Hi
Po kërkoj për URL ju dha. Siç e shoh Google indeksuar 142 000 faqe dhe vetëm Yahoo 1 700 - kjo duket si diçka të keqe me Yahoo ...
Ju lutem sigurohuni që ju nuk janë të bllokuar nga robots.txt Yahoo tuaj Nëse po - stop. Nëse jo - ne nuk mund t'ju them se pse Yahoo është dembel në këtë rast. Google tregon se çdo gjë është në rregull me forumin tuaj dhe faqet e përkthyer janë të futura mirë.
Gjithashtu nuk kanë besim rezultatet në faqe ju dha. Nuk është shkruar se Google indeksuar 142 000 faqet e forumit tuaj, por ju lutem shikoni rezultat i kësaj pyetje në google:
Code:
site:vipmoneymakersclub.com
Unë shoh këtu vetëm 47 700 rezultate ... Pra, rezultatet e treguara në ongsono janë mjaft të ndryshme se e vërtetë.
Gjithashtu kam kontrolluar faqet tuaja përkthyer, pra:
Code:
site:vipmoneymakersclub.com/fr/
Rreth 150 rezultate - ajo nuk është me të vërtetë mbresëlënëse, por tregon se Google është me të vërtetë të indeksimit faqet tuaja përkthyer. Ju mund të bëjë atë më të shpejtë dmth duke i shtuar faqet e përkthyer në site.xml tuaj Gjithashtu ju lutem mbani në mendje se sa shpejt Google është zvarritje dhe indeksimin e faqe varet nga faqja e PR dhe ushqim të shpejtë ajo ndryshon. Rreth robots të tjera - ndoshta të ngjashme.