Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 7 gada 7

Thread: Pēc ilgu laiku, tas vairs nedarbojas

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    90

Default Pēc ilgu laiku, tas vairs nedarbojas

Hi,
    Nesen es atklāju, ka vBet nedarbojas kā vajadzētu vairs.

Warden wird geupdatet?!?
    ->
    Warden tiks atjaunināts?

Arī es gribētu noņemt "automātiskās tulkošanas atbalsta 3.3.6 vBET", jā, es nopirku zīmolu brīvas vides iespēja.

Vēl viena lieta, es uzzināju, ir tas, ka es aprunāt darīt jebko caur AdminCP, vienmēr vēl pastāv, ka vBET nosaukts saiti, bet tagad tās mainīja .. apskatīt attēlu
    ImageShack ® - Online Foto un Video Hosting

Paldies par jebkuru palīdzību.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki

Tas atkal sāks darboties Es zinu, jautājums - tas ir par Google pusē, lai tas, ko jums vajadzētu darīt:
    1. Pārbaudiet Jūs bloķē Google vai saņem nepareizus rezultātus. Lai to izdarītu, lūdzu, izmantojiet Google tester:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    2. Lūdzu, sniedziet mums rezultātiem.
    3. Ja viss izskatās OK - tad, lūdzu, pārbaudiet tulkošanu, ja esat pieteicies collas Ja strādā, tad tas nozīmē, ka jums bija pagaidu problēmas ar Google, un nepareizu rezultātu lapās bija kešatmiņā ar Viesu Cache (es tikko atzīmēja TODO sarakstā nav cache to tādā gadījumā ). Tātad, lūdzu, tikai tīru veselas Viesu cache (vislabāk to darīt manuāli - skatīt piezīmi vBET Tools).

Par zīmolu free - lūdzu skatīt PM un lūdzu, ņemiet vērā, ka nākamo atbrīvošanu tas tiks noņemts pēc noklusējuma

Un par ne tezt administratoru menu - izskatās, ka nav atbilstoša frāze. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu iekārta der - tikko veikts update - augšupielādēt visus failus atkal un importa ražojuma dokumentāciju atkārtoti. Tam vajadzētu palīdzēt
    Pēdējo reizi vBET; 14-01-11 pie 20:07.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    90

Hi, paldies par jūsu atbildi.

Es tryd tā, un tas šķiet ok:
    Sākot tulkošanas testā,
    Testa rezultāts: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"} ", responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test kļūda:

Un es arī tryd uz reupload, taču tā nedarbojas. Viesu Cache nav aktīvs, jo tā patiešām slikti par SEO mērķiem.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja wowglider.de View Post
    Hi, paldies par jūsu atbildi.

Es tryd tā, un tas šķiet ok:
    Sākot tulkošanas testā,
    Testa rezultāts: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"} ", responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test kļūda:

Un es arī tryd uz reupload, taču tā nedarbojas. Viesu Cache nav aktīvs, jo tā patiešām slikti par SEO mērķiem.
    Tātad jūsu Google savienojums ir OK. Un kā es to redzu, ir darba naudas sodu tagad. Tātad, iespējams, jums bija īslaicīgas problēmas ar Google pieslēgumu, kas ir ārpus mūsu sope, un mēs nevaram neko šajā jomā. Great, ka tā darbojas tagad

Viesu gadījumā neko nedod kaitīgs SEO. Tas ir pat labāks par SEO, jo tas padara indeksē lapas radīt daudz daudz ātrāk, un Google ir svarīgi. Tas ir liels uzlabojums, un mēs iesakām to izmantot.

Pastāstiet, kāpēc jūs domājat, ka Guest Cache ir slikti SEO? ...

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    90

I dont zināt, kāpēc tas, šķiet, darbojas tagad. Es iegāju vBet iespējas, izmantojot vBulletin iespējas, tas, šķiet, darbojas, bet i aprunāt atrast to tieši, bet, šķiet, tulkot tagad, bet tā tiešām lēns. Šķiet, piemēram, visi mani cache tiek pārrakstīts ar "neko"

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja wowglider.de View Post
    I dont zināt, kāpēc tas, šķiet, darbojas tagad. Es iegāju vBet iespējas, izmantojot vBulletin iespējas, tas, šķiet, darbojas, bet i aprunāt atrast to tieši, bet, šķiet, tulkot tagad, bet tā tiešām lēns. Šķiet, piemēram, visi mani cache tiek pārrakstīts ar "neko"
    Es nesaprotu, ko tieši jūs domājat, ka cache tiek pārrakstīts ar "neko". Vai jauni ieraksti nav nāk, lai cache, vai kešatmiņa jums ir nepareizi ieraksti (ar tukšu tulkojumi).

Dati kešatmiņā paliek uz 15 dienām (konfigurējams), lai jūsu forums patiešām rada ātru

Pastāstiet jums nepieciešama palīdzība tieši tagad?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

nav atbildes-atrisinātas. Ja nē, lūdzu rakstīt šeit, un es atdarīšu šo pavedienu vēlreiz.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •