I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: pas kohë të gjatë, ajo nuk punon më

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Default pas kohë të gjatë, ajo nuk punon më

Hi,
    Kohët e fundit kam zbuluar se vBet nuk është duke punuar si duhet më.

Anëtar i këshillit drejtues wird geupdatet?!?
    ->
    Anëtar i këshillit drejtues do të përditësohet?

Gjithashtu unë do të doja të hequr "përkthime Automatik mbështetur nga vBET 3.3.6", po i blerë opsionin quajtur lirë.

Një tjetër gjë që i kuptova është se i cant të bëjë asgjë me anë të admincp, ka qenë gjithmonë që vBET emrin link, por ndryshuar tani e saj .. shikoni në foto
    ImageShack ® - Photo Online dhe Video Hosting

Faleminderit për ndonjë ndihmë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi

Ajo do të punojnë përsëri Unë e di këtë çështje - ajo është në anën Google kështu që kjo është ajo që ju duhet të bëni:
    1. Kontrolloni jeni bllokuar nga Google ose për të marrë rezultatet e gabuar. Për ta bërë këtë ju lutem, përdorni Google tester:
    # post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    2. Ju lutem na jepni rezultate.
    3. Nëse çdo gjë duket OK - atëherë ju lutem shikoni përkthimin, kur ju jeni futur me emrin tuaj Nëse punon atëherë kjo do të thotë se ju kishte çështje të përkohshme me Google dhe faqet e gabuar rezultati ishte kopje e ruajtur nga Cache Guest (Unë vetëm shënohet në listën TODO që të mos cache atë në rast të tillë ). Pra ju lutem vetëm cache gjithë të pastër Vizitor (e mirë bëjë atë me dorë - shih shënimin në Tools vBET).

Rreth quajtur lirë - Ju lutem shikoni dhe ju lutem vini re PD se në lirimin e ardhshme kjo do të hiqet nga default

Dhe për asnjë tezt në menynë Admin - duket sikur nuk ka asnjë frazë e përshtatshme. Ju lutemi sigurohuni që instalimi juaj është e përshtatshme - Përditëso bërë vetëm - ngarkoni të gjitha dosjet përsëri dhe importit të produktit fotografi përsëri. Kjo duhet të ndihmojë
    Fundit edituar nga vBET; 14-01-1120:07.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Hi, thanks për përgjigjen tuaj.

I tryd dhe ajo duket ok:
    Duke filluar testin përkthimi
    Rezultati i testit: {"responseData": {"translatedText": "milje widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error:

Dhe unë gjithashtu tryd të reupload atë, por duke punuar nuk e tij. Cache mysafir nuk është aktive, sepse me të vërtetë e keqe e saj për qëllime SEO.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga wowglider.de View Post
    Hi, thanks për përgjigjen tuaj.

I tryd dhe ajo duket ok:
    Duke filluar testin përkthimi
    Rezultati i testit: {"responseData": {"translatedText": "milje widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error:

Dhe unë gjithashtu tryd të reupload atë, por duke punuar nuk e tij. Cache mysafir nuk është aktive, sepse me të vërtetë e keqe e saj për qëllime SEO.
    Pra lidhja juaj Google është në rregull. Dhe si unë shoh se është duke punuar mirë tani. Pra, ndoshta keni pasur disa çështje të përkohshme me lidhje Google i cili është jashtë sope tonë dhe ne nuk mund të bëjë asgjë në këtë fushë. Madhe se ajo është duke punuar tani

Guest rast nuk bën asgjë të dëmshme për SEO. Ajo është edhe më mirë për SEO, sepse kjo e bën faqe të indeksuara gjeneruar shumë më shpejt dhe për Google është e rëndësishme. Kjo është përmirësim i madh dhe ne sugjerojnë të përdorin atë.

Ju lutem tregoni pse a mendoni se Cache Vizitor është e keqe për SEO? ...

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Jo e di pse duket për të punuar tani. I hyrë Options vBet përmes opsioneve vBulletin-kjo duket për veprat, por i cant gjetur atë direkt, por duket se për të përkthyer tani, por i ngadaltë me të vërtetë të saj. Duket sikur të gjitha cache im është overwritten me "asgjë"

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga wowglider.de View Post
    Jo e di pse duket për të punuar tani. I hyrë Options vBet përmes opsioneve vBulletin-kjo duket për veprat, por i cant gjetur atë direkt, por duket se për të përkthyer tani, por i ngadaltë me të vërtetë të saj. Duket sikur të gjitha cache im është overwritten me "asgjë"
    Unë nuk e kuptoj se çfarë saktësisht për ju thotë se cache është overwritten nga "asgjëja". A të dhënat e reja nuk vijnë në cache, apo në sasi të keni të dhëna të gabuar (me përkthime bosh).

Të dhënave në cache qëndron për 15 ditë (configurable), në mënyrë forumin tuaj të vërtetë të gjeneron të shpejtë

Ju lutem tregoni nuk keni nevojë për ndonjë ndihmë tani?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Nuk ka përgjigje-zgjidhur. Nëse jo, ju lutem shkruani këtu dhe unë do të hap këtë thread përsëri.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •