View Full Version: Si i lirë quajtur opsion punë?
nlpconnections
11-04-10, 13:55
I mbështetur këtë kur ai ishte një mod të lirë, por ju tha se ju nuk keni marrë donacion tim - dhe më pas edhe kur unë ju dha id transaksion Paypay ju ende nuk u përgjigj.
Tani unë kam paguar për versionin e plotë, dhe opsioni i quajtur të lirë, si dhe - dhe ende kam të gjitha quajtur tuaj në web faqen time dhe nuk ka detaje për mënyrën se si për të hequr atë.
Mund të përgjigjet për këtë? Unë mendoj se është e padrejtë që unë kam paguar dy herë dhe unë ende nuk e kanë atë që kam paguar për të. :)
Si mundem të heq quajtur? :):)
Hello:)
Unë nuk ishte kontrolluar dhurimin tuaj, sepse ju gjithashtu shkroi që ju do të blej versionin e paguar anyway. Pra, nuk kishte kuptim për kohë të lirshme. I kontrolluar këtë donacione tani dhe shoh që kam marrë donacion nga NLP Connections në janar (me id të ndryshme transaksion) - ju shkroi për të në prill ... Pra, kjo është arsyeja pse kam menduar se nuk erdhi - I kontrolluar vetëm donacione të fundit nuk është bërë disa muaj më parë.
Nëse keni licencën e quajtur të lirë, atëherë si parazgjedhje është hequr linkun e kreditit. Ju janë lejuar edhe atëherë për të hequr informacion në lidhje me versionin e vBET në të gjitha. Ne dërguar udhëzime se si ta bëni këtë duke PM ose email në qoftë se dikush është duke i kërkuar.
Ju mori atë që keni paguar për - ju mund të jeni i sigurt për këtë:) Unë jam dërguar PM për ju në një moment:)
nlpconnections
11-04-10, 16:40
Thanks for this!
Hello:)
Unë nuk ishte kontrolluar dhurimin tuaj, sepse ju gjithashtu shkroi që ju do të blej versionin e paguar anyway. Pra, nuk kishte kuptim për kohë të lirshme. I kontrolluar këtë donacione tani dhe shoh që kam marrë donacion nga NLP Connections në janar (me id të ndryshme transaksion) - ju shkroi për të në prill ... Pra, kjo është arsyeja pse kam menduar se nuk erdhi - I kontrolluar vetëm donacione të fundit nuk është bërë disa muaj më parë.
Nëse keni licencën e quajtur të lirë, atëherë si parazgjedhje është hequr linkun e kreditit. Ju janë lejuar edhe atëherë për të hequr informacion në lidhje me versionin e vBET në të gjitha. Ne dërguar udhëzime se si ta bëni këtë duke PM ose email në qoftë se dikush është duke i kërkuar.
Ju mori atë që keni paguar për - ju mund të jeni i sigurt për këtë:) Unë jam dërguar PM për ju në një moment:) Kur ta blej versionin e quajtur e lirë është e gjitha e që stuff hequr tashmë?
kamilkurczak
23-06-11, 13:07
Nëse keni licencën e quajtur të lirë, atëherë si parazgjedhje është hequr linkun e kreditit. Ju janë lejuar edhe atëherë për të hequr informacion në lidhje me versionin e vBET në të gjitha.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):