I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 9 e 9

Thread: vbet nuk është e mirë? është e drejtë ...

Banned
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    20

Unhappy vbet nuk është e mirë? është e drejtë ...

Hi çdo një ...

parë unë jam me të vërtetë keq për krijimin e kësaj thread.

Unë jam duke përdorur vbet si version i lirë nga muajin e kaluar 6.
    kur i rinovuar nga: vBulletin vb3.x të vb4.0.6 me vBulletin 3.5.2 pas kësaj vbet 2.4.3 nuk po punon siç duhet.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    thread mësipërm i bërë në 26-08-2010 për zgjidhje dhe sot është, por problemi im 15-09-2010 jo zgjidhur ende dhe gjithashtu ekipit vbet mbështetjen e ndaluar për mua pasi pak ndihmë.

dhe unë jam duke përdorur Rregulla të reja ose ulur e Muslimanët në më poshtë thread:
    vBulletin 3.5 Release Candidate 1 është këtu! - VBulletin SEO Forums

në këtë temë i përdori / forumeve (ose një tjetër emër folder) vb4 sundimin instaluar dhe duke u ulur kështu pas kësaj vbet ulur nuk punon si duhet me vBulletin 3.5.2 me Rregullat e reja dhe duke u ulur.

i dy kohë të hequr vbet nga forumi im dhe pastaj i ri-instaluar me ulur të freskëta, por nuk punon.
    i ndjekur udhëzimin e tërë e cila është siguruar nga vbet, por ende nuk punon dhe i pas udhëzimit të tërë që i pasuan si në vijim thread:
    # post4774 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

por jo ende duke punuar dhe ende nuk përgjigje nga ekipi vbet.
    Unë jam humbur një shumë prej anëtarëve dhe motorët e kërkimit të trafikut.

Lidhje e mia forum:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    Lidhje përkthyer:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

kështu që pse unë të krijojë këtë temë për të gjithë që është duke përdorur rregulla të reja Muslimanët dhe të ulur si për zgjidhje.

Unë jam me të vërtetë keq për anglisht e mia të dobëta.

faleminderit
    Fundit edituar nga newsoftw; 15-09-1019:18.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Unë besoj se ky forum është vetëm për versionin e paguar, i vetëm duke përdorur vbet (versionin e paguar natyrisht), pasi disa ditë një të shkojnë dhe të rezultojë mjaft e mirë, nuk ka dyshim në lidhje me konceptin e produktit dhe përkrahjen, të gjitha është e madhe

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Ju lutem përdorni forum drejtë për drejtë mesazhe - thread kaloi në seksionin për versionin e lirë.

Ju lutemi vini re se ne nuk e ndalur mbështetjen ju. Unë dua të kërkoj falje ju - unë nuk e di se si ne miss fundit tuaj 2 mesazhe. Kam luftuar këtë çështje është zgjidhur dhe nuk tregojnë vBulletin më mesazh të ri (nuk ka sfond të verdhë), kështu që unë thjesht rastësisht miss it. Dy herë ... Dhe Kamil është me pushime tani. Pra ju lutem merrni keqardhjet e mia. Unë do të lexuar histori e tërë përsëri dhe ju jap përgjigje sot.

Ne kujdesemi për të gjithë shfrytëzuesit tanë - për version të paguar dhe të lirë. Sigurisht versionin e paguar ka prioritet, por një lirë është mbështetur shumë
    Fundit edituar nga vBET; 16-09-1014:30.

Banned
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    20

thanks for zotëri përgjigjen.

po dhe të drejtën tuaj i ishte pas këtij thread në seksionin e gabuar për shkak të, nëse i postoj këtë thread në seksionin version falas kështu që ekipi vbet ende nuk duket se versioni i coz lirë nuk është prioritet i parë për të kontrolluar si për mbështetjen dhe kështu për shkak të të postoj këtë thread në zonën e theksuar për të kontrolluar si për mbështetjen coz nuk e ekipit vbet më mbështetën nga java e fundit ose më shumë se.

kështu që unë jam me të vërtetë keq kjo, nëse mendjen tuaj atë dhe i kërkojmë ndjesë për këtë.

edhe një herë unë jam shumë faleminderit për zotin vbet për të ndihmuar.

Thanks

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë e kuptoj. Mos appologise - Unë kam qenë ai që të humbasë mesazhin tuaj të mëparshëm kështu që unë appologise ju. Çështja është në veprim tani, kështu që shpresojmë se do të zgjidhë këtë së shpejti

Banned
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    20

thanks for ndihmë e madhe.

kam gjetur zgjidhje më të mirë është se i hequr vbet nga forumi im dhe tani ngarkesën në server dhe gabim bazës së të dhënave të dyja janë të zgjidhen coz kur çdo organ të hapur lidhjen pastaj përkthehen e forumit tim kështu që të marrë kohë shumë të mos jetë i hapur dhe kur lidhja është e kështu që nuk tregojnë stilet e në faqet e përkthyer.

kështu që deri më tani vetëm se si të ndaluar redirection lidhjet e përkthyer do të thotë google kur i hiqet google vbet ende kërkim Lidhje përkthyer e forumit tim.

E pra unë jam shumë mirënjohës që të më ndihmojë në këtë çështje.

faleminderit

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Vetëm përdorni reditect në. Htaccess nga të gjitha faqet me kodin e gjuhës në faqen pa të.

Me sa kuptoj unë, ne nuk duhet të punojnë më për çështjen tuaj 2 me stilet.

Banned
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    20

thanks for zotëri përgjigjen.

Unë nuk understtand "Vetëm përdorimi reditect në. htaccess nga të gjitha faqet me kodin e gjuhës për të faqes pa të"

dhe gjithashtu çështja stilet për shkak i larguar vbet dhe pas heqjes vbet sitemap Muslimanët e punës fillojnë.

faleminderit

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë nuk e kuptoj dënimin tuaj në lidhje me sitemap.

Rregulli i cili do të përcjellim të gjitha faqet e përkthyer të mos përkthyer një:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Ju lutemi të miratojë atë për rastin tuaj të veçantë dhe provë atë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •