PDA

View Full Version: Bërë tashmë Copyright Njoftim asnjë lidhje

Kolbi
08-04-10, 10:26
Mund të VLT. instaluar si një opsion në Muslimanët atë që ju mund të shfaqin drejtat e autorit dhe pa një lidhje? Përshëndetje

vBET
08-04-10, 15:44
Në këtë moment është e mundur vetëm nëse ju bleni licencën e quajtur Lira (ku ju lejohet edhe për të hequr tekstin plotësisht).
Lutemi kini parasysh se wo nuk kanë ende një pozicion të tillë në treg ad Muslimanët, i cili gjithashtu më parë nuk ka mbështetjen e opsione të tilla. vBET dhe Muslimanët nuk janë produkte konkurrenca - edhe ato të bashkëpunojnë duke ju dhënë funksionalitete completly ndryshme - vBET ende nuk është i tillë i njohur edhe si Muslimanët ende dhe në këtë link të kredisë moment është recompensation për çmim të produktit të ulët. Ne mendojmë se disa përdorues thjesht preferojnë të produktit më të lirë për koston e një lidhje më të shtrenjta të kredisë që pa të. Në zgjidhje të vërtetë çdo organ mund të zgjidhni atë që ai ka nevojë - të lirë me lidhje ose më të shtrenjtë pa të. Për arsye të tregut të hequr Lidhje të kreditit completly do të forcës të përdorur për të përmirësuar të çmimeve vBET, ajo që ne nuk duam të bëjmë edhe në qoftë se vBET është më i mirë dhe më të mirë çdo release.

Perhups ajo do të ndryshojë në të ardhmen, por me siguri kjo është çështje nuk e viteve muaj - Muslimanët gjithashtu kishte për të rritur deri në strategjinë e re të tregut. Ne do të mbajë këtë kërkesë në konsideratë.

Kolbi
20-04-10, 16:29
A do të jetë e mundur, por të paktën numrin e versionit të hequr? :)

vBET
21-04-10, 01:46
A do të jetë e mundur, por të paktën numrin e versionit të hequr? :)

Ne nuk shohim ndonjë problem me heqjen versionin vetëm një numër nga konsumatori - kjo është vetëm shumë e dobishme me diagnostike në rast të problemeve të mete njoftimeve.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1