I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 17

Thread: Problem Regjistrimi

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    29

Default Problem Regjistrimi

Kur anëtari paregjistruar dëshiron për të regjistruar një llogari të re ai merr dështimin e bazës së të dhënave, pas dorëzimit të gjitha tabelat në fund. Askush nuk mund të regjistrojë një llogari të re tani? Kam nevojë për ndihmën tuaj të menjëhershme.

Invalid SQL:
    INSERT INTO përdorues
    (Opsione, parentemail, e-mail, emrin, kripë, passworddate, fjalekalimin, usergroupid, languageid, usertitle, customtitle, showbirthday, birthday_search, ditëlindjen, timezoneoffset, ****, veshje vbet_def_lang, displaygroupid, joindate, lastvisit, lastactivity, autosubscribe, showvbcode , threadedmode, reputationlevelid, reputacioni, pmpopup, maxposts, daysprune, startofweek)
    VLERAT
    (11537751,'', 'kardelen_ksk22 ********** com', 'kardelenksk22', '\\ \\ w (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe, B = |) cFX \\ "', FROM_UNIXTIME (1286304455) , '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709 ', 3, 12,' Junior Member ', 0, 0, '1985-04-26', '04-26-1985 ', '2', '88 .242.91.77 ',' tr ','' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);

Error MySQL: 'vbet_def_lang "kolonën Unknown në" listën fushën'
    Error Number: 1054
    Data e kërkesës: e martë, 5 tetor, 2010 @ 21:47:35
    Data Gabim: e martë, 5 tetor, 2010 @ 21:47:35
    Script: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    Referrer: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    Adresa IP: 88.242.91.77
    Username: kardelenksk22
    Classname: vB_Database
    MySQL Version:
    Fundit edituar nga beaconsfield; 05-10-1020:06.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Kur keni përdorur. Time rishkruaj rregullat e htaccess keni ndryshuar forumz fjalë për dosjen e juaj forum?

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    29

Jo nuk kam. Unë nuk e përdorin dosjen forum. Çfarë duhet të bëj?
    Fundit edituar nga beaconsfield; 05-10-1021:15.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Se. Htaccess ka shtrirje e mia dosje, në qoftë se forumi juaj është si kjo www.mysite.com / forum pastaj të ndryshojë forumz të forumit dhe ju duhet të jetë e mirë (Btw i vetëm blerë vetëm dhe instaluar këtë sot)

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    29

Minave është www.mydomain.com

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Atëherë unë do të guessing, por ju mund të bëni asnjë e keqe se your.htacces ndryshim nga e keni kopjuar nga zgjidhja e mia për këtë dhe shikoni se si ju shkoni
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    në qoftë se nuk punon vendosur rishkruaj tuaj mbrapa se si ishte para se ndonjëherë ndryshuar sot dhe të presin që dikush nga këtu për të marrë kontakt me ju, të paktën ata do të jenë në gjendje të përdorin forumin tuaj

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    29

Faleminderit për ndihmën tuaj, por kjo nuk e zgjidh problemin tim bazës së të dhënave. Problemi është se askush nuk mund të regjistrojë një llogari të re tani. Për shkak të gjuhës tabelës albumit nuk dihet. Ndonjë ide?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

të ndryshojë Gjuha e albumit në admincp tuaj> vbet> KRYESORE> Gjuha e albumit

Pastaj për ju për të parë forum www.mydomain.com/en/ en tuaj, nëse gjuha juaj default është anglisht.

Thats të mira unë mund të bëni si mod nuk e tij e mia dhe nuk im coder - vjen keq!

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2010
    Postime
    29

Anyway thank you. Unë do të pres përgjigjen Michal së.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje
    Unë kam qenë në faqen tuaj dhe unë nuk mund ta gjeni flamuj. jeni të sigurtë që ju të importuara një fotografi product.xml vBET nga nuk-nuk-uploadfolder by admincp-> produkteve dhe plugins-> add / produkteve të importit?

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •