Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 12

Téma: frissítés után - semmi nem működik többé

Default frissítés után - semmi nem működik többé

Text automatically translated from: German to: Hungarian
    Translated text
    Helló,
    Használom:
    vBulletin 3.8.7
    vBSEO 3.6.0 arany
    és
    vBET 3,4 Beta

Mióta frissítve vBET nem semmi több. (Lásd kép)
    ImageShack album - 2 képek

Továbbá, a zászlókat nem megfelelő (vagy egyáltalán nem hosszabb) jelennek meg.

Én mindent geuploaded és a "termék-vbenterprisetranslator.xml" importált kell tennem valamit?

. Saját htaccess így néz ki:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.glider-forum\.de$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://wow.glider-forum.de/$1 [R=301,L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Original text

Text automatically translated from: German to: Hungarian
    Translated text
    Szintén a readme.html vicces
    "Find $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);"
    Nem létezik.
    Original text

Oké, én redid minden telepítési lépések (de már jól végzik-e) Megnéztem a curl
    Code:
    additional .ini files parsed	/etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.ini
    és iconv
    Code:
    Registered Stream Filters	string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
    Zászlók nem jelennek meg .. fordítás nem működik ... mi a teendő?
    Utoljára szerkesztette wowglider.de; 12-04-11 -on 14:30.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

ok, frissítse az összes vBET fájlt feltölteni mappa újra:
    - Vbenterprisetranslator_seo.php kell a fő mappában

import ismét product.xml fájlt nem-nem-upload mappát.

A htaccess jól néz ki, hmm kérjük reedit a vbseo benyújtott az eredeti formájában
    és miután minden változást - ellenőrizze vBET.

Ha még mindig nem működik, kérjük, küldje be hozzám a PM admincp és FTP-részleteket és azt ellenőrzi, hogy

Már megtettem ezt 3-szor. Küld Önnek be.

ok várom a részleteket.

Mennyi ideig kell várni? Saját honlap egyre deindexed, ive elküldjük minden információt!

Ez a támogatás egyre rosszabb és rosszabb .... ha ez nem fix, amíg péntek fogom távolítani a Subscription.

Feltöltöttem újra az összes vBET fájlok - még mindig nem működik, megnéztem a. Htaccess - minden rendben van, de még mindig nem működik.
    Én integrált vBSEO fájlokat vBET - még mindig nem működik.
    Minden fájl konfiguráció jól néz ki. Most kell ellenőrizni konfiguráció admincp, de nem tudom használni a admincp részleteket PM - tudja ellenőrizni a hozzáférési adatait a admincp még egyszer?

másrészt, akkor próbáld meg letiltani vBSEO és próbálja használni vBET, talán van egy konfliktus.
    Én szerkesztett fájlok vitorlázó-forum.de, Ez rendben van?
    Zászlók dolgoznak jó most. (Fordítása URL-eket is)

Észrevettem, hogy néha minden szöveg eltűnik, és néha a szöveg fordítás jó. Talán van egy probléma kapcsolatot a google.
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 19-04-11 -on 22:26.

Most, hogy jól működik, én ugyanazokat a dolgokat, mint te, de a munka most .. használsz béta fájlokat?

de lehet eltávolítani márka újra?

vBET adatai törlését.
    Így tudja erősíteni, hogy most már minden rendben van?

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •