I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Procesit të regjistrimit

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Default Procesit të regjistrimit

A ka ndonjë mënyrë për të ndryshuar rrugën për postë elektronike të regjistrimit? I testuar një regjistrim sot dhe e zgjedhur si gjuha gjermane default. Kur email regjistrimit me lidhjen e aktivizimit arriti të lidhura prapa në ww w.mydomain.com / forum / register.php vend të ww.mydomain.com w / forum /de/ Register.php. Mund që të ndryshohet? Duket e çuditshme për të dhënë një personi mundësinë e përdorimit të forumit në gjuhën e vet, por dështimin në pengesën e parë duke bërë regjistrimin e vështirë për të.
    Fundit edituar nga norku; 13-03-1119:05.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,
    Ndryshimi i këtij url s'mund të behet akoma.
    Unë do të shkojë këtë thread në seksionin Feature Request dhe unë do të kërkoj Michał për këtë.

Së dyti - vBET mbështetjen redirection sipas gjuhës së përdoruesit (gjuha shfletuesin në gjuhën në usercp)

Ju mund ta provoni atë - të shkoni në admincp-> vBET-> Misc-> Redirect për gjuhën e përdoruesit.
    Pas Identifikimi i përdoruesit do të ridrejtuar në gjuhën e tij. Ju lutemi të provuar atë.

Moved to Feature Request seksioni

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Faleminderit.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Unë bëra një provë llogari në faqen tuaj (test_user - ju mund ta fshini atë).
    vBET është duke punuar në shfletuesin cilësimet e gjuhës. Gjatë regjistrimit vBET vendosur automatikisht gjuhën opsion për të Polonisht në formularin e regjistrimit.

Pas regjistrimit dhe pas kur unë klikoni mbi url nga e-mailin tim unë u ridrejtuar në faqen e përkthyer në polonisht në mënyrë url me lang kod nuk është e nevojshme.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •