I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 30

Thread: Warning Google Email: Googlebot gjetur një numër jashtëzakonisht të lartë të URL-në faqen tuaj

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

1. Ju lutemi të kthehet në flamurin italian në forumin tuaj (nuk e kam gjetur atë) - tani përdoruesit që ndryshuar gjuha nuk janë në gjendje të kthehen në gjuhën origjinale. Siç kam shkruar përmbajtja e temat të cilat unë kam qenë në gjendje për të parë para se të pashë se unë duhet që të regjistroheni ishte vetëm një fjali në të gjitha rastet. Kjo nuk është ajo që personalisht kam marrë gjatësi si mesatare e përmbajtjes. Edhe një herë këtë e bën faqet duket shumë e ngjashme që diferenca midis temat e shkurtër është vetëm një fjali - pjesa tjetër është paraqitjen e cila është e njëjtë. Unë nuk e di se si ju janë aq të sigurt se ajo nuk ka të bëjë me këtë rast. Nëse ju e dini diçka që ne nuk lutem vetëm ndajnë atë kështu që ne do të jetë në gjendje të ju ndihmojnë të shpejtë. A e dini pse ky email është dërguar?

2. Unë nuk nyjë atë që është e programit të shkollës për fëmijët në vendin tuaj, por unë shpresoj se ajo do të jetë shumë i dobishëm për ta që të dinë se ju lutemi regjistrohuni mod pas 3 vizita nuk ka të bëjë me robotët si ata të shkojnë përmes.
    Ju lutemi të përqëndrohet në këtë çështje. Dhe të japin përgjigje të kërkuara - Unë nuk di që mod jeni duke përdorur dhe unë nuk të pyesin edhe për shkak se ajo nuk është e rëndësishme për mua - e rëndësishme ishte është boot sigurt. Nëse ju jeni 100% i sigurt që ai është i sigurt, atëherë e madhe. Vetëm në rast se keni pasur ndonjë dyshim që ju mund të shihni se si Google e sheh forumin tuaj në Webmaster Tools.

Lutemi kini parasysh se çizmet Google nuk janë sulmuar asnjë faqe - Google nuk dëmtojnë faqet. Ne këshilla për të përdorur cache për periudhë më të gjatë të lejuara, sepse ajo është më mirë për punën. Gjithashtu nëse ju mendoni se është me siguri arsyeja e vetme është numri i përkthimit në faqen tuaj - të ndjehen të lirë për të çaktivizuar disa nga këto dhe të mundësojë atë përsëri një nga një nga koha në kohë. Ju lutem ende e konsiderojnë se licenca juaj është aktive për 6 muaj dhe ju mori këtë email tani. Është e vështirë të besohet se për 6 muaj Google nuk e panë ata links - në fakt shumë prej atyre që ju keni indeksuar tashmë. Kështu që unë nuk jam i sigurt se ky është shkaku i email që keni. Edhe në qoftë se ajo është e ju lutem konsideroni të gjithë informacionin që është dhënë për ju, pas analizës së këtyre lidhjeve.

Unë nuk e di çfarë do të thotë nga temat e efektive.

Gjithashtu ju lutem vini re se ne jemi duke punuar në këtë çështje - ju mori rezultatet e analizuar tonë. Dhe ju lutem të mbajë me thënë atë që e konsideron Google - sepse jeni ju që konsideron se Google gjeni se nuk e saktë. Ne kemi shumë të forumeve që kanë absolutisht asnjë çështje me Google dhe kanë të gjitha gjuhët e ndezur. Dhe kjo nuk është e vërtetë se përmbajtja nuk është fizikisht ekziston, ju lutem mos i thoni atë që ne mund të argumentojnë se diçka ... Përmbajtja ekziston për të gjithë ata që viziton atë dhe atë fizikisht ekziston në bazën e të dhënave në cache origjinale dhe në formë të përkthyera. Kjo nuk është llotari botëve - kjo është përkthim ajo nuk mund të ndodhë në qoftë se përmbajtja nuk ekziston. Dhe asgjë nuk është cheating këtu - ju lutem lexoni TOS Google - ky është Google i cili pohon se përkthimi mund të jetë kopje e ruajtur për max 15 ditë. Kjo është në rregull gjithçka me Google në rastin e përkthimeve faqes automatike - është Google i cili bëri këtë përkthim

Gjithashtu nuk ka klienti mund të them se çdo material që është Transmetuar atij është nga fotografi statike apo jo. Në fakt, në këtë ditë pothuajse asgjë nuk është statike tani. Në asnjë vBulletin hoes parë nga struktura statike HTML - bazën e çdo gjë në të dhënat e bazës së të dhënave (gjuhë, templates, stilet). Unë nuk kam asnjë ide se çfarë është njohuritë tuaja në lidhje me server me klient arkitekturë klienti i hollë, por ju lutem vini re se përmbajtja ekziston në qoftë se përgjigjet e link. Google thënë se mendon se cheating sepse nuk ekziston nuk ka të bëjë me realitetin.

Gjithashtu ju lutem vini re se ju mund të përdorni në çdo lidhje moment vBET SEO dhe kanë / en / në vend të gjuhës = - ky konfigurim është vetëm deri në ju dhe vBET e mbështet atë pa Muslimanët.

Rreth vini re që ju dha - si kam shkruajtur në qoftë se ju mendoni se ju zbuluar arsyeja e vërtetë e problemit, atëherë ju keni zgjidhje. Megjithatë ju lutem konsiderojnë se kjo është një përgjigje e përgjithshme edhe pa kontrolluar se çfarë ndodh. Unë nuk do të mbështeteni në të:
    1 - ju keni shumë të ngjashme të lidhjet për gjysmë viti.
    2 - mail Google vetë tregon:
    "Googlebot mund të panevojshme të zvarritje një numër i madh i URL veçantë që tregojnë për përmbajtjen identike ose të ngjashme, Ose zvarritje pjesë e faqes tuaj që nuk kanë për qëllim të të gjurmuar nga Googlebot. "

Pra edhe një herë ju lutem konsideroni këshillat tona dhe analizuar rezultat. Nëse ju mendoni se është vetëm çështja e numrit të përkthimeve të cilat ju ndezur - atëherë ju e dini zgjidhje.

A ju ende nevojë për ndihmën tonë / këshillojnë në këtë çështje?

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

E vetmja gjë që u fikur ishte gjuha italiane (I kthyer atë në) që është gjuha amtare forumet unë nuk mendoj se rëndësi gjithsesi unë kam qenë e mirë që një vit më parë në mënyrë whats up tani?

Ja një shembull (faqen tuaj) të asaj që dua të them, kur them postimet efektive indeksuar.

Para se të vBET (forum efikas indeksuar stats):

Pas vBET (nuk forum efikas indeksuar stats):

Çfarë unë jam duke u përpjekur të them është se postimet 52x gjuhën e përkthyer tani janë duke u shqyrtuar postimet e kopjuar nga Google. Mail-i është vetë shpjegues

Në fjalët e mia kur them një sulm bot Unë do të thotë kur ju keni 300 bots Google shumë zvarritje faqen tuaj në të njëjtën kohë të hahet dhe të vrullshëm larg në bandwidth tuaj, RAM dhe CPU dhe duke shkaktuar stalla forum. Dhe ata shkruan ajo në letrën e tyre poshtë në një mënyrë më profesionale, por kuptimi është i njëjtë.

Google zyrtare Email:
    Googlebot hasur probleme zvarritje faqen tuaj http://mysite.com/.
    Googlebot hasur një numër jashtëzakonisht të madh të lidhjeve në faqen tuaj. Kjo mund të tregojë një problem me strukturën e sitit tuaj URL. Googlebot mund të panevojshme të zvarritje një numër i madh i URLs veçantë që tregojnë për përmbajtjen identike ose të ngjashme, ose pjesë zvarritje e faqes tuaj që nuk kanë për qëllim të të gjurmuar nga Googlebot. Si rezultat mund të konsumojnë Googlebot Bandwidth shumë më tepër se të nevojshme, ose mund të jetë në gjendje që plotësisht të indeksit të gjitha të përmbajtjes në faqen tuaj.

A e keni lexuar se çfarë ekipi mbështetjen Google shkroi mua? -> Në përgjithësi, ky mesazh është treguar kur kemi zbuluar një numër relativisht të lartë të URL për faqen tuaj.

Ju ka shkruajtur gjithçka dhe asgjë, sepse unë nuk e kuptoj gjuhën angleze tuaj, vetëm më jep mua një gjendje e vështirë në hapa të thjeshtë si;
    1. A kjo
    2. A se
    3. Dhe kjo
    etj

Fala
    Fundit edituar nga mario06; 17-01-1122:44.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Akoma duke pritur për një zgjidhje.

Fala

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga mario06 View Post
    E vetmja gjë që u fikur ishte gjuha italiane (I kthyer atë në) që është gjuha amtare forumet unë nuk mendoj se rëndësi gjithsesi unë kam qenë e mirë që një vit më parë në mënyrë whats up tani?
    Kjo është vetëm këshillë nga ekipi ynë se pa këtë flamur përdoruesit e tuaja nuk janë në gjendje të kthehen në gjuhën origjinale, kur ata klikoni mbi disa flamurin. Pra, është e mençur për të mbajtur flamurin e gjuhën tuaj e albumit

Ja një shembull (faqen tuaj) të asaj që dua të them, kur them postimet efektive indeksuar.

Para se të vBET (forum efikas indeksuar stats):

Pas vBET (nuk forum efikas indeksuar stats):

Çfarë unë jam duke u përpjekur të them është se postimet 52x gjuhën e përkthyer tani janë duke u shqyrtuar postimet e kopjuar nga Google. Mail-i është vetë shpjegues
    Kjo është NUK e vërtetë. Ju keni probleme me forum. Ju keni thyer arkiv - dhe shumica e lidhjeve keni marrë nga Google në email në lidhje me arkivin. Ju plotësisht të injoruar mbështetjen tonë - ju nuk u përgjigjeni pyetjeve rreth version dhe për të mbajtur të thonë se çfarë ju mendoni dhe çfarë nuk është e vërtetë. Nëse ju doni për të zgjidhur çështjen tuaj ju lutem ugar mbështetjen tonë lë të kuptohet. Ne kemi kërkuar që ju për të vB versionin sepse keni thyer arkivi. Është ajo e mbështeti 3.8 apo disa që nuk mbështetet version? Ne e dimë se arkivi është i thyer në 3.6 për shkak të vBulletin bug. Kjo ju jep mijëra e jo lidhjet e punës - dhe keni marrë nga Google email në lidhje gabuar lidhje. Në vend që të dëgjojnë për mbështetjen tonë dhe të bashkëpunojnë ju mbani thënë disa ide qesharake dhe ju mendoni se është e rëndësishme për të vënë atë në të kuqe.
    Cili është qëllimi juaj këtu? Ju dëshironi përkrahjen tonë për të zgjidhur çështjen tuaj ose ju jeni duke u munduar të trembë të tjerët? Sepse nëse ju doni të zgjidhur këtë çështje ju lutemi të bashkëpunojnë me mbështetjen tonë.

Gjithashtu për imazhin të cilin ju dha - kjo është keqinterpretim tuaj. Google nuk pyet për numrin e posteve treguar nga forumi. Dhe kjo nuk mund të kujdesen për të. Kjo është për shkak Google indekset e të gjitha faqet të cilat nuk janë të bllokuar! Në forum ju keni faqe anëtar, grupi, bogs ndoshta, albume dhe kështu me radhë ... dhe kështu me radhë ... Gjithashtu forum mund të ketë shumë të plugins të tjera të cilat krijon faqe shtesë (si Arcade).
    Pra ju lutem kuptoni: ju jeni gabim. Google nuk e konsiderojnë përmbajtjen e përkthyer si dyfishim. Ju keni problem me forum tuaj dhe ne zonat e zbuluar shkak të mundshëm. Pra ju lutem - ugar udhëzimet tona / pyetje. Përndryshe kjo mund të jetë shënuar zgjidhet si kur ju duket mos u interesuar me mbështetjen tonë ashtu si të përsëris atë që ju mendoni se gabimisht - ne tashmë e lexuar këtë - nuk ka ndonjë nevojë për të përsëritur atë përsëri. Kjo nuk është e vërtetë. Ju lutemi të përqëndrohet në zgjidhjen e problemit, nëse ju dëshironi që ajo të zgjidhet. Ju lutemi përgjigjuni pyetjes dhe për të mbajtur vëmendjen në arkiv tuaj.

Google zyrtare Email:
    Googlebot hasur probleme zvarritje faqen tuaj http://mysite.com/.
    Googlebot hasur një numër jashtëzakonisht të madh të lidhjeve në faqen tuaj. Kjo mund të tregojë një problem me strukturën e sitit tuaj URL. Googlebot mund të panevojshme të zvarritje një numër i madh i URLs veçantë që tregojnë për përmbajtjen identike ose të ngjashme, ose pjesë zvarritje e faqes tuaj që nuk kanë për qëllim të të gjurmuar nga Googlebot. Si rezultat mund të konsumojnë Googlebot Bandwidth shumë më tepër se të nevojshme, ose mund të jetë në gjendje që plotësisht të indeksit të gjitha të përmbajtjes në faqen tuaj.
    Saktësisht! STRUKTURA E KENI GABUAR! Ju kanë përmbajtje gabuar! dhe ne shkroi atë për ju në fillim (# post6846 http://www.vbenterprisetranslator.co....html) - Ju keni rrëzua arkiv, ku mijëra e nuk lidhjeve të punës! Pra ju lutem niseni duke përdorur mbështetjen tonë që keni kërkuar në vend që të përpiqet të trembë përdoruesit tanë. Çfarë jeni duke pritur nga ne, kur ju të kërkoni mbështetje dhe të injorojë atë?

Ju ka shkruajtur gjithçka dhe asgjë, sepse unë nuk e kuptoj gjuhën angleze tuaj, vetëm më jep mua një gjendje e vështirë në hapa të thjeshtë si;
    1. A kjo
    2. A se
    3. Dhe kjo
    etj

Fala
    Këtu ju kam informacionin e saktë që ju duhet të bllokojë faqet anëtare dhe si ta bëni këtë:
    # post6845 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Këtu keni informacion që Arkivi i juaj është rrëzua, pyetje në lidhje me versionin tuaj të vBulletin dhe çfarë të bëni nëse nuk është i mbështetur version:
    # post6846 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Kjo është shumë e saktë udhëzim - ju lutem tregoni cilin version te vBulletin jeni duke përdorur.

Dhe këtu keni informacion që ju dal nuk duhet të bëjë asgjë me postime të cilat janë shumë të shkurtër (vetëm 1 dënim) për shkak se kjo është çështja e përmbajtja nuk e vBET. Kur përmbajtja do të merrni më të gjatë (përdoruesit do të merrni pergjigje) ata që përmbajtja e faqe do të jetë jo më të ngjashme:
    # post6847 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Pra:
    1. Mbani faqet tuaja anëtare të bllokuar në mënyrë si ju bërë kohët e fundit (vetëm për përdoruesit e regjistruar) ose nga robots.txt si është përshkruar këtu: # post1178 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    2. Check in Webmaster Tools nuk tuaj "3 vizita për Guest" mod është Google kursejnë - kontrolloni se sa Google parë forumin tuaj, duke i dhënë URL për disa fije. Kontrolloni disa herë (nuk mund të them do të Google do të përdorin të njëjtën IP për çdo kontroll). Në këtë mënyrë ju do të jetë me të vërtetë i sigurt se mod është ruajtur për robotë.
    3. Ju keni thyer Arkiva - ju lutem tregoni cilin version te vBulletin jeni duke përdorur?
    4. Për temat e shkurtër mund të jap vetëm disa përgjigje më të gjatë atje (të ndryshme natyrisht) ose vetëm mbani atë si ajo shpreson që njerëzit do të përgjigjen ato temat.

PS.
    Ju lutemi të marrë keqardhjet e mia për përgjigjen vonë. Unë isha në delegacionin dhe Kamil u tha për të lënë këtë çështje për mua. Pra edhe një herë vjen keq
    Fundit edituar nga vBET; 20-01-1119:47.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Përshëndetje,
    Unë duhet të them se është e drejtë Mikal, i kishte të njëjtën paralajmërim nga google dhe është e lehtë për të zgjidhur në qoftë se ju të shikojmë se çfarë URL janë shkaktuar problemin. Në shembullin tim, i kishte një shumë të përmbajtjes të dyfishta, sepse vbet kuadrat: & language = en, në një URL frëngjisht. Nëse ju shkoni në parametrat në mjetet webmaster ju mund të zgjidhin këtë duke përjashtuar këtë parametër. Dhe gjithashtu shikoni në robots dosjen tuaj. Unë gjithashtu kam lejoj në robots fotografi arkiv, nuk kanë nevojë për të. Ka shumë punë për të bërë me robots.txt qoftë se ju përdorni VBET.
    Dhe unë nuk sugjeroj që të përdorin më shumë se 20 gjuhë, ju nuk keni nevojë të
    Fundit edituar nga pepito69; 20-01-1122:53.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Post dyfishtë, Na vjen keq!
    Fundit edituar nga mario06; 21-01-1108:38.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Kjo është vetëm këshillë nga ekipi ynë se pa këtë flamur përdoruesit e tuaja nuk janë në gjendje të kthehen në gjuhën origjinale, kur ata klikoni mbi disa flamurin. Pra, është e mençur për të mbajtur flamurin e gjuhën tuaj e albumit

Kjo është NUK e vërtetë. Ju keni probleme me forum. Ju keni thyer arkiv - dhe shumica e lidhjeve keni marrë nga Google në email në lidhje me arkivin. Ju plotësisht të injoruar mbështetjen tonë - ju nuk u përgjigjeni pyetjeve rreth version dhe për të mbajtur të thonë se çfarë ju mendoni dhe çfarë nuk është e vërtetë. Nëse ju doni për të zgjidhur çështjen tuaj ju lutem ugar mbështetjen tonë lë të kuptohet. Ne kemi kërkuar që ju për të vB versionin sepse keni thyer arkivi. Është ajo e mbështeti 3.8 apo disa që nuk mbështetet version? Ne e dimë se arkivi është i thyer në 3.6 për shkak të vBulletin bug. Kjo ju jep mijëra e jo lidhjet e punës - dhe keni marrë nga Google email në lidhje gabuar lidhje. Në vend që të dëgjojnë për mbështetjen tonë dhe të bashkëpunojnë ju mbani thënë disa ide qesharake dhe ju mendoni se është e rëndësishme për të vënë atë në të kuqe.
    Cili është qëllimi juaj këtu? Ju dëshironi përkrahjen tonë për të zgjidhur çështjen tuaj ose ju jeni duke u munduar të trembë të tjerët? Sepse nëse ju doni të zgjidhur këtë çështje ju lutemi të bashkëpunojnë me mbështetjen tonë.

Gjithashtu për imazhin të cilin ju dha - kjo është keqinterpretim tuaj. Google nuk pyet për numrin e posteve treguar nga forumi. Dhe kjo nuk mund të kujdesen për të. Kjo është për shkak Google indekset e të gjitha faqet të cilat nuk janë të bllokuar! Në forum ju keni faqe anëtar, grupi, bogs ndoshta, albume dhe kështu me radhë ... dhe kështu me radhë ... Gjithashtu forum mund të ketë shumë të plugins të tjera të cilat krijon faqe shtesë (si Arcade).
    Pra ju lutem kuptoni: ju jeni gabim. Google nuk e konsiderojnë përmbajtjen e përkthyer si dyfishim. Ju keni problem me forum tuaj dhe ne zonat e zbuluar shkak të mundshëm. Pra ju lutem - ugar udhëzimet tona / pyetje. Përndryshe kjo mund të jetë shënuar zgjidhet si kur ju duket mos u interesuar me mbështetjen tonë ashtu si të përsëris atë që ju mendoni se gabimisht - ne tashmë e lexuar këtë - nuk ka ndonjë nevojë për të përsëritur atë përsëri. Kjo nuk është e vërtetë. Ju lutemi të përqëndrohet në zgjidhjen e problemit, nëse ju dëshironi që ajo të zgjidhet. Ju lutemi përgjigjuni pyetjes dhe për të mbajtur vëmendjen në arkiv tuaj.

Saktësisht! STRUKTURA E KENI GABUAR! Ju kanë përmbajtje gabuar! dhe ne shkroi atë për ju në fillim (# post6846 http://www.vbenterprisetranslator.co....html) - Ju keni rrëzua arkiv, ku mijëra e nuk lidhjeve të punës! Pra ju lutem niseni duke përdorur mbështetjen tonë që keni kërkuar në vend që të përpiqet të trembë përdoruesit tanë. Çfarë jeni duke pritur nga ne, kur ju të kërkoni mbështetje dhe të injorojë atë?

Këtu ju kam informacionin e saktë që ju duhet të bllokojë faqet anëtare dhe si ta bëni këtë:
    # post6845 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Këtu keni informacion që Arkivi i juaj është rrëzua, pyetje në lidhje me versionin tuaj të vBulletin dhe çfarë të bëni nëse nuk është i mbështetur version:
    # post6846 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Kjo është shumë e saktë udhëzim - ju lutem tregoni cilin version te vBulletin jeni duke përdorur.

Dhe këtu keni informacion që ju dal nuk duhet të bëjë asgjë me postime të cilat janë shumë të shkurtër (vetëm 1 dënim) për shkak se kjo është çështja e përmbajtja nuk e vBET. Kur përmbajtja do të merrni më të gjatë (përdoruesit do të merrni pergjigje) ata që përmbajtja e faqe do të jetë jo më të ngjashme:
    # post6847 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Pra:
    1. Mbani faqet tuaja anëtare të bllokuar në mënyrë si ju bërë kohët e fundit (vetëm për përdoruesit e regjistruar) ose nga robots.txt si është përshkruar këtu: # post1178 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    2. Check in Webmaster Tools nuk tuaj "3 vizita për Guest" mod është Google kursejnë - kontrolloni se sa Google parë forumin tuaj, duke i dhënë URL për disa fije. Kontrolloni disa herë (nuk mund të them do të Google do të përdorin të njëjtën IP për çdo kontroll). Në këtë mënyrë ju do të jetë me të vërtetë i sigurt se mod është ruajtur për robotë.
    3. Ju keni thyer Arkiva - ju lutem tregoni cilin version te vBulletin jeni duke përdorur?
    4. Për temat e shkurtër mund të jap vetëm disa përgjigje më të gjatë atje (të ndryshme natyrisht) ose vetëm mbani atë si ajo shpreson që njerëzit do të përgjigjen ato temat.

PS.
    Ju lutemi të marrë keqardhjet e mia për përgjigjen vonë. Unë isha në delegacionin dhe Kamil u tha për të lënë këtë çështje për mua. Pra edhe një herë vjen keq
    1. Robots.txt im ka qenë i njëjtë, unë nuk ka ndryshuar asgjë dhe duket gjobë:
    User-agent: *
    Lejoj: / admincp /
    Lejoj: / clientscript /
    Lejoj: / cpstyles /
    Lejoj: / Anëtarët /
    Lejoj: / customavatars /
    Lejoj: / customprofilepics /
    Lejoj: / images /
    Lejoj: / modcp /
    Lejoj: / ajax.php
    Lejoj: / attachment.php
    Lejoj: / calendar.php
    Lejoj: / cron.php
    Lejoj: / editpost.php
    Lejoj: / global.php
    Lejoj: / image.php
    Lejoj: / inlinemod.php
    Lejoj: / joinrequests.php
    Lejoj: / login.php
    Lejoj: / member.php
    Lejoj: / memberlist.php
    Lejoj: / misc.php
    Lejoj: / moderator.php
    Lejoj: / newattachment.php
    Lejoj: / newreply.php
    Lejoj: / newthread.php
    Lejoj: / online.php
    Lejoj: / poll.php
    Lejoj: / postings.php
    Lejoj: / printthread.php
    Lejoj: / private.php
    Lejoj: / profile.php
    Lejoj: / register.php
    Lejoj: / report.php
    Lejoj: / reputation.php
    Lejoj: / search.php
    Lejoj: / sendmessage.php
    Lejoj: / showgroups.php
    Lejoj: / subscription.php
    Lejoj: / threadrate.php
    Lejoj: / usercp.php
    Lejoj: / usernote.php

2. Jo kjo nuk do të shpëtojë
    3. Arkivi My works fine, të gjitha lidhjet testuar dhe punon, ku e shihni atë thyer?
    4. I vetmi postimet e vogla janë, ku anëtarët e rinj të paraqesin veten dhe vetëm thonë "Mirëdita, emri im është Tom" Unë nuk mund të bëjë asgjë në lidhje me, 90% e posteve janë miq të thotë të mesme.

pepito69 tha diçka interesante që përfshin url parametri si thashë më lart
    Në shembullin tim, i kishte një shumë të përmbajtjes të dyfishta, sepse vbet kuadrat: & language = en, në një URL frëngjisht. Nëse ju shkoni në parametrat në mjetet webmaster ju mund të zgjidhin këtë duke përjashtuar këtë parametër.
    por ai mori vetëm atë për një gjuhë unë jam marrë atë për të gjitha gjuhët kështu është kjo arsyeja dhe çfarë duhet të bëj saktësisht?

PS. Unë nuk kam instaluar, por përdorin Muslimanët sitemap Muslimanët e cila tashmë e përjashton arkivi, jam unë mendoj për të përjashtuar atë robots.txt për të? Unë kurrë nuk kanë parë njeri këtu apo ndonjë vend tjetër të përjashtojë atë në robots.txt tyre

Unë dua të thjeshtë i detajuar udhëzimet,
    SHEMBULL:

1. A kjo
    2. A se
    3. Dhe kjo

pepito69,
    Unë kurrë nuk kanë parë të tillë robots.txt të madh që keni, është e gjitha se me të vërtetë e nevojshme?
    Në pasuri e patundshme ka vetëm 3 bots që konsiderohen Bots Bad* dhe kjo nuk do të jetë më e lehtë për të vënë ato në. dosjen tuaj htaccess, apo jo?
    PS. Flamujt tuaja nuk janë duke treguar

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    Fundit edituar nga mario06; 21-01-1110:11.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Thanks Mario,

Po, fotografi robots im ndoshta është i madh, nuk është e optimizuar por ai punon për mua dhe mos lënduar mua.
    Unë do të përfshijnë këtë bots në htaccess time, thanks.

por ai mori vetëm atë për një gjuhë unë jam marrë atë për të gjitha gjuhe
    Jo miku im, unë gjithashtu kanë atë në të gjitha gjuhët, që ishte vetëm një shembull. Por, pasi kam përdorur parametrat e në mjetet e webmaster i kanë rritur google zvarritje time. Unë ende nuk e di se si të zgjidhin probleme të tjera me VBET, më e rëndësishme për mua, si OBE i kanë me gjuhën kodin dhe fjalët e thyer që përdorin disa thekse (O, N, etj).
    E pra, i përjashton arkiv në robots.txt, dhe unë nuk kam asnjë faqe arkiv në indeksin e google.
    Mendova shumë herë për të përdorur sitemap Muslimanët, por web faqen time është shumë e mirë crawled blerë google. Unë gjithmonë të zbatohet ky rregull: në qoftë se diçka funksionon, nuk e prek.

Na vjen keq unë nuk mund t'ju them se çfarë ju duhet të bëni, unë vetëm të ndarë përvojën time.

Thanks. Flamujt e mia nuk tregojnë në / index.php por janë të dukshme në faqen e forume, unë do të zgjidhë tani.
    Fundit edituar nga pepito69; 21-01-1118:32.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

1. Robots.txt im ka qenë i njëjtë, unë nuk ka ndryshuar asgjë dhe duket gjobë:
    User-agent: *
    Lejoj: / admincp /
    Lejoj: / clientscript /
    Lejoj: / cpstyles /
    Lejoj: / Anëtarët /
    Lejoj: / customavatars /
    Lejoj: / customprofilepics /
    Lejoj: / images /
    Lejoj: / modcp /
    Lejoj: / ajax.php
    Lejoj: / attachment.php
    Lejoj: / calendar.php
    Lejoj: / cron.php
    Lejoj: / editpost.php
    Lejoj: / global.php
    Lejoj: / image.php
    Lejoj: / inlinemod.php
    Lejoj: / joinrequests.php
    Lejoj: / login.php
    Lejoj: / member.php
    Lejoj: / memberlist.php
    Lejoj: / misc.php
    Lejoj: / moderator.php
    Lejoj: / newattachment.php
    Lejoj: / newreply.php
    Lejoj: / newthread.php
    Lejoj: / online.php
    Lejoj: / poll.php
    Lejoj: / postings.php
    Lejoj: / printthread.php
    Lejoj: / private.php
    Lejoj: / profile.php
    Lejoj: / register.php
    Lejoj: / report.php
    Lejoj: / reputation.php
    Lejoj: / search.php
    Lejoj: / sendmessage.php
    Lejoj: / showgroups.php
    Lejoj: / subscription.php
    Lejoj: / threadrate.php
    Lejoj: / usercp.php
    Lejoj: / usernote.php

2. Jo kjo nuk do të shpëtojë
    3. Arkivi My works fine, të gjitha lidhjet testuar dhe punon, ku e shihni atë thyer?
    4. I vetmi postimet e vogla janë, ku anëtarët e rinj të paraqesin veten dhe vetëm thonë "Mirëdita, emri im është Tom" Unë nuk mund të bëjë asgjë në lidhje me, 90% e posteve janë miq të thotë të mesme.

pepito69 tha diçka interesante që përfshin url parametri si thashë më lart
    por ai mori vetëm atë për një gjuhë unë jam marrë atë për të gjitha gjuhët kështu është kjo arsyeja dhe çfarë duhet të bëj saktësisht?

PS. Unë nuk kam instaluar, por përdorin Muslimanët sitemap Muslimanët e cila tashmë e përjashton arkivi, jam unë mendoj për të përjashtuar atë robots.txt për të? Unë kurrë nuk kanë parë njeri këtu apo ndonjë vend tjetër të përjashtojë atë në robots.txt tyre

Unë dua të thjeshtë i detajuar udhëzimet,
    SHEMBULL:

1. A kjo
    2. A se
    3. Dhe kjo

pepito69,
    Unë kurrë nuk kanë parë të tillë robots.txt të madh që keni, është e gjitha se me të vërtetë e nevojshme?
    Në pasuri e patundshme ka vetëm 3 bots që konsiderohen Bots Bad* dhe kjo nuk do të jetë më e lehtë për të vënë ato në. dosjen tuaj htaccess, apo jo?
    PS. Flamujt tuaja nuk janë duke treguar

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    1. Nuk ishte e njëjtë - përndryshe Google nuk do të ju tregojnë lidhje në faqen anëtare, sepse Google nuk vizita faqet e bllokuar nga robots.php dhe ju mori në email paralajmëruar këtë link:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Tani ajo është në rregull. Kjo nuk ishte disa kohë më parë dhe Google ishte atje. Ju mund të jetë i qetë tani në lidhje me këtë pjesë të
    2. Nëse nuk është i sigurt për robots dhe tregon për bllokimin robots komunikuar ju duhet të konsiderojnë seriozisht duke hequr këtë mod. Përndryshe Google do të fillojë faqet e indeksimit të cilën ai të parë - faqe aq me bllokimin komunikojnë. Gjithashtu në këtë rast është shkaku kryesor i problemit - të gjitha faqet duket për të njëjtën Google - komunikojnë vetëm bllokuar.
    Me sa kuptoj unë ju kontrolluar në mjetet webmasteri se si Google shohin forumin tuaj dhe që ju pashë se Google parë të komunikojnë se ai duhet të regjistroheni - po?
    3. Siç kam shkruar në fillim lidhjet tuaja për nën-forume në arkivin nuk janë duke punuar në të gjitha. Vetëm në forum kryesore dhe për temat. Kjo e bën me mijëra të lidhjeve të gabuar në faqet tuaja arkiv. Për shembull:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Kjo është lidhje me shkel arkivit dhe ajo është duke punuar, por në të përmbajtjes ka lidhje në krye të faqes në forume nën ku thread është përfshirë. Shembull:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Dhe të gjithë këto lidhje nuk janë duke punuar - vetëm për forumin kryesor. Të gjitha nën-forumet lidhje Arkivi i nuk janë duke punuar. Kjo ju bën të mijëra e nuk e lidhjeve që punojnë në mijëra faqe temat e arkivit.
    JU ende nuk ka thënë SHBA CILAT vBulletin ® Versioni jeni duke përdorur ...
    Në këtë moment unë mund të vë bast se nuk është i mbështetur vBulletin 3.6 - ju lutem mos u bëni merak, ne nuk do të ndalet mbështetjen ju. Ne duhet të dimë se për të ju ndihmojë më mirë, sepse në 3,6 ajo është e njohur bug vBulletin. Nëse kjo është versioni tjetër është e mundur që ajo është bug vBET. Është e rëndësishme për të zbuluar se çfarë është shkaku për t'ju ndihmuar.
    4. Unë nuk jam shkrim rreth 90% e postimeve tuaja. Unë kam qenë shkruar në lidhje me mesazhet e shënuar në Google Mail. Të tjerët janë jashtë fushëveprimit të këtij diskutimi. Google listuara ju temat e vetëm me një fjali si kam shkruar ju (të paktën ato që unë kam qenë në gjendje e shoh para se të mod tuaj më tha për të regjistruar). A e kuptoni tani? Kjo nuk është çështja me gjithë forumin tuaj. Si unë tashmë e ka shkruar - unë nuk do të shqetësohen për ato - njerëzit do të shkruajnë përgjigjet atje dhe ata nuk do të jetë i ngjashëm më - ashtu si 90% e postimeve tuaja që duket krejtësisht të ndryshme.

Lutemi kini parasysh se pepito69 mund të kenë konfigurimin të ndryshme që ju. Në rastin tuaj duke injoruar parameter gjuha nuk është i këshilluar, pasi ju nuk jeni duke përdorur lidhjet e SEO dhe kjo është vetëm mënyrë për të njohin se URLs janë të ndryshme. Nëse ju them Google të injorojë këtë atribut për Google gjitha magjistare URL ndryshon vetëm vlerën e parametri gjuhë do të konsiderohet si përmbajtje të njëjtë - kjo do të krijojë kaos në faqe të indeksuara e cila do të ndryshojë gjuhë rastësisht në Google indeksi, apo Google thjesht do të indeksit gjuhën tuaj kryesor faqe. Unë mendoj kështu - më të reja kontrolluar dhe nuk këshillojnë për rastin tuaj. Ju lutem, mos e bëjmë këtë për aq kohë sa ju nuk e përdorni links SEO.

Udhëzime të thjeshta në këtë moment:
    1. Nëse tuaj "3 herë mod" nuk është i sigurt Google - çaktivizuar atë dhe kontaktoni autorin mod lidhje me të.
    2. TELL US cilin version te vBulletin jeni duke përdorur.

Kjo është hera e 3 ne jemi pyetur në lidhje me këtë ... Sa ju jeni duke pritur ne të ju ndihmojë nëse ju nuk bashkëpunojnë. Ne nuk kemi shkop magjik i cili do të krijojë zgjidhje. Ne duhet të dinë se çfarë po ndodh në serverin tuaj.

Rreth të mëdha htaccess -. Unë nuk e di atë që ju shkruani në lidhje me saktësisht, por unë bast se për ju nuk është e nevojshme të mëdha të tilla - Unë supozoj se ka rregulla për të bllokuar lidhjet e Muslimanët për faqet anëtare dhe kështu me radhë. Ju nuk jeni duke përdorur Muslimanët dhe ju nuk jeni duke përdorur lidhjet e SEO - robots.txt tuaj të vogël është e mirë.
    Fundit edituar nga vBET; 21-01-1121:00.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Unë jam duke përdorur versionin 3.6.12, ju duhet të dini këtë sepse kam paguar një tarifë shtesë për të marrë atë të punës (e bëjnë të pajtueshme) për shkak të problemit arkivit kështu që nëse është e arkivit thats të shkaktuar këtë atëherë është e (pa vepra) faji juaj që nga viti ju e bëri atë. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

Nëse tuaj "3 herë mod" nuk është i sigurt Google - çaktivizuar atë dhe kontaktoni autorin mod lidhje me të.
    Author tha se nuk ka dëm google.

1. Nuk ishte e njëjtë - përndryshe Google nuk do të ju tregojnë lidhje në faqen anëtare, sepse Google nuk vizita faqet e bllokuar nga robots.php dhe ju mori në email paralajmëruar këtë link:
    1. E vetmja gjë që i shtoi ishte / Anëtarët / .. çdo gjë tjetër, duke përfshirë memberslist.php ishte tashmë atje, faji im, kështu që le të mbyllur këtë argument.

2. Nëse nuk është i sigurt për robots dhe tregon për bllokimin robots komunikuar ju duhet të konsiderojnë seriozisht duke hequr këtë mod. Përndryshe Google do të fillojë faqet e indeksimit të cilën ai të parë - faqe aq me bllokimin komunikojnë. Gjithashtu në këtë rast është shkaku kryesor i problemit - të gjitha faqet duket për të njëjtën Google - komunikojnë vetëm bllokuar.
    2. Nuk ka absolutisht nuk ka nevojë të jetë i vrazhdë, unë e kuptoj se si të përdorin robots.txt, por në udhëzon tuaj optimization (mendimin tim) ligët tuaj më shumë në drejtim struktura Muslimanët, vetëm i mbajnë në mend se të paktën 80% e përdoruesve vBulletin don ' t përdorin Muslimanët kështu që ju duhet të mbani 2 temat e veçanta, kur ju flisni për këshilla, tweaks dhe optimization, shembull, "Muslimanët Optimization" dhe "jo Optimization Muslimanët", për ta bërë atë më shumë përdorues miqësore.

3. Të gjitha lidhjet e arkivit që ju të postuar thyer si duket të jetë duke punuar mirë për mua, këtu është një pasqyrë e shembull thyer lidhjen tuaj arkiv:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. Komenti htaccess nuk ishte për ju, por për anëtarin pepito69

Listen Michael Unë nuk dua të argumentojnë çdo letër të vetme që është shkruar me ju, unë vetëm dua një 1 lehtë. 2. 3. fix dhe asgjë më shumë.

Best Regards

[Jashtë orarit]
    Nga ajo që përfaqësuesi google më tha, struktura url më poshtë është duke u indeksuar 4 herë, por në pronë për ta është konsideruar të jetë 1 dhe duhet të indeksuara si i tillë dhe kjo është ndoshta arsyeja pse unë kam email. Pas poshtë është vetëm një shembull;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 Origjinal
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Përkthyer
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = en Përkthyer
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = es Përkthyer
    [Jashtë orarit]
    Fundit edituar nga mario06; 22-01-1109:05.

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •