Mirë, i redid të gjitha hapat e instalimit (por ata ishin bërë tashmë të saktë) i kontrolluar për curldhe për iconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniFlamujt nuk janë treguar .. përkthimi nuk është duke punuar ... çfarë të bëni?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Fundit edituar nga wowglider.de; 12-04-11 në 14:30.
ok, please update të gjitha dosjet vBET nga dosja ngarkoni edhe një herë:
- Vbenterprisetranslator_seo.php duhet të jetë në dosje kryesore
importit edhe një herë product.xml foto nga mos--upload dosje.
htaccess tuaja duket e mirë, hmm ju lutem reedit vBulletin tuaj ngritur në formën origjinale
dhe pas të gjitha ndryshimet - kontrolloni vBET.
Nëse jo ende duke punuar, ju lutem dërgoni me mua duke PM admincp tuaj dhe detajet e FTP dhe unë do të kontrollojë atë
Unë tashmë e bëri këtë 3 herë. Do të ju dërgoj identifikoheni.
ok jam duke pritur për të dhënat tuaja.
sa kohë duhet të pres? Web faqen time po deindexed, ive ju dërgojnë të gjitha informatat!
Kjo mbështetje është duke u worser dhe worser .... në qoftë se nuk është e fiksuar deri të premten do të heq Abonimi tim.
I ngarkuar edhe një herë të gjitha dosjet vBET - ende nuk punojnë, i kontrolluar htaccess tuaj -. Gjithçka është në rregull, por ende nuk punon.
I integruar fotografi Muslimanët me vBET - ende nuk punon.
Të gjitha konfigurimin fotografi duket e mirë. Tani unë duhet të kontrolloni konfigurimin në admincp, por unë nuk mund të përdorë të dhënat e mia admincp nga PD - ju mund të kontrolloni të dhënat e mia qasje në admincp tuaj edhe një herë?
së dyti, ju mund të përpiquni të çaktivizuar Muslimanët dhe përpiqen të përdorin vBET, ndoshta ne kemi një konflikt.
I edited fotografi nga avion pa motor-forum.de, Kjo është në rregull?
Flamujt janë duke punuar mirë tani. (Përkthim i URLs too)
Kam vënë re se ndonjëherë të gjithë teksti zhduket dhe ndonjëherë teksti është përkthyer mirë. Ndoshta ne kemi një çështje me lidhje për të google.
Fundit edituar nga kamilkurczak; 19-04-11 në 22:26.
tani mirë të saj të punës, i kanë të njëjtat gjëra si ju, por tani të saj të punës .. ju përdorni fotografi beta?
por ju mund të hiqni quajtur përsëri?
informacion vBET hequr.
Kështu që mund të konfirmojë se tani çdo gjë është ok?