I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 30

Thread: Warning Google Email: Googlebot gjetur një numër jashtëzakonisht të lartë të URL-në faqen tuaj

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Exclamation Warning Google Email: Googlebot gjetur një numër jashtëzakonisht të lartë të URL-në faqen tuaj

Warning Google Email: Googlebot gjetur një numër jashtëzakonisht të lartë të URL-në faqen tuaj

Mora kete email (paralajmërim) nga Googles Webmaster Tools

Lutemi kini parasysh se unë nuk kam Muslimanët instaluar.

Unë dua një fix për këtë problem para google ul gradën faqe ose ndalon mua fare, të ardhurat e mia Adsense ka rënë tashmë nga gjysma dhe Bots Google kanë sulmuar fjalë për fjalë web faqen time.

Është rasti i dytë për një problem të tillë me vBET përshkruhen këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Unë kam dërguar email në të gjitha Administratorët vBET në PD ashtu siç kërkohet, unë nuk mund publikisht postoni e-mail që ju duhet të dini për shkak se ajo shkon kundër Googles TOS me mi ligjet e privacy lokale si do të ishte një ndalim të sigurt për Google llogarinë time Adsense kështu don ' t kërkoni.

Kam nevojë për një fix menjëhershme për këtë problem pa vonesa të mëtejshme, ajo është 3 ditë se unë kam qenë duke folur për këtë në linkun e mësipërm.

Fala

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    34

Unë mendoj se arsyeja që ju mundësojnë të gjitha 52 gjuhëve
    Unë mendojnë se nëse VBE bëjnë requst gjuhë si ajax nga langages klikoni dhe të hollë të sjellë lidhjet aktivizuar për gjuhë të tjera mund të ndihmojë në këtë

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

i merrni të njëjtën paralajmërim dhe unë vetëm 12 gjuhë aktivizuar

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga yahoooh View Post
    Unë mendoj se arsyeja që ju mundësojnë të gjitha 52 gjuhëve
    Unë mendojnë se nëse VBE bëjnë requst gjuhë si ajax nga langages klikoni dhe të hollë të sjellë lidhjet aktivizuar për gjuhë të tjera mund të ndihmojë në këtë
    Jo kjo nuk është arsyeja. Shumë tonë dhe të forumeve të tjera kanë përfshirë të gjitha gjuhët dhe ajo është e mirë. Kështu që ju mund të përdorni sa më shumë gjuhë si ju mund. Çështja është diku tjetër dhe në këtë moment ne e dimë 2 arsye të ndryshme për këtë.

Edited:
    Tani ne e dimë më shumë arsye Pra ju lutem të hapur thread tuaj dhe na jepni postën tuaj nga Google
    Fundit edituar nga vBET; 16-01-1121:43.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga tavenger5 View Post
    i merrni të njëjtën paralajmërim dhe unë vetëm 12 gjuhë aktivizuar
    Hi - ju lutem krijoni thread ri rreth isue tuaj me email tuaj. Ju mori lniks të ndryshme dhe ne Kow 2 arsye për këtë çështje. Për të ndihmuar ne duhet të dimë rastin tuaj. Pra ju lutem thread hapur të reja për atë dhe ne do t'ju ndihmojë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

mario06 - Unë jam vetëm gjatë kontrolluar lidhjet tuaja. Unë do t'ju jap përgjigjen në kohë të shkurtër

Ju lutemi vini re se si ne përshkruar më parë - stafi ynë është në dispozicion për të fillojë të punojë mbi çështjen kur të reja ticked arrin në formë të thread reja për këtë çështje. Përndryshe ne nuk jemi në gjendje për të menaxhuar atë dhe jemi të informuar klientit tonë se ai duhet të hapur vet thread tij të re në lidhje me çështjen e tij. Ashtu si ju vetëm e bëri dhe tani ne jemi në gjendje të ju ndihmojnë
    Fundit edituar nga vBET; 16-01-1120:19.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi

Një nga arsyet (nuk do të jenë të tjerët - gjatë hetimit ende) e problemit është që ju lejohet të faqeve të indeksit të tilla si faqe anëtare. Ata nuk janë relevante dhe faqet më të anëtare janë të njëjtë në 99% - vetëm ndryshon nga anëtari emrin. Pra, kur ai ishte përkthyer përveç kësaj që keni bërë 52 herë më shumë faqe të tilla të cilat janë pothuajse të njëjta (të njëjtën faqet e përmbajtjes pas përkthimit do t'i japë të njëjtën përmbajtje të përkthyera). Ne zyrtarisht këshillojmë për të bllokuar faqet e parëndësishme nga robot.txt - Këtu ju do të gjeni se si ta bëni këtë: # post1178 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Ju lutem vini re se kjo do të bëjë ato faqe të zhduket formë indeksi i Google dhe kjo është e mirë për SEO tuaj që Google do të shohin dhe të indeksit të vetëm faqet relevante me përmbajtje relevante.

Gjithashtu siç e shoh unë ju bërë ndryshime që Google të gjeneruara këtë email, sepse si unë shoh se jeni bllokuar faqet anëtar për mysafirët. Kjo gjithashtu zgjidh këtë pjesë të çështjes. Megjithatë, nëse ju doni të ftuar të shihni faqet anëtare, por nuk Google tregues - vetëm përdorni robots.txt për atë

Unë shoh se ka edhe lidhje për arkivin dhe temat e - unë jam duke shkuar për të analizuar këtë të drejtë tani

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi përsëri

Unë mendoj se unë e di se çfarë mund të jetë shkaku tjetër - si unë jam në kërkim të flamujve lidhje nuk ka lidhje pa = gjuhës në të gjitha ... Ju lutem tregoni se çfarë është forumi juaj i parazgjedhur gjuhës - për këtë lidhje të gjuhës duhet të jetë pa language = sepse tani çdo faqe që kanë të dyfishta për Google. Një herë për URL normale dhe herën e dytë me gjuhën YOUR_DEFAULT_LANGUAGE =.

Gjithashtu ju lutem tregoni a keni ndryshuar template tonë me emrin vbenterprisetranslator_flag? Ne duhet të dini është se bug vBET apo të krijuara nga ndryshimi të konsumatorëve.

Arsyeja që unë mendoj se mund të jetë gjithashtu (nuk mund të shikoni tani, por ne tashmë kemi detyrë TODO që do të lejojë për të parë atë në të ardhmen), që ju sapo e kishte pastruar cache dhe nuk kishte çështje me lidhje Google - në këtë faqe rast të gjeneruar, pa përmbajtje ( sepse përkthimi nuk janë marrë) dhe fjalë për fjalë përmbajtja është njëjtë për të gjitha përkthimet. Por gjëra të tilla, nëse ndodhin janë të përkohshme dhe nëse ju jeni bllokuar nga Google nuk zhduket vetë ata - ata janë çështje mes tuaj dhe Google server dhe vBET mund të bëjë asgjë me këtë. Unë nuk them se ishte arsyeja. Unë mendoj se kjo mund të jetë. Si Po kërkoj tani në lidhjet e dhënë nga Google shoh asnjë çështje të përshkruara në të gjitha. Pra, ajo mund të jetë ajo.

Still - Ju lutem përgjigjuni pyetjeve në lidhje Gjuha e albumit dhe template.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi përsëri përsëri

Këtë herë kam kontrolluar thread tuaj tregojnë lidhjet dhe shoh 2 gjëra këtu
    1. Askush nuk është fajtor - e pashë disa nga ato lidhje (jo të gjitha shih numrin 2) të gjitha ato temat ishte shumë e shkurtër që ka vetëm një fjali në të. Pra, të gjitha këto ishin shumë të ngjashme nga default - 99% e përmbajtje është layout. Ajo ka asgjë të bëjë me vBET - kjo është vetëm përmbajtja e temat tuaj. vBET vetëm përkthen atë në mënyrë të vërtetë është më shumë faqe të ngjashme për ata, por nëse ju nuk vBET disable faqet e përkthyer do të vazhdojë të jetë i ngjashëm me njëri-tjetrin në qoftë se ju keni vetëm një fjali në post vetëm në fije. Pra, ne kemi asgjë për të bërë këtu.
    2. Ndoshta ju jeni duke vrarë forum veten tuaj duke kufizuar numrin e postimeve për të parë nga vizitorë. Tani të gjitha faqet për mua kanë përmbajtje të njëjtë me të komunikuar se unë duhet të regjistroheni. Mos harroni se Google është duke kërkuar faqen tuaj si mysafir - kështu që nëse mod juaj kufizuar është budalla ai do të vrasë forum tuaj, sepse do të shihni përmbajtjen e Google të njëjtën kudo duke i thënë atij për të regjistruar Ju lutemi sigurohuni që kufizues mod është mjaft i zgjuar ose çaktivizuar atë.
    Fundit edituar nga vBET; 16-01-1121:46.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Hi përsëri përsëri

Këtë herë kam kontrolluar thread tuaj tregojnë lidhjet dhe shoh 2 gjëra këtu
    1. Askush nuk është fajtor - e pashë disa nga ato lidhje (jo të gjitha shih numrin 2) të gjitha ato temat ishte shumë e shkurtër që ka vetëm një fjali në të. Pra, të gjitha këto ishin shumë të ngjashme nga default - 99% e përmbajtje është layout. Ajo ka asgjë të bëjë me vBET - kjo është vetëm përmbajtja e temat tuaj. vBET vetëm përkthen atë në mënyrë të vërtetë është më shumë faqe të ngjashme për ata, por nëse ju nuk vBET disable faqet e përkthyer do të vazhdojë të jetë i ngjashëm me njëri-tjetrin në qoftë se ju keni vetëm një fjali në post vetëm në fije. Pra, ne kemi asgjë për të bërë këtu.
    2. Ndoshta ju jeni duke vrarë forum veten tuaj duke kufizuar numrin e postimeve për të parë nga vizitorë. Tani të gjitha faqet për mua kanë përmbajtje të njëjtë me të komunikuar se unë duhet të regjistroheni. Mos harroni se Google është duke kërkuar faqen tuaj si mysafir - kështu që nëse mod juaj kufizuar është budalla ai do të vrasë forum tuaj, sepse do të shihni përmbajtjen e Google të njëjtën kudo duke i thënë atij për të regjistruar Ju lutemi sigurohuni që kufizues mod është mjaft i zgjuar ose çaktivizuar atë.
    1. Kjo është një Forum italian, përmbajtja në postimet është mesatare dhe kjo ka të bëjë asgjë me atë që tha.

2. Unë nuk jam vrarë forum sepse ju lutem regjistrohuni mod pas 3 vizita (një nga mods më popullor instaluar) nuk ka të bëjë me robotët si ata kalojnë nëpër, madje edhe fëmijët e di se për më tepër unë kam qenë duke përdorur vBET që nga version falas doli (për një vit?!?) dhe asgjë nuk ka ndryshuar ose ka shtuar që nga atëherë.

Problemi është se forumi im është konsideruar të jetë një forum të mesme, me 368.000 temat, kur Google e dërgon atë bots në faqen time ata e shohin në mënyrë efektive 368.000 temat por në www.google.52languages ata ishin duke parë 1.540,000 temat e indeksuar që e ka bërë google bot për të sulmuar faqen time duke u përpjekur për të gjetur se ku ata janë. Im cache ishte vendosur për pesë ditë me të gjitha gjuhët e të qenit cached POR tani (testimit) unë kam vendosur atë në 2 ditë, me 4 gjuhë të të qenit kopje, në këtë pikë unë mund të konfirmoj se problemi ËSHTË vBET, sepse tani unë jam poshtë për të 766.000 temat e indeksuar dhe bots Google kanë ndaluar sulmuar web faqen time.

Shembull: faqe juaj ka 5.578 temat e efektive, por Google sheh 334.000 temat e indeksuara, a kuptoni se ku është problemi?

Pa vepra ju duhet ta gjeni se çfarë po ndodh me google dhe të gjejnë një zgjidhje të për problemin sepse Google ka gjetur gjuhë të 52x është e rreme | links kopjuar indeksuar të thotë se lidhjet e përkthyer nuk ekzistojnë fizikisht dhe unë nuk mund të argumentojnë se që nga viti është e vërtetë, është kopje e ruajtur në serverat tanë, është si cheating.

Në forumet e vogël ata nuk i kushtojnë shumë vëmendje, por mbi të mesme | forume të mëdha nuk kalojnë nga pavëzhguara.

Ju duhet të fillojnë të investojnë parametri gjuhën për të (URL gjuhën 'adresën?= En'kjo është çfarë është duke shkaktuar Googles bots për të verifikuar vBET mundësuar vendeve. Ju keni vBSEO (nuk kam) që do të thotë se ju jeni duke përdorur gjuhë tjetër parametër i cili në këtë moment është duke kaluar nga Googles vëmendje.

Një shumë e përdoruesve vBET të tjerë janë të pasur të njëjtin problem kështu që nuk është një rastësi!

PS. Google Qendra Ndihmë Deklarata: Në përgjithësi, ky mesazh është treguar kur kemi zbuluar një numër relativisht të lartë të URL për faqen tuaj.

Fala
    Fundit edituar nga mario06; 17-01-1116:27.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •