View Full Version: Zgjidhet problem
ju rreth një pyetje që kam bërë në forume dhe unë ndodhur dje, me shkrim në seksionin angleze drejtuar një pyetje në lidhje me gjuhën. Unë kam shkruar ne italisht dhe unë, dhe 'mori një përgjigje unë nuk e di se cili shtet në gjuhën angleze. Kështu që unë u përgjigj në gjuhën angleze, atëherë kam dërguar përgjigje në forum, por faqe është përkthyer automatikisht në italisht. Kështu që unë çudi kjo: 1. çfarë kam shkruar në anglisht është shfaqur në anglisht edhe nëse ai person e shoh në faqen e përkthyer në italisht? 2. 'Shkaku që përdoruesi ka shkruar në anglisht dhe shoh reagimin e tij në gjuhën angleze? kështu përgjigjen e tij nuk është "u përkthye në italisht? Thanks in advance.
Kur mesazh arrin, atëherë vBET përcakton se çfarë është gjuha e tij duke përdorur strategjinë e zgjedhur (configurable nga "Zbulimi Google Language"). Në qoftë se kjo konsiderohet si e shkruar në gjuhën e të tjera që paracaktuar i forumi, atëherë mesazhi është shënuar automatikisht nga lang BBCode. Me fjalë të tjera - vBET shënon mesazh shtuar info në lidhje me gjuhën e tij.
Tani kur faqja është shfaqur çdo mesazh është treguar në gjuhën e tërë faqen. Pra, nëse unë jam shikuar përkthimi në anglisht i forumit Italian pastaj kam parë çdo gjë në anglisht - edhe është disa nga mesazhet e janë shkruar në italisht, disa në anglisht, disa në arabisht, dhe kështu me radhë. Looking në faqen ju shihni gjithçka në përkthim të zgjedhur pa marrë parasysh se në atë gjuhë janë mesazhe origjinale për këtë faqe.
Mënyra e vetme kur ajo nuk është duke punuar si kjo saj kur disa gjuhë mesazh nuk është i shënuar të përshtatshme (shkaku i kësaj ndryshon në përputhje me strategjinë e zgjedhur të gjuhës përcaktimit). Në këtë rast, mesazhi i tillë duhet të jetë redaktuar dhe lang BBCode duhet të jenë të shtuar / korrigjohet me dorë.
A është kjo është përgjigje për pyetjen tuaj? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):