I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 3 FirstI parë 123
Results 21 te 30 e 30

Thread: Warning Google Email: Googlebot gjetur një numër jashtëzakonisht të lartë të URL-në faqen tuaj

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Unë jam duke përdorur versionin 3.6.12, ju duhet të dini këtë sepse kam paguar një tarifë shtesë për të marrë atë të punës (e bëjnë të pajtueshme) për shkak të problemit arkivit kështu që nëse është e arkivit thats të shkaktuar këtë atëherë është e (pa vepra) faji juaj që nga viti ju e bëri atë. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Ne kemi shumë të përdoruesve. Ne e dimë se çfarë kemi përfshirë në fije aktuale. Thanks for dhënë versionin tuaj vBulletin

Për këtë çështje. Ju u informua se integrimi mund të mos jetë e mundur që nga versioni juaj nuk është i mbështetur dhe keni vendosur të shkoni për të anyway. Bug në arkivin që keni është në anën vBulletin. Ju u informua edhe PM për këtë.
    Kështu që ju ishte i vetëdijshëm për të mos punuar arkiv Nën-Forume mbi versionin tuaj të vjetër nuk mbështeten vBulletin, që nga fillimi. Ju u tha gjithashtu se, sepse kjo është gabim vBulletin ju duhet të kontaktoni ekipin vBulletin për të zgjidhur atë.
    Gjithashtu siç e shoh unë në fije shumë të ju jeni duke treguar mbi ju refuzuar mbështetjen tonë në të ardhmen. Por sigurisht ju keni të drejtë të plotë për të fajësuar të gjithë për asgjë

Çfarë duhet të bëni tani me arkiv? Ju keni tani disa opcione:
    1. Kontaktoni ekipin vBulletin për të zgjidhur bug tyre. Siç e dini (nga tregimet e vjetra) vBulletin 3.6 kenë bug dhe kur ju të shtoni ndonjë parametër shtesë në URL të arkivit faqja e nën-forum pastaj nuk punon. Kjo është jashtë fushës që nga vBulletin vBET vjetër sillen në këtë mënyrë edhe kur vBET nuk është instaluar - aq me fjalë të shkurtra: kjo është bug vBulletin. Ajo është gjithashtu jashtë fushës sonë, sepse ajo nuk është i mbështetur version. Kështu që ju mund të kërkoni vBuletin janë ata ende janë përgjegjës për kodin e tyre dhe ata do të korrigjuar atë. Ata mund të refuzojnë kur ata të marrë në konsideratë vB3.6 si pa mbështetje.
    2. Ju mund të bllokojë të gjithë arkivin në robots.txt - jo ide e mirë ne nuk e këshillojnë atë.
    3. Ju mund disable përkthimin e faqeve të arkivit. Nuk do të jetë më pak faqe në indeksin e Google, por nuk do të ketë lidhje më të thyer.
    4. Ju mund të redaktoni paraqitjen e faqes tuaj thread arkivit në mënyrë lidhje të nën-forume arkiv nuk do të përfshihen. Ju mund ta bëni atë të përfshira për të mos përkthehet faqe dhe me aftësi të kufizuara për të përkthyer një të tillë. Në faqen kryesore tuaj arkiv forum ka lidhje të prishura ose të nën-forum do të jenë ende në, por kjo është vetëm disa mijëra lidhje jo në mijëra faqe thread arkivi. Ju mund të bëhet edhe 301 redirection për arkivin Forum main page kështu që do të jenë vetëm në gjuhën origjinale.

Ju lutem na tregoni cili version ju preferoni dhe ne do t'ju udhëzojë më shumë në një të zgjedhur.

Author tha se nuk ka dëm google.
    Unë jam i humbur këtu. Së pari ju ka shkruajtur ai është i sigurt. Pastaj ju ka shkruajtur se nuk është i sigurt. Tani ai është i sigurt përsëri. Ajo që unë jam i interesuar është ajo që kam shkruar për ju në lidhje Webmaster Tools. Ne nuk jemi të interesuar se çfarë autori mod është thënë që ju - kjo është mes jush dhe tij. Ne jemi të interesuar se si Google shohin forum tuaj. Nëse Google shikoni forumin tuaj si komunikojnë bllokuar atëherë mod dëmton Google, sepse Google shihni përmbajtjen e njëjtë kudo (kështu çdo post konsiderohet si përmbajtje të dyfishta). Në këtë rast ne nuk e këshilla për të përdorur mod më deri sa do të jetë i sigurt për Google - kështu që deri sa ju do të jetë në gjendje për të parë në se Google Webmaster Tools të parë të gjitha faqet normalisht dhe nuk është i bllokuar. Kjo është se si është dhe ne kemi asgjë më shumë për të thënë në këtë fushë. Kjo është zgjedhja juaj do t'ju këshilla ugar ose jo. Pra, check it të parë dhe nëse nuk është e sigurt, atëherë marrë vendimin tuaj që ju doni të dëgjoni.

2. Nuk ka absolutisht nuk ka nevojë të jetë i vrazhdë, unë e kuptoj se si të përdorin robots.txt, por në udhëzon tuaj optimization (mendimin tim) ligët tuaj më shumë në drejtim struktura Muslimanët, vetëm i mbajnë në mend se të paktën 80% e përdoruesve vBulletin don ' t përdorin Muslimanët kështu që ju duhet të mbani 2 temat e veçanta, kur ju flisni për këshilla, tweaks dhe optimization, shembull, "Muslimanët Optimization" dhe "jo Optimization Muslimanët", për ta bërë atë më shumë përdorues miqësore.
    Unë kërkoj falje nëse ju e konsideroni përgjigjen tonë si i pasjellshëm. Unë vetëm shtuar në listën e TODO për të bërë fotografi të veçantë robot.txt për lidhje jo SEO. Faleminderit për shënimin tuaj.

3. Të gjitha lidhjet e arkivit që ju të postuar thyer si duket të jetë duke punuar mirë për mua, këtu është një pasqyrë e shembull thyer lidhjen tuaj arkiv:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Ju lutem lexoni me kujdes dhe një herë atë që kam shkruar për ju në përgjigje të fundit. Unë kurrë nuk shkroi që lidhen:
    Code:
    është prishur. Kam shkruar se ajo është duke punuar - të thyera janë lidhjet e përfshirë në këtë faqe. Ju lutem lexoni përsëri atë që u përshkrua më parë. Unë e di se kjo faqe është duke punuar. Kjo është arsyeja pse kam shkruar ju:
    Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Për shembull:
    Code:
    Kjo është lidhje me shkelë Arkivi dhe ajo është duke punuar por në të përmbajtjes ka lidhje në krye të faqes në forume nën ku thread është përfshirë. Shembull:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Dhe të gjithë këto lidhje nuk janë duke punuar - Vetëm për forumin kryesor. Të gjitha nën-forumet lidhje Arkivi i nuk janë duke punuar.
    Kam shkruar se kjo lidhje është duke punuar - ju nuk duhet të jepni të shtëna ekran dhe të provojë për mua se ajo është duke punuar Vetëm ju lutem lexoni me kujdes atë që unë jam me shkrim për ju. Dhe tani shikoni në imazhin tuaj dhe i kushtoj vëmendje në lidhje të lartë (links të arkivit nën-forume) - ata janë të thyer (Përveç lidhje në arkiv kryesore forum)

Listen Michael Unë nuk dua të argumentojnë çdo letër të vetme që është shkruar me ju, unë vetëm dua një 1 lehtë. 2. 3. fix dhe asgjë më shumë.
    I madh Shpresoj se ju kuptoni fushën e lëshimit dhe tani e di se çfarë janë zgjedhje. Ju lutem na tregoni në cilën ju preferoni dhe ne do ju udhëzojë në këtë drejtim.

Nga ajo që përfaqësuesi google më tha, struktura url më poshtë është duke u indeksuar 4 herë, por në pronë për ta është konsideruar të jetë 1 dhe duhet të indeksuara si i tillë dhe kjo është ndoshta arsyeja pse unë kam email. Pas poshtë është vetëm një shembull;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 Origjinal
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Përkthyer
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = en Përkthyer
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = es Përkthyer
    Të gjitha ato faqet kanë përmbajtje krejtësisht të ndryshme dhe çdo boot nuk mund të them se ai është i njëjtë kur teksti është krejtësisht e ndryshme. Këto janë faqe të ndryshme e cila shërben përmbajtje të ndryshme në shënjestër për pranuesit të ndryshme, dhe përgjigja nuk kanë kuptim për ne në të gjitha. Ju lutemi PM me mesazh të gjithë keni, me kontakt me burimin e këtij mesazhi. Ne do të donim për të shpjeguar atë. Shumica e ndoshta personi i cili kontroll nuk e pa përmbajtje reale, por vetëm duke bllokuar mesazh (si kam bërë tani) - kështu që rasti ins të tilla reagime nuk kanë vlerë fare. Edhe një herë - ju lutem detajet PM ne do të verifikojë atë.
    Fundit edituar nga vBET; 22-01-1119:21.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Këtu qartë se kjo lidhje nuk ishte duke punuar (e gabuar do të thotë të njëjtën gjë) shënuar me të kuqe dhe tani ju thoni se nuk ju tha se?!?

Unë jam i humbur këtu. Së pari ju ka shkruajtur ai është i sigurt. Pastaj ju ka shkruajtur se nuk është i sigurt. Tani ai është i sigurt përsëri. Ajo që unë jam i interesuar është ajo që kam shkruar për ju në lidhje Webmaster Tools. Ne nuk jemi të interesuar se çfarë autori mod është thënë që ju - kjo është mes jush dhe tij. Ne jemi të interesuar se si Google shohin forum tuaj. Nëse Google shikoni forumin tuaj si komunikojnë bllokuar atëherë mod dëmton Google, sepse Google shihni përmbajtjen e njëjtë kudo (kështu çdo post konsiderohet si përmbajtje të dyfishta). Në këtë rast ne nuk e këshilla për të përdorur mod më deri sa do të jetë i sigurt për Google - kështu që deri sa ju do të jetë në gjendje për të parë në se Google Webmaster Tools të parë të gjitha faqet normalisht dhe nuk është i bllokuar. Kjo është se si është dhe ne kemi asgjë më shumë për të thënë në këtë fushë. Kjo është zgjedhja juaj do t'ju këshilla ugar ose jo. Pra, check it të parë dhe nëse nuk është e sigurt, atëherë marrë vendimin tuaj që ju doni të dëgjoni.
    Që unë jam në anglisht dhe e di shumë mirë gjuhën, unë gjithmonë kam thënë se se kufizuar mod mysafir nuk ka dëm, dëm, bother, suprem, të shtypur bots google.

Për këtë çështje. Ju u informua se integrimi mund të mos jetë e mundur që nga versioni juaj nuk është i mbështetur dhe keni vendosur të shkoni për të anyway. Bug në arkivin që keni është në anën vBulletin. Ju u informua edhe PM për këtë.
    Kështu që ju ishte i vetëdijshëm për të mos punuar arkiv Nën-Forume mbi versionin tuaj të vjetër nuk mbështeten vBulletin, që nga fillimi. Ju u tha gjithashtu se, sepse kjo është gabim vBulletin ju duhet të kontaktoni ekipin vBulletin për të zgjidhur atë.
    Gjithashtu siç e shoh unë në fije shumë të ju jeni duke treguar mbi ju refuzuar mbështetjen tonë në të ardhmen. Por sigurisht ju keni të drejtë të plotë për të fajësuar të gjithë për asgjë
    Ju më tha se për një tarifë shtesë ju do të keni bërë versioni im compatible atëherë pasi të punës që ju thanë se tyre ishte një problem me arkivin që unë nuk e kam gjetur, sepse të gjitha lidhjet punuar për mua. I kontaktuar vBulletin (kur më tha se) dhe ata thanë se gjithçka ishte ok.

I kontaktuar Mbështetje vBulletin përsëri sot dhe kam marrë një përgjigje të ngjashme si një vit një muaj më parë, në fjalë të thjeshta arkiv ime punon ashtu siç duhet! Lexoni vBulletins komente më poshtë, kam fshehur emrin për arsye pivacy, por unë mund t'ju siguroj se ai është anëtari më i vjetër ka kaq tani çka?

PS. Nëse ende tuaj të pakënaqur me përgjigje të tyre dhe duan që unë të bëj një pyetje më shumë teknike postoni këtu dhe unë do të kopjoni / paste atë për mbështetjen e ekipit vBulletin direkt ok?

Që nga vBulletin tha se nuk ka bug dhe çdo gjë është duke punuar mirë e problemit është në fund tuaj kështu që unë jam duke pritur për të rregulluar.

Best Regards
    Fundit edituar nga mario06; 24-01-1109:36.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Këtu qartë se kjo lidhje nuk ishte duke punuar (e gabuar do të thotë të njëjtën gjë) shënuar me të kuqe dhe tani ju thoni se nuk ju tha se?!?
    Ju jeni me të vërtetë humbur kohë. Dhe një herë ju nuk e keni lexuar me kujdes. Ju lutem - lexuar gjithë pika. Nëse unë ju shkruaj: "Unë jam pak konfuze" - do të gonna të provojë mua se kam shkruar se unë jam pak? Atë që është rreth anyway? ...

Kjo është ajo që kam shkruar:
    3. Siç kam shkruar në fillim tuaj lidhje me nën-forume në arkivin nuk janë duke punuar në të gjitha. Vetëm në forum kryesore dhe për temat. Kjo e bën me mijëra të lidhjeve të gabuar në faqet tuaja arkiv. Për shembull:
    Code:
    Kjo është lidhje me shkelë Arkivi dhe ajo është duke punuar por në të përmbajtjes ka lidhje në krye të faqes në forume sub ku thread është përfshirë. Shembull:
    Code:
    Dhe të gjithë këto lidhje nuk janë duke punuar - Vetëm për forumin kryesor. Të gjitha nën-forumet lidhje Arkivi i nuk janë duke punuar. Kjo ju bën të mijëra e nuk e lidhjeve që punojnë në mijëra faqe temat e arkivit.
    Unë ju dha shembullin e vendit ku do të gjeni lidhjet e thyera dhe shembullin e ardhshëm të lidhjes thyer vetë (pas përkthimit të thyer). Na vjen keq - por ajo është problemi këtu? A ende nuk e di se çfarë është ajo në lidhje me, ose jeni duke u përpjekur për të provuar diçka këtu?
    Gjithashtu ju lutem vini re se ju mund të përdorni thonjëza - duke përfshirë imazhe nuk është e nevojshme

Ju më tha se për një tarifë shtesë ju do të keni bërë versioni im compatible atëherë pasi të punës që ju thanë se tyre ishte një problem me arkivin që unë nuk e kam gjetur, sepse të gjitha lidhjet punuar për mua. I kontaktuar vBulletin (kur më tha se) dhe ata thanë se gjithçka ishte ok.
    Nuk është e vërtetë - atë që kam shkruar që ju keni në kryeministrat tuaj dhe unë gjithashtu. EOT. Lexoni një herë nëse duhet të kujtojmë këtë. Ne tashmë ka filluar duke cituar kryeministrat tonë në fije të tjera (ju i lidhur këtu) kështu që nuk ka nevojë për të filluar përsëri. Çdo përmbajtje të tjera të përfshira PM publikisht këtu do të konsiderohet si SPAM, pasi ajo është tashmë në temë tjetër. Çdo dyfishim të bëra nga përdoruesit njëjti konsiderohet si SPAM në këtë forum dhe në ndonjë forum tjetër unë e di. Pra ju lutem - mos fillojnë të SPAM.

I kontaktuar Mbështetje vBulletin përsëri sot dhe kam marrë një përgjigje të ngjashme si një vit një muaj më parë, në fjalë të thjeshta arkiv ime punon ashtu siç duhet! Lexoni vBulletins komente më poshtë, kam fshehur emrin për arsye pivacy, por unë mund t'ju siguroj se ai është anëtari më i vjetër ka kaq tani çka?

Arkivi i nën-forum faqet vBulletin 3.6 crashes nëse keni ndonjë parametër ad shtesë për URL. Ju mund të kontrolloni atë edhe në rast të pastër - pa vBET as ndonjë mod tjera. I kontrolluar atë në forum tuaj me aftësi të kufizuara vBET. Pra, është bug vBulletin, pasi vBulletin kanë arkitekturë plugin dhe mbështet për funksionalitetin e plugin shtesë. Arkivi i kanë pikat e saj të zgjerimit se çfarë do të thotë se arkiv edhe ishte parashikuar që të zgjatet. Nëse duke shtuar çdo parametër për URL thyen faqe të tërë kjo do të thotë se ka një bug në kodin vBulletin dhe kjo është puna vBulletin ekip për të zgjidhur atë.

PS. Nëse ende tuaj të pakënaqur me përgjigje të tyre dhe duan që unë të bëj një pyetje më shumë teknike postoni këtu dhe unë do të kopjoni / paste atë për mbështetjen e ekipit vBulletin direkt ok?
    Unë nuk e kuptoj çka do të thotë me shkrim se nuk ka për qëllim të subforums të shfaqen në arkiv - ajo është dhe është prodhuar nga vBulletin ... Ndoshta ju nuk e kuptoni njëri-tjetrin. Vetëm për t'u dhënë atyre URL:
    Code:
    Dhe them se ajo do të thyen në qoftë se ju shtoni ndonjë parametër për URL - kjo është bug. Ju gjithashtu mund t'u japë atyre paragrafin e mëparshëm.

Që nga vBulletin tha se nuk ka bug dhe çdo gjë është duke punuar mirë e problemit është në fund tuaj kështu që unë jam duke pritur për të rregulluar.
    Jo kjo do të thotë se ata nuk e dinë se çfarë do të thotë ose vetëm ata skuqur ju off. Kjo nuk do të bëjë gabim e tyre zhduket nga kodin e tyre dhe hidhen në kodin tonë, vetëm për shkak se ata shkruan se nuk ka bug. Kjo nuk funksionon në këtë mënyrë. Dhe kam shkruajtur se si ju mund të kontrolloni veten se është bug vBulletin. Kam shkruar për ju atëherë, kam shkruar tani. Pra, vetëm të kontrolloni atë dhe ju lutem mos me shkrim se është në anën tonë, sepse ajo nuk do të bëjë të shfaqet në anën tonë, pasi përsëritjen atë përsëri dhe përsëri. A e keni kontrolluar edhe atë? A keni aftësi të kufizuara vBET dhe kontrolluar veten se lidhja do të rrëzimit me ndonjë parametër shtuar URL? A e keni?
    Fundit edituar nga vBET; 24-01-1119:08.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Anëtar vBulletin është një anëtar i lartë dhe unë nuk besoj në të gjitha ato që ai bëri një gabim duke kontrolluar arkivin (ai arrihen forumin si admin) e as që ai brushed me off. "Ndoshta" keqkuptuar ne njëri-tjetrin kështu që unë kam kërkuar për ndihmë të mëtejshme prej tyre kështu që lejon të shohim se çfarë thonë ata përsëri.

Kërkuar mbështetje është konsideruar të jetë SPAM për ju? Nëse kjo është rast unë kërkojë falje për të kërkuar për mbështetjen! Ju duhet të shikojmë seriozisht në këtë çështje nga këndvështrimi im, vBulletin thotë se nuk ka bug, ju thoni se kjo është një bug vBulletin mënyrë të vënë veten në këpucët e mia dhe të kërkojë të cilin duhet ta besoj?

PS. Unë kurrë nuk e cituar diçka nga një PM dërguar ose nga ju, unë cituar vetëm citate tuaj.

PS2. Që unë nuk jam një coder thënë mua për të parë gjërat që nuk ka kuptim kështu që unë duhet ose të besim ju ose vBulletin në këtë pikë.

PS3. Pasi ne jetojmë në një botë të civilizuar demokratike ne debatuar çështje të caktuara, gjëra të thënë dhe pika të ndryshme të parë dhe asgjë më shumë. Nuk ka ndjenja të vështirë nga ana ime. Unë vetëm dua të paqe të zgjidhur problemin

Best Regards
    Fundit edituar nga mario06; 25-01-1109:41.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Anëtar vBulletin është një anëtar i lartë dhe unë nuk besoj në të gjitha ato që ai bëri një gabim duke kontrolluar arkivin (ai arrihen forumin si admin) e as që ai brushed off mua apo se kemi keqkuptuar njëri-tjetrin nga gjuha angleze është gjuhë tonë amtare. Snapshots flasin qartë. Ju nuk doni ose nuk janë në gjendje për të rregulluar këtë çështje dhe unë do të pranojnë se.

Kërkuar mbështetje është konsideruar të jetë SPAM?!? Nëse kjo është rast unë kërkojë falje për të kërkuar për mbështetjen! Ju thatë se ka një bug, vbulletin, tha se nuk ka! Kush duhet ta besoj?

PS. Unë kurrë nuk e cituar diçka nga një PM dërguar ose nga ju, unë cituar vetëm citate tuaj.

PS2. Nëse thread doli jashtë teme nuk është faji im, i kërkova disa herë që të më jepni një gjendje e vështirë të thjeshtë në një 1. 2. 3. mënyrë, por unë vetëm e mori këtë
    1. Është faji i tij
    2. Është faji juaj
    3. Është faji i tyre.

Pasi ne jetojmë në një botë të civilizuar, ne debatuar në mënyrë demokratike për çështje të caktuara, gjëra të thënë dhe pika të ndryshme të parë dhe asgjë më shumë. Për mua çështja është e mbyllur kështu që ju mund të ngushtë this thread. Pa ndjenja të vështirë nga ana ime.

Best Regards
    Kjo nuk është ajo që ju besoni në lidhje - kjo është për atë që ndodh me të vërtetë dhe ju thjesht mund të kontrolloni vetë - ne ju ka dhënë udhëzime se si të bëhet kjo. Pra ju lutem mendoj beson tuaj larg, sepse ata që ju çon në drejtimin e gabuar dhe vetëm check it. A ta kontrolloni?

Ju lutem vini re se ne nuk këshilla për të lënë këtë çështje ashtu siç është. Ne fuqimisht rekomandojmë për të zgjidhur atë. Ne ju dha mundësi të tjera nëse ekipi vBulletin nuk duan për të korrigjuar bug tyre. Ju mund të përdorni një nga ata si zgjidhje të përkohshme dhe ende kontaktoni ekipin vBulletin për të zgjidhur bug tyre. Nëse ju dëshironi për të zgjidhur atë lutem na tregoni cilat mundësi ju preferoni dhe ne do t'ju udhëzojë më shumë në këtë drejtim. Në këtë moment, sipas dëshirës tuaj - temë konsiderohet zgjidhur.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

I u dha atyre informacionin e kështu që unë jam duke pritur për një përgjigje, unë nuk e mbylli këtë çështje ende.

Fala

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

I u dha atyre informacionin e kështu që unë jam duke pritur për një përgjigje, unë nuk e mbylli këtë çështje ende.

Fala
    Kështu që unë vendosur edhe këtu nuk zgjidhur ende. Ne me të vërtetë do të doja të ju ndihmojë të bëni atë që punojnë

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Pse jeni duke përdorur arkiv përsëri? Kjo është një sasi masive të përmbajtjes të panevojshme kopjuar.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Quote Postimi origjinal është bërë nga tavenger5 View Post
    Pse jeni duke përdorur arkiv përsëri? Kjo është një sasi masive të përmbajtjes të panevojshme kopjuar.
    Arkivi është i rekomanduar që të jetë dissabled qoftë se duke përdorur Muslimanët nga ekipi Muslimanët, unë nuk jam duke përdorur Muslimanët apo Zoints kështu që nuk ka dobi në paaftësi për mua.
    PS. Google ndan dhe marr më të mirë të 2 nga temat e forumit normale dhe temat e forumit Arkivi kështu që ata nuk ju ndëshkoj për atë që nuk është arsye. Këtu është një Guide Google Duplicate Content Guide from Youtube, t'i kushtojë vëmendje:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Fundit edituar nga mario06; 29-01-1109:31.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Kështu që unë vendosur edhe këtu nuk zgjidhur ende. Ne me të vërtetë do të doja të ju ndihmojë të bëni atë që punojnë

Këtu janë përgjigjet nga Ekipi vBulletin Support, kam dërguar atyre gjithë listën e URL-mail nga Google (si ju dërgova) dhe shembuj thyer tuaj link.

xxxxxxxxxxx
    25 Jan '11 11:14
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Siç mund ta shikoni, do të ndonjë nga ato urls nuk ka "crash" Kështu që unë nuk jam i sigurt çfarë ata janë duke folur rreth.

Nëse ka një bug, ju lutem jepni mua me bug report. Por nuk ka crashing në vazhdim e sipër.

Të gjithë, të mirë
    xxxxxxxxxxx
    Ekipi mbështetje, vBulletin

Blerje vBulletin, software më të fuqishme në dispozicion forum.
    mailto: support@vbulletin.com

xxxxxxxxxxxx
    26 Jan '11 01:12

Personi me të cilin ishin duke folur për të tha se ishte një bug, dhe se ai ishte duke punuar me ne në lidhje me të. Unë nuk shoh një çështje me URL tuaj arkiv, ata nuk janë crashing forum. Unë do të doja të dëgjuar për këtë raport bug, pasi kodi arkivi nuk ka ndryshuar në moshë.

Të gjithë, të mirë
    xxxxxxxxxxxxx
    Ekipi mbështetje, vBulletin

Blerje vBulletin, software më të fuqishme në dispozicion forum.
    mailto: support@vbulletin.com
    Pra, këtu ju shkoni Michael, ata kanë deklaruar në përgjigje të shumta që arkivi nuk ka asnjë problem, tani çka më tej?

Fala
    Fundit edituar nga mario06; 29-01-1109:27.

Faqe 3 e 3 FirstI parë 123

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •