View Full Version: Zgjidhet Gabim Upgrade
/ Home / www / doc /*****/ mysite / www / forum / global.php (238): eval () 'd code on line 3
Get këtë pas përmirësimit 333-334, ngarkuar të gjitha dosjet dhe produkt i importuar (kontrolluar prishësh produkt ekzistues).
Çdo lë të kuptohet se?
Ju lutem jepni versionin tuaj vB saktë dhe përmbajtjen e file global.php rreth linjës 238 (dhe pika të cilat një është 238).
VB version është 3,84 global.php është:
// if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
// otherwise only allow styles that are user-selectable
$styleid = intval($styleid);
$style = NULL;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;
if (!is_array($style))
{
$style = $db->query_first_slave("
SELECT *
FROM " . TABLE_PREFIX . "style
WHERE (styleid = $styleid" . iif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect, ' AND userselect = 1') . ")
OR styleid = " . $vbulletin->options['styleid'] . "
ORDER BY styleid " . iif($styleid > $vbulletin->options['styleid'], 'DESC', 'ASC') . "
LIMIT 1
");
}
define('STYLEID', $style['styleid']);
Unë nuk jam i sigurt nëse Dreamweaver është treguar linjë korrekte kështu që unë shtuar arround të plotë kodin e kësaj, 238 është
($ Goditje = vBulletinHook:: fetch_hook ('style_fetch'))? eval ($ goditje): false;
Ju lutemi të fikur plugin vBET për goditje style_fetch dhe kontrolloni e bën se është duke punuar tani. Nëse jo, atëherë ju lutem fik plugins të tjera për style_fetch grepa një nga një (mund të kthehet në të mëparshme) dhe kontrolloni, kur do të fillojnë të punojnë. Kur ju të gjeni një që është fajtor - ju lutem na tregoni cilat një është.
Thanks, paaftësi vbet style_fetch zgjidh këtë gabim, por tani nuk ka flamuj duke treguar vetëm placeholders.
Na vjen keq, pashë ku kam bërë gabim, unë kthehem në një të dytë.
Alright, unë jam shumë i keq për ju bëri punë të panevojshme I ngarkuar thjesht dosjet në një directory të gabuar. Të gjithë tani është mirë.
kamilkurczak
22-06-10, 22:14
Tani ajo punon mirë, por një funksionalitet vBET është me aftësi të kufizuara. Kjo nuk mund të jetë kështu.
Ky funksionalitet është me aftësi të kufizuara për të analizuar çfarë është e gabuar.
Ju lutemi shkruani tani, nëse ajo punon, kur është aktivizuar plugin?
Nëse kjo nuk funksionon është një çështje dhe ne kemi nevojë për të rregulluar në mënyrë që të përdorin të gjitha funksionet.
Siç thashë në postin e mia të mëparshme ishte faji im, unë ngarkuar dosjet vbet për të çrrënjosur vend directory forum. Kjo është e gjitha mirë.
OK kështu - vetëm për t'u siguruar. Tani ju jeni duke me të gjitha shtojcat tonë u kthye në - e vërtetë? :) Sepse në qoftë se ajo është e mirë me disa aftësi të kufizuara, atëherë jo të gjitha pjesët e vBET do të punojnë si duhet (I pyetur për të çaktivizuar vetëm për të përcaktuar shkakun). Ne e kuptojmë se keni bërë gabim dosje, por ju gjithashtu shkroi që me aftësi të kufizuara goditje që unë përshkruar dhe tani ne nuk jemi të sigurt e keni aktivizuar përsëri.
Pra, për klientin tuaj të mirë (të mirën tuaj), ne duam të jetë i sigurt se ju nuk bëni asgjë të lirshme dhe ju do të vrapojnë me të gjitha shtojcat vBET ndezur. Ju lutem konfirmoni kështu që ne do të mund të fle mirë;)
Po Michal, të gjitha shtojcat janë të aktivizuara. Edhe cache mysafir është tani, unë shpresoj se kjo do të tregojë efektet në uljen e ngarkesës së shpejti server. Faleminderit për mbështetjen tuaj të madhe.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):