I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 25

Thread: Auto përkthyer faqet vs përmbajtjen e udhëzimeve google

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga norku View Post
    Faleminderit Kamil. Unë mendoj se është një turp i vërtetë që Google nuk ka si përmbajtje të krijuar në këtë mënyrë. Unë mendoj se ata duhet të bëjë një përjashtim për forume, sepse Vbet është një ide fantastike dhe madje edhe në kohë të shkurtër unë kam atë plotësisht duke punuar pashë një përmirësim në stats tim. Të gjitha nuk është e humbur edhe pse natyrisht, sepse pjesa me të vërtetë i zgjuar e Vbet - që folësit e gjuhëve të huaja mund të marrin pjesë në një forum në gjuhën e tyre - është sigurisht ende atje.
    Kjo nuk është e vërtetë që Google nuk ka si përmbajtje të tillë. Kjo është e gjitha keqkuptim për shkak të informatave të rrejshme të cilat StarBuG vënë këtu. Ju lutem shikoni dhe dëgjoni me kujdes film. Këtu keni përshkruar më shumë:
    # post7873 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga MOGmartin View Post
    Google nuk duket të kenë hequr faqet VBET tani: ju lutem shih diskutimin në blogun tim.

Unë personalisht nuk mendoj se këto faqe janë spammy, ata kanë një qëllim legjitim ...
    Lost in Translation: Google algo Update 06-04-2010 | SEO Blog nga SEOforums.org
    Kam lexuar blogun tuaj. Siç e shoh se është reagim ndaj informatat e fundit ditë. Ju lutem vini re se sipas mendimit tim nuk është e lidhur me përkthime. Sidomos që unë vetëm kontrolluar dhe e shoh se forumi juaj është indeksuar në gjuhë të tjera: site:Forum SEO + SEO Blog SEO & Tools@seoforums.org

Kështu, sepse Unë shoh se faqet tuaja përkthyer janë të futura unë mendoj se ajo ishte vetëm disa çështje të përkohshme ndoshta edhe në anën Google analytics, por përfundimisht nuk lidhen me vBET. A mund të përshkruani se çfarë ndodh tani?

Anëtar
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    37

mate - Im një tifoz i madh i plugin tuaj, dhe unë kam bërë rasti me google se nuk auto saj spam-përkthejnë.

Duke thënë se - hidhini një sy në shkrimin tim blog.

Faqet e auto VBET përkthyer janë booted nga buddy indeksit.

Sugjerimi im: përdorin një API të ndryshme ose të paktën të japë mundësinë për të. Nuk ka asnjë mënyrë që Google mund të zbulojë se faqet janë të auto përkthyer nëse përkthimi është mjaft e mirë.

Gjuhë të caktuara si puna spanjisht shumë mirë, disa dont.

Anëtar
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    37

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Kam lexuar blogun tuaj. Siç e shoh se është reagim ndaj informatat e fundit ditë. Ju lutem vini re se sipas mendimit tim nuk është e lidhur me përkthime. Sidomos që unë vetëm kontrolluar dhe e shoh se forumi juaj është indeksuar në gjuhë të tjera: site:Forum SEO + SEO Blog SEO & Tools@seoforums.org

Kështu, sepse Unë shoh se faqet tuaja përkthyer janë të futura unë mendoj se ajo ishte vetëm disa çështje të përkohshme ndoshta edhe në anën Google analytics, por përfundimisht nuk lidhen me vBET. A mund të përshkruani se çfarë ndodh tani?
    faqet e indeksuara janë ende, por ata nuk paraqiten për çdo kërkime.

100% e saj NUK një çështje të përkohshme GA, Dhe përkthyer jo (dmth. normale) faqe nuk kanë humbur asnjë vëllim kërkimit.

(Pothuajse) 100% të volumit të kërkimit do të faqet VBET ka ndaluar.

A nuk merrni më të gabuar - Im 100% në anën tuaj këtu, çështja është, google nuk është.

Gjithashtu - Unë nuk jam duke thënë se plugin VBET është në faj apo thyer - ai ende punon shumë mirë dhe është një plugin të madh. Google megjithatë kanë njoftuar se ata janë të trajtuar këto faqe si autogenerated, dhe si të tilla nuk janë të dërguar çdo vëllim kërkimit.

Unë do update ju dhe blogun tim në disa ditësh.

Disa kredenciale për ju: Im një SEO profesional, kanë qenë për 6 vjet, unë flas rregullisht në konferenca - Unë nuk jam dikush që është duke folur me të "njohurive gjysmë" ose një keqkuptim se si funksionon google.

Anëtar
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    37

Këtu është stats përditësuar të trafikut.

@ Hilinebuilders këtu është grafiku përditësuar. Parë gjithashtu të njëjtën gjë ... në Twitpic3

FYI: Unë gjithashtu kam faqet powered by wp robot-në wordpress që përdorin përkthehet google API. Ata gjithashtu janë goditur në të njëjtën kohë dhe të humbur 100% e trafikut të tyre.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Faleminderit për chaps info ri. I bllokuar faqet e mia përkthyer në 30 mars dhe pastaj vendosi të kundërt ndryshimet disa ditë më vonë kështu që unë kam pasur drejtimin Vbet normalisht përsëri për një javë tani. Unë vetëm kontrolluar faqet e mia ulje dhe pageviews dhe mund të shoh ndonjë rënie të madhe në veprimtarinë për përmbajtjen Vbet-generated. Gjërat duket normale këtu, por unë do të monitorojë stats dhe në qoftë se unë shoh faqet e Vbet duke u rënë unë do të postoj këtu.

Anëtar
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    37

Quote Postimi origjinal është bërë nga norku View Post
    Faleminderit për chaps info ri. I bllokuar faqet e mia përkthyer në 30 mars dhe pastaj vendosi të kundërt ndryshimet disa ditë më vonë kështu që unë kam pasur drejtimin Vbet normalisht përsëri për një javë tani. Unë vetëm kontrolluar faqet e mia ulje dhe pageviews dhe mund të shoh ndonjë rënie të madhe në veprimtarinë për përmbajtjen Vbet-generated. Gjërat duket normale këtu, por unë do të monitorojë stats dhe në qoftë se unë shoh faqet e Vbet duke u rënë unë do të postoj këtu.
    nuk e tij e aktivitetit (dmth. pageviews) që ju duhet të shikoni në, faqet e saj ulje, trafikut të thotë që Google të dërgojë në ato faqe.

aktiviteti është i përsosur, plugin VBET është i përsosur, çështja nuk është dërguar google trafikut në faqet e ai krijon (e cila është një pjesë e madhe e vlerës së plugin për mua)

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Siç thashë, kam kontrolluar faqet ulje dhe unë nuk shoh asnjë ndryshim të rëndësishëm. Minave është një forum i vogël dhe unë kam qenë vetëm duke përdorur vbet për disa javë, por rezultatet e mia nuk janë duke treguar një rënie në këtë moment.

Edit: Unë nuk mund të ngarkoni pics këtu, por unë jam duke kërkuar në grafikun këtu (filtruar si tuajat është) dhe kjo tregon një ngjit qëndrueshme. Ndoshta unë do të shihni një rënie në përditësimin e ardhshme, por me siguri tani për tani unë nuk shoh asnjë probs.
    Fundit edituar nga norku; 08-04-1117:56.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

mate - Im një tifoz i madh i plugin tuaj, dhe unë kam bërë rasti me google se nuk auto saj spam-përkthejnë.

Duke thënë se - hidhini një sy në shkrimin tim blog.

Faqet e auto VBET përkthyer janë booted nga buddy indeksit.

Sugjerimi im: përdorin një API të ndryshme ose të paktën të japë mundësinë për të. Nuk ka asnjë mënyrë që Google mund të zbulojë se faqet janë të auto përkthyer nëse përkthimi është mjaft e mirë.

Gjuhë të caktuara si puna spanjisht shumë mirë, disa dont.
    Ashtu siç kam shkruar kam lexuar blogun tuaj tashmë
    Code:
    site:http://seoforums.org/de/
    Pra, ata nuk janë booted nga indeksi, ose ndoshta unë nuk e kuptoj çfarë do të thotë ...

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

faqet e indeksuara janë ende, por ata nuk paraqiten për çdo kërkime.
    Kjo nuk është e vërtetë. Unë vetëm dërgoj këtë pyetje në Google:
    Code:
    wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
    Rezultati është vetëm një dhe kjo është faqen tuaj në faqen e përkthyer nga vBET.

100% e saj NUK një çështje të përkohshme GA, Dhe përkthyer jo (dmth. normale) faqe nuk kanë humbur asnjë vëllim kërkimit.

(Pothuajse) 100% të volumit të kërkimit do të faqet VBET ka ndaluar.

A nuk merrni më të gabuar - Im 100% në anën tuaj këtu, çështja është, google nuk është.

Kjo është arsyeja pse ne kontrolluar nuk është e vërtetë se faqet tuaja përkthyer janë hequr nga indeksi. Dhe tani ne kontrolluar nuk nuk është e mundur për të arritur këto duke kerkuar. Dhe në raste të stendat e rezultatet janë të mira - kjo do të thotë se faqet tuaja janë të futura dhe janë të arritshme duke kerkuar.

Ju lutemi vini re se nëse trafiku juaj për faqet e përkthyer është më i ulët se para se ajo mund të jetë e mirë për të krahasuar pozitat tuaja në Google indeks, çka është shumë e rëndësishme për trafikun nga kërkimet. Ndoshta për shkak të ndryshimeve Google disa nga faqet tuaja drejtohem poshtë në indeks. Kjo mund të jetë e përkohshme apo për më gjatë. Vështirë për të të treguar.

Gjithashtu - Unë nuk jam duke thënë se plugin VBET është në faj apo thyer - ai ende punon shumë mirë dhe është një plugin të madh. Google megjithatë kanë njoftuar se ata janë të trajtuar këto faqe si autogenerated, dhe si të tilla nuk janë të dërguar çdo vëllim kërkimit.

Unë do update ju dhe blogun tim në disa ditësh.
    Faleminderit për shënim. Natyrisht ne gjithashtu duhet të kontrolloni analizuar informacion të tillë nuk është faji vBET apo jo. Kjo është për të siguruar produkt i madh për përdoruesit tonë dhe si një e përdoruesve tonë ne shpresojmë se ju jeni të kënaqur që ne trajtojmë atë seriozisht dhe të kontrolluar çdo gjë edhe nga ana e mete vBET potencial.

Ne do të presë për update tuaj.

Disa kredenciale për ju: Im një SEO profesional, kanë qenë për 6 vjet, unë flas rregullisht në konferenca - Unë nuk jam dikush që është duke folur me të "njohurive gjysmë" ose një keqkuptim se si funksionon google.
    Ne kurrë nuk sugjerojnë se ju nuk e dini se çfarë ju shkruani. Dhe me të vërtetë keq në qoftë se ju mori përshtypje të tillë. Ju lutem vini re se kjo nuk është diskutim private por publike, kështu që ne bord duhet të përfshijë të gjithë informacionin e rëndësishëm edhe në qoftë se ne mendojmë se ju e dini në lidhje me këtë, sepse ajo është edhe për gjithë shoqërinë tonë. Pra, nëse ju shihni disa informacione të qartë për ju, kjo është vetëm për shkak se ne lidhje me kujdes të gjithë përdoruesit tanë për të kuptuar më shumë këtë temë Shpresoj se kjo është në rregull për ju - nëse jo ju mund të kaloni në diskutime private me stafin tonë

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •