Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Procedura de înregistrare

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Default Procedura de înregistrare

Există vreo modalitate de a schimba calea pentru e-mailurile de înregistrare? Am testat o înregistrare astăzi şi selectate germană ca limbă implicită. În cazul în care e-mail cu link-ul de înregistrare de activare a ajuns înapoi la el legate de ww w.mydomain.com / forum / register.php în loc de w ww.mydomain.com / forum /de/ Register.php. Poate fi faptul că a schimbat? Pare ciudat pentru a da o persoană sansa de a folosi forumul in propria sa limbă, dar nu la primul obstacol prin Anul dificil pentru el.
    Ultima modificare făcută de norku; 13-03-11 la 19:05.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,
    Schimbarea din această adresă URL nu este suportat încă.
    Voi muta acest thread în secţiunea cererea pentru feature şi voi cere Michał despre asta.

În al doilea rând - vBET sprijinirea redirecţionarea în conformitate cu ghidul de limba (limba browser-ului privind limba în usercp)

Îl puteţi testa - du-te la admincp-> vBET-> Diverse-> Redirecţionarea de limbi ghidul.
    După ghidul de autentificare va fi redirecţionat către limba lui. Vă rugăm să testaţi-l.

Caracteristică a fost mutat la secţiunea Cerere

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Mulţumesc.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am făcut un cont de test pe site-ul dvs. (test_user - îl puteţi şterge).
    vBET este de lucru pe browser-ul setările de limbă. În timpul înregistrării vBET setat automat limba opţiunea Polonez în formularul de înregistrare.

După înregistrare şi după ce atunci când fac clic pe URL-ul de la adresa mea de e-mail am fost redirecţionat către site-ul tradus polonez, astfel url cu lang cod nu este necesară.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •