I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: NJOFTIMET nuk e përkthejnë

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    11

Default NJOFTIMET nuk e përkthejnë

Njoftimet nuk janë përkthyer kështu që kushdo që nuk flasin anglisht nuk mund të shihni njoftimin në gjuhën e tyre të zgjedhur duke përdorur flamurin.

Unë klikuar mbi ruse dhe çdo gjë ndryshoi në rusisht, përveç njoftimit, nuk është se ata mendoj për të përkthyer edhe?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    11

Unë po të shoh punuar e madhe ... thank you.

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2015
    Postime
    1

Quote Postimi origjinal është bërë nga cheick View Post
    Njoftimet nuk janë përkthyer kështu që kushdo që nuk flasin anglisht nuk mund të shihni njoftimin në gjuhën e tyre të zgjedhur duke përdorur flamurin.

Unë klikuar mbi ruse dhe çdo gjë ndryshoi në rusisht, përveç njoftimit, nuk është se ata mendoj për të përkthyer edhe?
    Unë nuk e shoh këtë "të kthehet në ndryshimin e njoftimeve për JavaScript" në VBSEO. Në versionin më të fundit?
    Fundit edituar nga WilliamCaeser; 07-03-1620:10.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Për të ndryshuar njoftimin në JS, të vendosur opsion AdminCP->vBSEO->SEO Funksionet->Virtuale HTML Ekran te Aplikoni Virtuale HTML Ekran.
    Për të përkthyer njoftim shtohet duke përdorur JS të kthehet në opsionet AdminCP->vBET->Opsione të Përkthimit->Përkthyer vBSEO mesazhe në JavaScript.
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 18-12-1511:36.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •