Unë jam marrë gabimet e mëposhtme, kur klikuar në 'Likes marrë "Muslimanët dhe' Likes Duke pasur parasysh" butonat në faqen profilin e anëtarit:

PHP Code:
Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
Si unë them, këtë e filluara ndodh menjëherë pas instalimit të Vbet por unë mendoj se jam do të duhet një stërvitje këtu, sepse shifrat nuk përshtaten simptomat.

Memory info:

Nga phpinfo: memory_limit Lokale - Master 128 - 128

From php.ini:
PHP Code:
Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
.request.max_vars 2048

suhosin
.cookie.encrypt Off

suhosin
.memory_limit 32M

suhosin
.session.encrypt Off 
VBulletin: Limit PHP Memory 32m

Memory Server në përdorim në këtë moment: 25.00% (262.136 e 1.048.576)

Mesazhet e gabimit janë sugjeruar se kam nevojë për rritjen e kujtesës, por unë nuk shoh asnjë simptome të tjera të kujtesës të pamjaftueshëm gjatë përdorimit të forumit dhe kam pasur raporte nga gjymtyrët e mia. Unë supozoj megjithatë se ata do të të shohim gabim fatal "Likes".

A keni djema vijnë të gjithë problemet si kjo përderisa përdorin Vbet? Unë do të jenë mirënjohës për çdo këshilla mbi çfarë të provoni.