Ne kemi shumë të përdoruesve. Ne e dimë se çfarë kemi përfshirë në fije aktuale. Thanks for dhënë versionin tuaj vBulletin
Për këtë çështje. Ju u informua se integrimi mund të mos jetë e mundur që nga versioni juaj nuk është i mbështetur dhe keni vendosur të shkoni për të anyway. Bug në arkivin që keni është në anën vBulletin. Ju u informua edhe PM për këtë.
Kështu që ju ishte i vetëdijshëm për të mos punuar arkiv Nën-Forume mbi versionin tuaj të vjetër nuk mbështeten vBulletin, që nga fillimi. Ju u tha gjithashtu se, sepse kjo është gabim vBulletin ju duhet të kontaktoni ekipin vBulletin për të zgjidhur atë.
Gjithashtu siç e shoh unë në fije shumë të ju jeni duke treguar mbi ju refuzuar mbështetjen tonë në të ardhmen. Por sigurisht ju keni të drejtë të plotë për të fajësuar të gjithë për asgjë
Çfarë duhet të bëni tani me arkiv? Ju keni tani disa opcione:
1. Kontaktoni ekipin vBulletin për të zgjidhur bug tyre. Siç e dini (nga tregimet e vjetra) vBulletin 3.6 kenë bug dhe kur ju të shtoni ndonjë parametër shtesë në URL të arkivit faqja e nën-forum pastaj nuk punon. Kjo është jashtë fushës që nga vBulletin vBET vjetër sillen në këtë mënyrë edhe kur vBET nuk është instaluar - aq me fjalë të shkurtra: kjo është bug vBulletin. Ajo është gjithashtu jashtë fushës sonë, sepse ajo nuk është i mbështetur version. Kështu që ju mund të kërkoni vBuletin janë ata ende janë përgjegjës për kodin e tyre dhe ata do të korrigjuar atë. Ata mund të refuzojnë kur ata të marrë në konsideratë vB3.6 si pa mbështetje.
2. Ju mund të bllokojë të gjithë arkivin në robots.txt - jo ide e mirë ne nuk e këshillojnë atë.
3. Ju mund disable përkthimin e faqeve të arkivit. Nuk do të jetë më pak faqe në indeksin e Google, por nuk do të ketë lidhje më të thyer.
4. Ju mund të redaktoni paraqitjen e faqes tuaj thread arkivit në mënyrë lidhje të nën-forume arkiv nuk do të përfshihen. Ju mund ta bëni atë të përfshira për të mos përkthehet faqe dhe me aftësi të kufizuara për të përkthyer një të tillë. Në faqen kryesore tuaj arkiv forum ka lidhje të prishura ose të nën-forum do të jenë ende në, por kjo është vetëm disa mijëra lidhje jo në mijëra faqe thread arkivi. Ju mund të bëhet edhe 301 redirection për arkivin Forum main page kështu që do të jenë vetëm në gjuhën origjinale.
Ju lutem na tregoni cili version ju preferoni dhe ne do t'ju udhëzojë më shumë në një të zgjedhur.
Unë jam i humbur këtu. Së pari ju ka shkruajtur ai është i sigurt. Pastaj ju ka shkruajtur se nuk është i sigurt. Tani ai është i sigurt përsëri. Ajo që unë jam i interesuar është ajo që kam shkruar për ju në lidhje Webmaster Tools. Ne nuk jemi të interesuar se çfarë autori mod është thënë që ju - kjo është mes jush dhe tij. Ne jemi të interesuar se si Google shohin forum tuaj. Nëse Google shikoni forumin tuaj si komunikojnë bllokuar atëherë mod dëmton Google, sepse Google shihni përmbajtjen e njëjtë kudo (kështu çdo post konsiderohet si përmbajtje të dyfishta). Në këtë rast ne nuk e këshilla për të përdorur mod më deri sa do të jetë i sigurt për Google - kështu që deri sa ju do të jetë në gjendje për të parë në se Google Webmaster Tools të parë të gjitha faqet normalisht dhe nuk është i bllokuar. Kjo është se si është dhe ne kemi asgjë më shumë për të thënë në këtë fushë. Kjo është zgjedhja juaj do t'ju këshilla ugar ose jo. Pra, check it të parë dhe nëse nuk është e sigurt, atëherë marrë vendimin tuaj që ju doni të dëgjoni.
Unë kërkoj falje nëse ju e konsideroni përgjigjen tonë si i pasjellshëm. Unë vetëm shtuar në listën e TODO për të bërë fotografi të veçantë robot.txt për lidhje jo SEO. Faleminderit për shënimin tuaj.
Ju lutem lexoni me kujdes dhe një herë atë që kam shkruar për ju në përgjigje të fundit. Unë kurrë nuk shkroi që lidhen:
është prishur. Kam shkruar se ajo është duke punuar - të thyera janë lidhjet e përfshirë në këtë faqe. Ju lutem lexoni përsëri atë që u përshkrua më parë. Unë e di se kjo faqe është duke punuar. Kjo është arsyeja pse kam shkruar ju:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Kam shkruar se kjo lidhje është duke punuar - ju nuk duhet të jepni të shtëna ekran dhe të provojë për mua se ajo është duke punuarVetëm ju lutem lexoni me kujdes atë që unë jam me shkrim për ju. Dhe tani shikoni në imazhin tuaj dhe i kushtoj vëmendje në lidhje të lartë (links të arkivit nën-forume) - ata janë të thyer
(Përveç lidhje në arkiv kryesore forum)
I madhShpresoj se ju kuptoni fushën e lëshimit dhe tani e di se çfarë janë zgjedhje. Ju lutem na tregoni në cilën ju preferoni dhe ne do ju udhëzojë në këtë drejtim.
Të gjitha ato faqet kanë përmbajtje krejtësisht të ndryshme dhe çdo boot nuk mund të them se ai është i njëjtë kur teksti është krejtësisht e ndryshme. Këto janë faqe të ndryshme e cila shërben përmbajtje të ndryshme në shënjestër për pranuesit të ndryshme, dhe përgjigja nuk kanë kuptim për ne në të gjitha. Ju lutemi PM me mesazh të gjithë keni, me kontakt me burimin e këtij mesazhi. Ne do të donim për të shpjeguar atë. Shumica e ndoshta personi i cili kontroll nuk e pa përmbajtje reale, por vetëm duke bllokuar mesazh (si kam bërë tani) - kështu që rasti ins të tilla reagime nuk kanë vlerë fare. Edhe një herë - ju lutem detajet PM ne do të verifikojë atë.