Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 17

Тема: Регистрација Проблем

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    29

Default Регистрација Проблем

Када нерегистрована члан жели да се региструјете нови налог да добије базу података неуспех после подношења све табеле на крају. Нико не може сада региструјте нови налог? Треба ми ваша непосредна помоћ.

Неважећи СКЛ:
    ИНСЕРТ ИНТО корисник
    (Опције, парентемаил, е-маил, име, со, пассворддате, лозинку, усергроупид, ЛангуагеИД, Усертитле, цустомтитле, сховбиртхдаи, биртхдаи_сеарцх, рођендан, тимезонеоффсет, **** хаљина, вбет_деф_ланг, дисплаигроупид, јоиндате, ластвисит, ластацтивити, аутосубсцрибе, сховвбцоде , тхреадедмоде, репутатионлевелид, углед, пмпопуп, макпостс, даиспруне, стартофвеек)
    ВРЕДНОСТИ
    (11537751,'', 'карделен_кск22 ********** Цом "," карделенкск22', '\\ \\ в (и4И5Тв.7} <98ки5Уве, Б = |) ЦФКС \\ "', ФРОМ_УНИКСТИМЕ (1286304455) , '55е50д487аа19ца1367ц67ц5д0ф31709 ', 3, 12,' Јени Уие ', 0, 0, '1985-04-26', '04-26-1985 ', '2', '88 .242.91.77 ',' див ','' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);

МиСКЛ Еррор: Непознато колона 'вбет_деф_ланг' у 'пољу листу "
    Грешка број: 1054
    Захтев Датум: уторак, 5. октобра 2010 @ 09:47:35 АМ
    Грешка Датум: уторак, 5. октобра 2010 @ 09:47:35 АМ
    Сцрипт: хттп://ввв.мидомаин.цом/регистер.пхп?до=аддмембер
    Реферрер: хттп://ввв.мидомаин.цом/регистер.пхп?до=аддмембер
    ИП адреса: 88.242.91.77
    Корисничко име: карделенкск22
    Версион_наме: вБ_Датабасе
    МиСКЛ верзија:
    Последњи изменио beaconsfield; 05-10-10 U 20:06.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Када сте користили мој Хтаццесс преправи правила. Да ли сте променили форумз реч за ваш форум директоријум?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    29

Не, ја нисам. Не користим директоријум форуму. Шта да радим?
    Последњи изменио beaconsfield; 05-10-10 U 21:15.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

То хтаццесс. Има моју директоријум екстензију, ако је ваш форум је овако ввв.мисите.цом / форуму затим промените форумз за форум и требало би да будете добри (БТВ ја само само купио и инсталирао ово данас)

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    29

Рудник је ввв.мидомаин.цом

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Онда бих се нагађања, али можете да урадите ништа лошија него промена иоур.хтаццес од оне коју сте копирали из моје решење за ово и види како ти иде
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    ако то не ради подесите препише назад на како је било пре него што је то икада променило данас и сачекајте да неко одавде да ступите у контакт са вама, барем ће моћи да користе ваш форум

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    29

Хвала на помоћи али то не решава мој проблем базу података. Проблем је нико не може да сада региструјте нови налог. Због стола подразумевани језик није познат. Било који идеја?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

променити подразумевани језик у свом админцп> вбет> Маин> подразумеваног језика

Онда за вас да видите ваш форум ввв.мидомаин.цом/ен/ ср ако је ваш подразумевани језик је енглески.

Тхатс најбоље што може да уради као свој не мој МО и ИМ ни кодер - Жао ми је!

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    29

У сваком случају хвала. Ја ћу чекати Михал одговор.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво
    Bio sam na tvom sajtu i ne mogu da naрem zastave. da li ste sigurni da ste uvezli vBET proizvod.xml datoteku iz не-не-уплоадфасциклу админцп-> производа и додатака-> Додај / производа увоза?

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •