Përshëndetje,
Tani unë nuk e di ku është çështja. Ende me të dyfishtë në dosje lang url apo jo?
gabimi im, më vjen keq edhe një herë.
këtu ju keni një zgjidhje për të eliminuar të dyfishtë përcjellim nga URL:
1. të hapur dhe të bëjë një kopje të këtij skedar:
rrënjë forum / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. në këtë fotografi të gjeni:
PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
3. në këtë funksion të gjeni:
PHP Code:
if (!$vbulletin->userinfo['userid'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_guestfilecache_use']
4. PARA vënë këtë kod:
PHP Code:
if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost' && $_REQUEST['language'])
{
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
$url = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/', '/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
if(preg_match('/\/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//',$url))
{
$url = preg_replace('/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//','',$url);
exec_header_redirect($url);
}
}
Së dyti. Unë nuk e di se çfarë çështje keni kur ju do të donte për të përmirësuar vBET. ju lutem jepni disa shembuj. Ju lutem kontrolloni të gjitha cilësimet e konfigurimit në admincp-> vBET-> kryesore (motor url etj) dhe paste ketu. Dosjen tuaj htaccess.
Nëse ju akoma nuk mund të përmirësuar në versionin e ri - ju lutem dërguar për mua duke PM admincp tuaj dhe detajet e FTP dhe unë do të rregullohet.
Së treti. A e keni integrohen sitemap gjenerator tuaj me vBET? këtu ju keni një zgjidhje hap pas hapi se si për të integruar këtë mod: http://www.vbenterprisetranslator.co ...tegration.html