Oké, én redid minden telepítési lépések (de már jól végzik-e) Megnéztem a curlés iconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniZászlók nem jelennek meg .. fordítás nem működik ... mi a teendő?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Utoljára szerkesztette wowglider.de; 12-04-11 -on 14:30.
ok, frissítse az összes vBET fájlt feltölteni mappa újra:
- Vbenterprisetranslator_seo.php kell a fő mappában
import ismét product.xml fájlt nem-nem-upload mappát.
A htaccess jól néz ki, hmm kérjük reedit a vbseo benyújtott az eredeti formájában
és miután minden változást - ellenőrizze vBET.
Ha még mindig nem működik, kérjük, küldje be hozzám a PM admincp és FTP-részleteket és azt ellenőrzi, hogy
Már megtettem ezt 3-szor. Küld Önnek be.
ok várom a részleteket.
Mennyi ideig kell várni? Saját honlap egyre deindexed, ive elküldjük minden információt!
Ez a támogatás egyre rosszabb és rosszabb .... ha ez nem fix, amíg péntek fogom távolítani a Subscription.
Feltöltöttem újra az összes vBET fájlok - még mindig nem működik, megnéztem a. Htaccess - minden rendben van, de még mindig nem működik.
Én integrált vBSEO fájlokat vBET - még mindig nem működik.
Minden fájl konfiguráció jól néz ki. Most kell ellenőrizni konfiguráció admincp, de nem tudom használni a admincp részleteket PM - tudja ellenőrizni a hozzáférési adatait a admincp még egyszer?
másrészt, akkor próbáld meg letiltani vBSEO és próbálja használni vBET, talán van egy konfliktus.
Én szerkesztett fájlok vitorlázó-forum.de, Ez rendben van?
Zászlók dolgoznak jó most. (Fordítása URL-eket is)
Észrevettem, hogy néha minden szöveg eltűnik, és néha a szöveg fordítás jó. Talán van egy probléma kapcsolatot a google.
Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 19-04-11 -on 22:26.
Most, hogy jól működik, én ugyanazokat a dolgokat, mint te, de a munka most .. használsz béta fájlokat?
de lehet eltávolítani márka újra?
vBET adatai törlését.
Így tudja erősíteni, hogy most már minden rendben van?