Unë jam marrë gabimet e mëposhtme, kur klikuar në 'Likes marrë "Muslimanët dhe' Likes Duke pasur parasysh" butonat në faqen profilin e anëtarit:
PHP Code:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458
Si unë them, këtë e filluara ndodh menjëherë pas instalimit të Vbet por unë mendoj se jam do të duhet një stërvitje këtu, sepse shifrat nuk përshtaten simptomat.
Memory info:
Nga phpinfo: memory_limit Lokale - Master 128 - 128
From php.ini:
PHP Code:
; Suhosin Settings.
suhosin.post.max_vars = 2048
suhosin.request.max_vars = 2048
suhosin.cookie.encrypt = Off
suhosin.memory_limit = 32M
suhosin.session.encrypt = Off
VBulletin: Limit PHP Memory 32m
Memory Server në përdorim në këtë moment: 25.00% (262.136 e 1.048.576)
Mesazhet e gabimit janë sugjeruar se kam nevojë për rritjen e kujtesës, por unë nuk shoh asnjë simptome të tjera të kujtesës të pamjaftueshëm gjatë përdorimit të forumit dhe kam pasur raporte nga gjymtyrët e mia. Unë supozoj megjithatë se ata do të të shohim gabim fatal "Likes".
A keni djema vijnë të gjithë problemet si kjo përderisa përdorin Vbet? Unë do të jenë mirënjohës për çdo këshilla mbi çfarë të provoni.