatego, że nie każdy ma ich ustawić język? Jeśli tak, to czy zapytanie do serwera MySQL, które można używać do ustawienia każdego języka na angielski?

Dzięki!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Dziękuję za uwagę. Mamy już rozpoczął pracę, aby usunąć vBET komentarzy z e-maili, ale umieścić go z powrotem ze względu na inne priorytety. Wrócimy do tego zadania, aby zapewnić, że komentarze vBET nie są zawarte w wiadomości e-mail.

Członek

Tak mogę to potwierdzić, jak również. Dzięki za opiekę nad tym zbyt vBET.

Senior Member

Dzięki! Mam nadzieję, że upgrade do wersji bugfix (jestem przy założeniu, 3.3.0) będzie stosunkowo bezbolesne!

Junior Member

I otrzymał 800 wiadomości tego ranka z

Nazwa użytkownika: <!--START vBET nie przetłumaczone obszar--> niezarejestrowany <!--koniec vBET nie przetłumaczone obszar-->
    Classname: vB_Database
    MySQL w wersji

i właśnie otrzymałem kolejne 75 e-maili jak ten.

Wiem, że wyjaśnione wcześniej, ale nie rozumiem dlaczego tak się dzieje.

Plus jestem coraz ogromne ogłoszeń obciążenie serwera z mojego serwera dedykowanego.

Quote Napisał moman View Post
    Dzięki! Mam nadzieję, że upgrade do wersji bugfix (jestem przy założeniu, 3.3.0) będzie stosunkowo bezbolesne!
    Jak zawsze aktualizacja będzie banalne - wystarczy przesłać pliki i plik produktu import

Również 3.3.0 będzie nie tylko poprawki błędów, ale także wiele usprawnień wydajności będą uwzględnione.

Quote Napisał chick View Post
    I otrzymał 800 wiadomości tego ranka z

Nazwa użytkownika: <!--START vBET nie przetłumaczone obszar--> niezarejestrowany <!--koniec vBET nie przetłumaczone obszar-->
    Classname: vB_Database
    MySQL w wersji

i właśnie otrzymałem kolejne 75 e-maili jak ten.

Wiem, że wyjaśnione wcześniej, ale nie rozumiem dlaczego tak się dzieje.

Plus jestem coraz ogromne ogłoszeń obciążenie serwera z mojego serwera dedykowanego.
    Jaka jest treść tych wiadomości?

Informacje o obciążeniu serwera-można określić, co powoduje jego działanie? Rzeczywiste informacje nie są wystarczające-może być nie związane z vBET, lub może być spowodowane przez większy ruch. Więc jeśli ustalasz, że vBET jest winny, proszę otworzyć nowy wątek i podać nam szczegóły.

Członek

Mam nadzieję, że jest to możliwie szybko

Rozwiązany Zostaną uwzględnione w następnym wydaniu. Maile są aktualizowane na niskim poziomie haka, więc powinien działać dla wszystkich rodzajów mail oe, ale był testowany tylko na subskrypcji wątków.

W przypadku, gdy wszelkie inne myśli z maili dzieje proszę po prostu napisz tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2756

PS.
    Myślę, że powinienem appologise że tooks soo długo - to było naprawdę łatwe do skorygowania. Kwestia, że po raz pierwszy, gdy szukałem wiadomości haki znalazłem to, czego potrzebowałem, ale testowałem to w niewłaściwy sposób, co trzyma mnie to. Niestety - i mam nadzieję, że nie było takich unconvinient - teraz zniknie

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •