PDA

View Full Version: vBET 3.3.5 Released

vBET
11-08-10, 00:43
Hi:)

Fjalët e para të vBET 4.x përdoruesit - lirimin e juaj është bërë gati:) Kjo ishte më shumë se zakonisht për shkak të çështjeve me funksionalitetin e reja (Cache Vizitor). Falë vonë lirimin ato çështje do të korrigjohet tashmë në vBET 4.x, për shkak të përvojës dhe reagimet gined në vBET 3.x

Tani për lirimin aktuale:) Disa mete janë korrigjuar disa funksionalitete të reja dhe shtoi - më janë rreth Cache Vizitor. Për detaje shih më poshtë.

New:

Opcioni për "Translate" alt "atributet" në tags img (imazhe përshkrimi)
By default shtuar në faqet e injoruar nga cache ftuar: attachment, tags (për ata që tashmë janë duke e përdorur atë - ju duhet të shtoni atë me dorë në konfigurim)
Detyrë e caktuar për pastrimin cache mysafir
Mjet administrative: Cleaner Cache - lejon për të pastruar cache zgjedhur për gjuhë të zgjedhur
Cache Guest arka e prodhimit zipped, kur vBulletin "Output HTML gzip" opsion është kthyer në

Bugs korrigjohen:

Uninstall Kodi
Kuptoj titullin globalisht
Post i ri redirect
404 faqe, pa plan urbanistik
Lejuar për të ndryshuar stilin kur cache mysafir është (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/868-use-full-file-cache-guests-beta.html)
Lidhje të kredisë në arkivin (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/885-linkback-archive-sitemap.html)
Vend të korrigjohet për lidhje të përshtatshme CSS në pajtim me specifikimet HTML

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations