I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 11 te 20 e 30

Thread: Warning Google Email: Googlebot gjetur një numër jashtëzakonisht të lartë të URL-në faqen tuaj

Shiko filetuara

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

E vetmja gjë që u fikur ishte gjuha italiane (I kthyer atë në) që është gjuha amtare forumet unë nuk mendoj se rëndësi gjithsesi unë kam qenë e mirë që një vit më parë në mënyrë whats up tani?

Ja një shembull (faqen tuaj) të asaj që dua të them, kur them postimet efektive indeksuar.

Para se të vBET (forum efikas indeksuar stats):

Pas vBET (nuk forum efikas indeksuar stats):

Çfarë unë jam duke u përpjekur të them është se postimet 52x gjuhën e përkthyer tani janë duke u shqyrtuar postimet e kopjuar nga Google. Mail-i është vetë shpjegues

Në fjalët e mia kur them një sulm bot Unë do të thotë kur ju keni 300 bots Google shumë zvarritje faqen tuaj në të njëjtën kohë të hahet dhe të vrullshëm larg në bandwidth tuaj, RAM dhe CPU dhe duke shkaktuar stalla forum. Dhe ata shkruan ajo në letrën e tyre poshtë në një mënyrë më profesionale, por kuptimi është i njëjtë.

Google zyrtare Email:
    Googlebot hasur probleme zvarritje faqen tuaj http://mysite.com/.
    Googlebot hasur një numër jashtëzakonisht të madh të lidhjeve në faqen tuaj. Kjo mund të tregojë një problem me strukturën e sitit tuaj URL. Googlebot mund të panevojshme të zvarritje një numër i madh i URLs veçantë që tregojnë për përmbajtjen identike ose të ngjashme, ose pjesë zvarritje e faqes tuaj që nuk kanë për qëllim të të gjurmuar nga Googlebot. Si rezultat mund të konsumojnë Googlebot Bandwidth shumë më tepër se të nevojshme, ose mund të jetë në gjendje që plotësisht të indeksit të gjitha të përmbajtjes në faqen tuaj.

A e keni lexuar se çfarë ekipi mbështetjen Google shkroi mua? -> Në përgjithësi, ky mesazh është treguar kur kemi zbuluar një numër relativisht të lartë të URL për faqen tuaj.

Ju ka shkruajtur gjithçka dhe asgjë, sepse unë nuk e kuptoj gjuhën angleze tuaj, vetëm më jep mua një gjendje e vështirë në hapa të thjeshtë si;
    1. A kjo
    2. A se
    3. Dhe kjo
    etj

Fala
    Fundit edituar nga mario06; 17-01-1122:44.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •