I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: Gjuhët

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    22

Default Gjuhët

Text automatically translated from: Spanish to: Albanian
    Translated text
    Përshëndetje,

3 gjuhë kam mundur vetëm për përdoruesit, por unë dua motorët e kërkimit janë në dispozicion në të gjitha gjuhët.

¿Unë mund të ketë 3 gjuhë në dispozicion për përdoruesit dhe 52 për motorët e kërkimit?.

Unë kam gjetur që gjuhët nuk janë aktivizuar në flamujt nuk punojnë.

Shembull:

I kanë bërë të mundur në anglisht, katalanisht dhe Galician

forum.com / en
    forum.com / ca
    forum.com / GL

dhe punon mirë.

Por unë dëshiroj
    forum.com / cn
    forum.com / ajo
    forum.com / *.*

vazhdojnë të funksionojnë në sfond.

Faleminderit.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Tani për tani do të thotë paaftësi flamurin përkthimi paaftësi në këtë gjuhë. Kjo është për të siguruar forum tuaj kundër kërkesave për përkthime të cilat nuk duhet të ndodhë, sepse ju nuk keni flamur të tillë, por dikush mund të krijojë URL dorë.

Ju lutem shpjegoni mirën e të ketë të gjitha përkthimeve në dispozicion, por kufizon këtë për përdoruesit? Tani për tani sipas mendimit tonë kjo mund të ngatërruar disa përdorues. Sidomos ata që erdhën në forum tuaj përkthyer, lexoni se ju mbështetjen e komunitetit shumë gjuhë, të bëjë regjistrimin dhe pastaj të duket se ata nuk mund të shkruajnë në gjuhën e tyre ...

Ju lutemi të na bindë se kjo është ide e mirë në disa situata, të cilat ne nuk po shohim tani. Nëse kjo është ne me kënaqësi do të shtoni një mundësi të tillë, por nëse jo, atëherë duke shtuar më shumë opsione të cilat nuk janë përdorur nuk është e mirë për produktin.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    22

Default 3 arsye

Translated text
    Përshëndetje, Unë do të jap arsyet e 3 e mia:

Forum ime si shumë të tjerë janë të drejtuar në një vend, në vendin tim janë përdorur janë 4 gjuhë dhe unë dua të të aktivizohet.

Forum ime nuk është e dobishme për të huajt për të marrë pjesë në çdo mënyrë, por si një referencë.

Për shembull, duke përdorur opsione: Përcjellëse në gjuhën e përdoruesit vizitorëve të huaj mund të ketë të gjitha forum në gjuhën tuaj.

Përfitimet e kjo do të jetë:

Përmirësimi i kohës load page (52 gjuhëve page relantizan)

Vizualisht më të mirë për shumicën e përdoruesve të mi (nga 52 gjuhët, është tani 4, por me të vërtetë të gjitha ende në dispozicion)

Të gjitha mundësitë e vBET ende në dispozicion (52 gjuhë dhe search engine indeksimit).

Unë mendoj se përfitimet janë të shumta
    Original text
    Fundit edituar nga jorgejgm; 22-11-0909:22.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po. Njohja pika juaj e parë, ne mund të them - kjo është me të vërtetë ide e madhe Dhe ne duam t'ju falenderoj për të sjellë vëmendjen tonë për këtë çështje. Ne thjesht nuk i kanë realizuar atë përpara.

Shtuar në listën TODO, dhe duhet të përfshihen në publikimin e ardhshëm

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    22

Smile

Translated text
    Unë shpresoj se versioni i ri me padurim
    Original text