I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 13

Thread: Looping

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default Looping

Sipas të presë tim kam një problem i madh me vbenterprisetranslator_seo.php drejtimin në forume directory tim që duket të thjesht të jetë looping dhe të hahet deri cikle CPU. Ju lutem kontrolloni këtë. Faleminderit.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Si unë ju shoh një ndryshim të stilit dhe të përkthimit të veprave vend të shpejtë tani.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Njeriu, mund të ju lutem shikoni se çfarë unë kërkoj në lidhje me, vbenterprisetranslator_seo.php drejtimin në forume directory tim që duket të thjesht të jetë looping dhe të hahet deri cikle CPU.

Unë kam vazhdimisht vrarë këtë!

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje,
    vbenterprisetranslator_seo.php është vetëm kontrollues përpara kështu që nëse ju keni një lak - ata mund të shkaktohet nga një tjetër mod. Pra ju lutem pyesni ofruesin tuaj të presë - Pse ai tha se këto janë cikle (loop) dhe çka është arsyeja - ne do të di ku të fillojë.

Ju keni qenë të informuar për atë që mund të jetë shkaktuar këtë problem nga Michał. (Nga 9 tetor) A keni bërë ndonjë gjë nga lista Michał? mund ta konfirmoni atë?
    Këtu keni informata nga Michał:
    Code:
    "If after restart it is all ok then I see those possibilities:
    - Your Apache broke
    - Your php broke
    - Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server

In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time.
    If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
    Ju lutemi të - të verifikuar nëse e parë (sepse sipas të dhënave të parë mesazhet tuaja me-ne mendojmë se nuk ka të bëjë me çështjen vBET por nga kjo mundësi).
    Ju lutem kontrolloni sidomos pikën këtë: - Disa detyra sfond ishte duke ecur (disa detyra sheduled), e cila ishte vrarë serverin tuaj
    kështu që ju lutemi kontrolloni: thjesht shkoni te admincp-> tuaj Scheduled Detyrat-> Scheduled Task Menaxher dhe çaktivizoni ALL - Në qoftë se ajo ka ndihmuar - kjo është arsyeja (një proces) - vetëm të mundësuar një nga një dhe për të gjetur këtë proces.
    Nëse jo - kontrolloni pikën e parë dhe të dytë nga kjo listë.

Ju lutem, të verifikuar atë sepse ne jemi një mbështetje vBET dhe të merremi me çështjet e vBET - nuk e mbështesin server.
    Ju lutem Mos harroni se:
    vbenterprisetranslator_seo.php është vetëm kontrollues para. Të gjitha kërkesat që janë dërguar në serverin tuaj ecën nëpër këtë fotografi, Pra, ajo gjithmonë do të jetë i dukshëm.

Thanks

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Po, nuk vBET ka ndonjë problem. Ajo është gjithmonë diçka tjetër. Unë kam vendosur tani një punë cron në serverin tim për të kontrolluar dhe vrasin vbenterprisetranslator_seo.php çdo 4 minuta. Dhe që kam bërë këtë, ngarkesa ime CPU ka qenë nën 3 për më shumë se 24 orë. Ndërsa me vbenterprisetranslator_seo.php ajo do të shkojë në më shumë se 20 herë. Pra, si mund të jetë diçka tjetër!??
    Pra, çfarë është justifikim lame pas?

EDIT: Cili është qëllimi i vbenterprisetranslator_seo.php?

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ju keni udhëzime se çfarë të bëni dhe çfarë të kontrolluar nga vBET.
    Pra ju lutem provoni të bëni atë dhe për të konfirmuar këtu. Ju na pyeti për këtë - Michał ju dha një listë të lë të kuptohet.

vbenterprisetranslator_seo.php është një kontrollues para. Të gjitha kërkesat në serverin tuaj (të gjitha et mods.) Ecën nëpër këtë file. Kjo është një file shumë të shkurtër. Vetëm të shikojmë në të file.
    këtë fotografi është quajtur në çdo kërkesë të një sesion web kështu që kjo fotografi është gjithmonë i dukshëm.
    Më shumë informacion për kontrollues para: http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 22-10-1015:06.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Taurus View Post
    Pra, çfarë është justifikim lame pas?
    Nëse ju nuk ugar lë të kuptohet se tonë dhe nuk e përdorin ndihmën tonë - Pse jeni duke kërkuar për të? Ju tashmë mori përgjigje dhe të injoruar atë. Me të vërtetë nuk ka rëndësi për serverin tuaj do ju trajtoni lë të kuptohet se tonë si justifikime çalë apo të mendimit të ekspertit. Ajo që ka rëndësi për kanalizimet e juaj do të bëhet çdo veprim apo jo.

Pra ju lutem udhëzimet ugar që ju mori dhe kontrolloni është shkaktuar nga disa punë të planifikuara.

Kjo nuk është përfundimisht faji vbenterprisetranslator_seo.php - sepse nuk ka ndonjë lak në të gjitha. Dikush me më pak se njohuri themelore në lidhje me PHP do të ju them se. Dhe kjo nuk është një temë për të diskutuar - ky është fakt. Open file dhe kontrolloni veten - ka vetëm disa deklarata të kushtëzuar dhe ndryshimeve variabël. Ju lutem vini re se thjesht duke hedhur fjalë të keqe nuk do të ndryshojë ndonjë gjë këtu. Nëse jeni të sigurt se kjo është vetëm pretekst pa sukses atëhere ju lutem pikë NDONJE brenda lak file vbenterprisetranslator_seo.php ...
    Përndryshe, në qoftë se ju nuk e dini se çfarë ndodh - atëhere ju lutem të kontrolloni të parë atë.

Nëse ndonjë looping ekziston ajo do të jetë në dosjen e ndryshme që është objektivi i vërtetë kërkesën ose në disa detyra të planifikuara (atë që është kërkuar për të kontrolluar). Gjithashtu ne tashmë kontroll mbi forumin tuaj (para se ju dha lë të kuptohet se cituar nga Kamil) nuk sythe redirection ndodh dhe nuk kishte asnjë.

Siç e dini ne kemi nevojë informacion e cila do të konfirmojë apo mohojë nuk është faji planifikuar disa detyra. Informacion nuk mendimin vënë në gjuhë të keqe dhe i bazuar në asgjë.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Pra, vetëm thoni këtë. Pas vrasjes vbenterprisetranslator_seo.php Pse përdorimit të CPU time rënie 20-2? Të gjitha unë dua të di.

Dhe ju nuk do të gjeni një lak në forum time tani, sepse vbenterprisetranslator_seo.php është vrarë çdo 4 minuta me një punë cron.

EDIT: Jo të gjithë këtu ka njohuritë që ju keni në të gjitha këto gjëra teknike që ju e dini! Është kaq e vështirë për të kuptuar? Unë po të shoh CPU time shkon lart e lart, deri sa crashes web faqen time. Unë mbaj kërkuar kompaninë time hosting çfarë është shkaktuar ky, dhe më jep të njëjtën arsye çdo kohë. vbenterprisetranslator_seo.php
    Pra, çfarë jam unë mendoj të bëj? Ata nuk më thoni ka disa mod drejtimin e një detyrë e caktuar që është looping, ata thonë se kjo është vbenterprisetranslator_seo.php

Ata të vazhdojmë të japim me këto:

17.616 25 80.640 28 milion askush 0 4032 R 99,7 0,8 1571:01 lsphp5: ic_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php
    28.305 25 80.780 28 milion askush 0 4776 R 99,7 0,8 566:53.72 lsphp5: ic_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php
    24296 15 0 askush nuk 76.876 23 milion 3952 S 40,7 0,7 0:00.99 lsphp5: ic_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php
    15 22.259 75.036 22 milion askush 0 4328 R 37,9 0,6 0:10.91 lsphp5: ic_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php
    24294 15 0 askush nuk 70.600 18 milion 3904 S 12,6 0,5 0:00.78 lsphp5: ic_html / forum / vbenterprisetranslator_seo.php

Deri tani unë jam me të vërtetë tejet të zhgënjyer me të gjithë këtë, sepse nëse kjo ishte një mod, atëherë si duhet të gjej më lidhje me të.

Më vjen keq që unë nuk jam një gjeni si ju.
    Fundit edituar nga Taurus; 22-10-1019:02.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pse jeni duke i kërkuar përsëri atë që ju duhet të bëni kur ne tashmë e ka shkruar atë që ju duhet të bëni. Nëse ju doni kompaninë tuaj pret mbështetjen e ju me këtë çështje - të shkojnë atje. Nëse ju doni që ne të ju përkrah me këtë çështje atëherë përdorni përkrahje të cilat ju tashmë e mori.

Ne e kuptojnë plotësisht se jo të gjithë i ka njohuri teknike - kjo është arsyeja pse ne japim pa mbështetje nga forumin tonë. Kjo është arsyeja pse ju mori udhëzime hap pas hapi atë që ju duhet të bëni. Ju lutem përdorni ato udhëzime dhe të na japë reagime.

Gjithashtu - ne nuk jemi të ju tregojnë se disa mod e tjera duke shkaktuar atë në detyrën e caktuar. Nga fillimi ne jemi të ju tregojnë se ajo është shkaku i mundshëm i çështjes, dhe që nga fillimi ne jemi duke kërkuar që të verifikojë këtë. Ju tashmë mori udhëzime se si të bëhet kjo. Ju lutemi të bëjë atë.

Statistikat e juaj thotë asgjë për shkakun e saktë - ata tha vetëm se çështja është diku brenda forum tuaj (sepse të gjitha kërkesat forum shkojnë nëpër vbenterprisetranslator_seo.php). Kompania juaj hosting nuk e di se produktit tonë dhe nuk e kuptojnë se. Ne nuk ju kërkojmë të bëni të kuptoni nëse ju nuk doni ose nuk janë të mundshme për të - ne ju kërkojmë të udhëzimeve ugar e saktë që keni. Nëse ju nuk besoni në të dhënat tona se nuk është faji i vbenterprisetranslator_seo.php skedar pse ju edhe na pyetur përsëri për këtë? Ju nuk duan të dëgjojnë të vërtetën nga ne. Dhe ne nuk do të gënjejë ju, ne do t'ju japë sërish e vërteta - nuk ka brenda lak e vbenterprisetranslator_seo.php. Ndoshta ju do të filloni të kuptoni se kur ti e kupton se nuk ka ndonjë fotografi të tjera vBulletin ne statistika tuaj - dhe kjo është për shkak se të gjitha kërkesat do të vijnë nëpërmjet vBulletin vbenterprisetranslator_seo.php (përveç cp admin etj.) Ne nuk e dinë se cilat kërkesa janë shkaku i vërtetë i çështjes dhe kjo duket se jeni të vërtetë nuk të interesuar për zgjidhjen e çështjes, për shkak se ju të vazhdojë të injorojë përsëri dhe përsëri udhëzimet që ju mori nga ekspertët vBET, duke pretenduar se dikush që ka plotësisht asnjë ide për vBET tha se vbenterprisetranslator_seo.php ka unazore. Nëse ju doni të besoni ato, atëherë ju lutemi kërkoni që ata të shikojnë brenda dhe të tregojë këtë fotografi ju ndonjë linjë e kodit ku është ndonjë lak.

Ju lutem vini re se ne nuk do të jetë në gjendje t'ju ndihmojë ju kur ju refuzojnë të përdorin ndihmën tonë. Ne do të jemi shumë të kënaqur kur çështja juaj do të shkuar, ende ne nuk besojmë se do të ikur vetë.

Nuk ka kuptim diskutuar më se është faji vbenterprisetranslator_seo.php apo jo. Ajo nuk është. Ju nuk keni për të kuptuar atë në udhëzimet ugar tonë. Ne tashmë e përshkruar ju pse nuk keni vbenterprisetranslator_seo.php sythe dhe shkruan se në qoftë se ju doni të mbani thënë se ajo ka, atëhere ju lutem të tregoni atë. Aq kohë sa ju nuk e dini se çfarë ju shkruani ju lutem mos dëmtojë këtë fakt. Cili është qëllimi juaj këtu - për të zgjidhur çështjen ose për të diskutuar gjëra të cilat si ju tashmë e ka shkruar ju nuk keni njohuri në lidhje me? Lutemi kini parasysh se diskutuar rreth unazore në vbenterprisetranslator_seo.php është plotësisht bel e juaja kohë dhe jona, dhe nuk ju shkon përpara me çështjen tuaj.

Unë gjë që ju do të jetë shumë më pak të frustruar nëse keni ndaluar dëgjoni pople që nuk e di vBET, fillojnë të na dëgjuar, dhe ugar lë të kuptohet se tonë në vend që të mbajnë thënë se ne jemi duke ju dhënë justifikime çalë, edhe pa kontrolluar se çfarë ne po ju shkruajmë për të ...

Gjithashtu u përgjigjur në pyetjen tuaj të cilat ju vetëm dha:
    nëse kjo ishte një mod, atëherë si duhet të gjej më lidhje me të.
    Ju tashmë e mori përgjigjen për këtë dhe vendosi ta injorojë atë ... Ju lutem përdorni atë:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post5580
    Ju keni përshkruar atje si ju mund të fikni detyrave të planifikuara. Vetëm të fikur një nga një. Turn off një dhe të shohim se çështja ende ndodh. Nëse po fik një tjetër dhe përsëri ... Nëse ndalesa çështje ndodh - atëherë detyrë me aftësi të kufizuara e fundit planifikuar është përgjegjës. Nëse ju fikni të gjitha detyrat e planifikuara dhe çështja do të vazhdojë të ndodhë edhe pas restart server atëherë ajo do të konfirmoj se ky nuk është faji i detyrave të planifikuara. Në rast të tillë ne do të hetojë atë më tepër. Në këtë moment ne kemi nevojë për konfirmim për këtë shkak i mundshëm, sepse ajo duket më e mundshme për ne.
    Fundit edituar nga vBET; 22-10-1020:43.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

OK, thank you. Unë do të bëj atë që thoni.

A mund t'ju pyes vetëm këtë. Unë kam vbenterprisetranslator_seo.php në këtë fazë të vrarë në çdo 4 minuta, nëse i pranishëm. Deri tani unë nuk kam parë ndonjë problem në forum time duke bërë këtë, dhe gjithashtu load time CPU ka qenë jashtëzakonisht i ulët për të si 2 ditë pasi që unë e bëri këtë.

Pra, unë vetëm dua të di nëse kjo është një gjë e keqe për të bërë? Vrasja vbenterprisetranslator_seo.php që është. Çfarë do të ndikojnë në këtë të ketë?

Dhe keqardhjet e mia, nëse unë erdha për pasjellshëm. Jo qëllimet e mia.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •