Przykład z wiadomości e-mail:
Drodzy Bart,
rparmar właśnie odpowiedział do wątku wykupieniu prawo - FA Ograniczona Club - w lustrzankach Pentax Forum dyskusyjne obiektywu PentaxForums.com. Jeśli chcesz napisać odpowiedź, proszę otworzyć wątek, klikając link poniżej. Prosimy nie odpowiadać na E-MAIL.
Ten wątek znajduje się w:
FA Ograniczona Club - Strona 32 - PentaxForums.com
Oto wiadomość, która została niedawno pisał:
<!--START vBET nie przetłumaczone obszar-->
--- Cytat (pierwotnie przez brecklundin) ---
Plus jestem zmuszony do używania, bo po prostu wysłane 35ltd się na 43ltd ... doskonale wielką kopię 35ltd i wciąż nie mogłem oprzeć się pokusie więcej srebra.
--- Koniec cytatu ---
<!--koniec vBET nie przetłumaczone obszar--> ja może odnosić się do tego! I obrocie mój DA35 DA12-24, bo to bardziej ważne dla mnie, aby się tych ogniskowych pokryte. Ale ciągle FA43. Choć jest to mniej praktyczne niż DA35 uważam, że wypełnia specjalne miejsce.
To nie może być najlepszym techniczne przykład obiektywów w użyciu, szczególnie z post-processing, ale lubię go. (I tak nie tancerza.) FA43 uderza ponownie, gdzie FA77 byłby zbyt blisko rośliny.
Angie Smalis tańce Fields Nic
Grafika:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis tańce Fields Nic na Flickr - Photo Sharing!)
Nie mogą być również inne odpowiedzi, ale nie otrzyma więcej zgłoszeń do odwiedzenia forum ponownie.
Wszystkiego najlepszego,
PentaxForums.com
Nie wszystkie e-maile wyglądają tak.
fi jeden dla post przez Eaglerapids nie pokazać.
Jeden za post przez pcarfan nie, jak również.
Być może rparmar i pcarfan nie ustawił jeszcze język jeszcze?
Ja też nie