I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Ku është indeksimit?

Anëtar
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    40

Post Ku është indeksimit?

Unë e di që të ketë një forum të ri, por një nga pretendimet tuaja ishte si
    Numri i postimeve x 52 = shumë lidhje ...

Që kur kam marrë versionin e lirë të punës, unë me të vërtetë nuk kanë me të vërtetë
    parë ndonjë veprim në lidhje me indeksimin, disa nga URLs përkthimit
    janë duke u indeksuar, por nëse ne e shumëzuar postimet e mia x 52 atëherë unë do të
    kemi mbi urls 187k .. duke shikuar në yahoo explo, lidhjet e mia kanë qenë të
    vetëm nën 2000 për javën e fundit 1 apo më shumë, dhe kjo do të përfshijë çdo
    URL përkthimi edhe ... aktualisht lidhjet janë treguar 1884 ose rreth

http://www.ongsono.com/check_backlin...makersclub.com

Pra, ku është veprimi indeksimit?

jam humbur diçka këtu?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi

Po kërkoj për URL ju dha. Siç e shoh Google indeksuar 142 000 faqe dhe vetëm Yahoo 1 700 - kjo duket si diçka të keqe me Yahoo ...

Ju lutem sigurohuni që ju nuk janë të bllokuar nga robots.txt Yahoo tuaj Nëse po - stop. Nëse jo - ne nuk mund t'ju them se pse Yahoo është dembel në këtë rast. Google tregon se çdo gjë është në rregull me forumin tuaj dhe faqet e përkthyer janë të futura mirë.

Gjithashtu nuk kanë besim rezultatet në faqe ju dha. Nuk është shkruar se Google indeksuar 142 000 faqet e forumit tuaj, por ju lutem shikoni rezultat i kësaj pyetje në google:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com
    Unë shoh këtu vetëm 47 700 rezultate ... Pra, rezultatet e treguara në ongsono janë mjaft të ndryshme se e vërtetë.

Gjithashtu kam kontrolluar faqet tuaja përkthyer, pra:
    Code:
    site:vipmoneymakersclub.com/fr/
    Rreth 150 rezultate - ajo nuk është me të vërtetë mbresëlënëse, por tregon se Google është me të vërtetë të indeksimit faqet tuaja përkthyer. Ju mund të bëjë atë më të shpejtë dmth duke i shtuar faqet e përkthyer në site.xml tuaj Gjithashtu ju lutem mbani në mendje se sa shpejt Google është zvarritje dhe indeksimin e faqe varet nga faqja e PR dhe ushqim të shpejtë ajo ndryshon. Rreth robots të tjera - ndoshta të ngjashme.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •