PDA

View Full Version: A ka ndonjë mënyrë për të bërë këtë?

nlpconnections
11-04-10, 17:02
Unë do të doja të të vënë një njoftim në krye të të gjitha faqet që kanë qenë të auto-përkthyer, për të thënë se përkthimet janë bërë nga Google (dhe jo 100% të përsosur). A ka diçka që unë mund të shtoni në header / navbar template e mia?

Në thelb unë dua një kushtëzuar për - Nëse faqe është e përkthyer, tregojnë këtë ... tjetër nuk e bëjnë. :)

Është e mundur?

vBET
11-04-10, 22:30
Shumë e lehtë të vënë vetëm në qoftë se me gjendjen e klauzola kontrolluar $ _REQUEST ['gjuha']:)

Shiko këtë:

<vb:if condition="$_REQUEST['language']">
THIS IS VISIBLE ONLY ON TRANSLATED VIEW
</vb:if>

nlpconnections
12-04-10, 11:40
Tamam si kjo apo nuk kam nevojë për të zëvendësuar "gjuhën" me një kod të gjuhës?

vBET
12-04-10, 12:44
Aktuale e kontrollon ka ndonjë vlerë gjuha është vendosur. Pra, kjo do të tregojnë përmbajtje shtesë në çdo faqe të përkthyera. Nëse ju doni të bëjë atë për gjuhë të veçantë, atëherë ju duhet të bëni këtë:

<vb:if condition="$_REQUEST['language'] == 'LANG_CODE'">
THIS IS VISIBLE ONLY ON TRANSLATED VIEW FOR LANG_CODE
</vb:if>

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1