I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 18

Thread: Set Gjuha e albumit by default për përdoruesit të cilët nuk e kanë bërë ende

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Smile Set Gjuha e albumit by default për përdoruesit të cilët nuk e kanë bërë ende

Mentionned Si në postin # 16 ketu: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Ndoshta, një tjetër mundësi për t'u siguruar që përdoruesit kanë vendosur një Gjuha e albumit, mund të ketë një opsion që do të zbuluar nëse një përdorues e ka bërë atë kur ai në shkrimet ne forum? Nëse Gjuha e albumit është zbuluar ka qenë vendosur, përdoruesit do të vazhdojë të hyni në proces si zakonisht, por nëse është e zbulimin atë si ai nuk ka, nuk do të ketë një mesazh të kërkuar e përdoruesit për të shkuar në profilin e tyre (duke e çuar atë atje automatikisht) dhe duke kërkuar nga ai për të zgjedhur një gjuhë e albumit para se ai mund të shkojnë diku tjetër në forum.

Kjo do të bëjë që të gjitha mesazhet e do të jenë të përkthyera (përfshirë BBCodes) në këtë forum sepse të gjithë përdoruesit do të ketë zgjedhur gjuhën e tyre default.

Kjo do të jetë me të vërtetë një addon e madhe.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ide e madhe Pranuar.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

I madh, unë jam i lumtur që ju pëlqen sugjerimi im. Në fakt, me këtë implementuar, kjo do të shmangë të ju përgjigjur pyetjeve shumë në lidhje me "pse asgjë nuk është përkthyer" ose "ajo nuk punon" pak pak si disa nga pyetjet e mia në të kaluarën.

A është ky gonna të zbatuar në versionin e ardhshëm? 3.1.3? Unë po të shoh ju jeni duke punuar 3.1.3 këtu, por kjo nuk është propozuar në fushën download ende.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Bërë - pas Identifikimi i përdoruesit pa Gjuha e albumit të vendosur është ridrejtuar për të redaktuar Faqja e profilit, ku ai të parë mesazhin e duhur rritjen e tij për të vendosur atë. Ajo është configurable (enabled / me aftësi të kufizuara). Do të përfshihen në vBET 3.1.3

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Wow, nuk mund të presim për të marrë 3.1.3! lol Thanks a lot!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne jemi duke planifikuar për të vënë në funksion të njohjes 3.1.3 gjuhës automatike. Pas kësaj ne do të jemi gati për lirim. Sigurisht planet mund të ndryshohet nëse disa ide tjetër shkëlqyer vijnë nga klientët tanë. Ne preferojnë fleksibilitet si kyç për produkt të vërtetë të mirë

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Unë e kuptoj. Kjo është vetëm se unë jam duke pritur për të futur hack tuaj zyrtarisht në faqen time personale dhe kërkesat e kam bërë me të vërtetë do të më ndihmojë për të shmangur konfuzionin në lidhje me disa gjuhë të defaut, etj Unë do të duhet të vërtetë këtë zbatohen ASAP. A është e mundur që ju të bëni 3.1.3 dispozicion dhe zbatimin e njohjes automatike të gjuhës në një deklaratë për të ardhmen? Ky tipar është lloj i madh, nuk duhet të jetë përfshirë në një të mëdha përmirësoi si 3,2 ose diçka të tillë?

Gjithsesi, ajo kushton asgjë për të kërkuar, por unë do të vlerësuar me të vërtetë për të marrë 3.1.3 sa më shpejt, ju lutem.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    14

Text automatically translated from: Turkish to: Albanian
    Translated text
    Kjo është gjithashtu shumë e shijshme mendoj se mënyra më e mirë, unë shpresoj se kam marrë licencën do të jetë i dobishëm.
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Cybershaolin View Post
    Ky tipar është lloj i madh, nuk duhet të jetë përfshirë në një të mëdha përmirësoi si 3,2 ose diçka të tillë?
    Ju jeni plotësisht të drejtë

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

OK zbatimin e kësaj është bërë, por: Regjistrimi për përdoruesit e rinj janë në rregull, por kur një përdorues është anëtar forum që një kohë të gjatë, ka një problem me të:

Ajo punon edhe në një mënyrë që kur logging in, një përdorues i cili nuk ka vendosur ende gjuhën e parazgjedhur është ridrejtuar automatikisht në parametrat ku ai mund të vendosni gjuhën e tij. Problemi është edhe nëse ai nuk do të ndryshojë ndonjë gjë (që do të thotë nuk ndryshon gjuhën e tij) informacioni është i ruajtur si kjo dhe përdoruesit do të ende nuk kanë vendosur gjuhën e saj! Pra, nuk duhet të jetë një mesazh i thënë përdoruesit që ai duhet vendosur gjuhën e tij, pasi ai e ruan informacionin, nëse ai nuk e ka vendosur atë. Pra, çfarë dua të them është se ajo duhet të detyrojnë përdoruesin për të vendosur gjuhën. Got pikë e mia?
    Fundit edituar nga Cybershaolin; 04-12-0905:07.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •