View Full Version: Zgjidhet Gabim në Webmasters Tools
Gjëja e çuditshme. Në faqen time hartë për webmasters Tools gabim:
URLs not followed
When we tested a sample of URLs from your Sitemap, we found that some URLs redirect to other locations. We recommend that your Sitemap contain URLs that point to the final destination (the redirect target) instead of redirecting to another URL.
HTTP Error: 301
URL: http://****.com/de/f1849/liga-360-a-9083/
Problem detected on: Mar 31, 2010
Redirect adresa duket si ky:
http://****.com/de/f1849/league-360-a-9083/
Më parë, unë kam adresat e dhënë fund in Html dhe nuk kishte gjë të tillë. A ju ndodh që trajton tema strukturë e tillë nuk shkakton këtë lloj të gabimit, apo ndoshta google ndryshuar diçka në veten tuaj?
Një situatë e tillë ju keni që jeni duke përdorur dhe vBET me Muslimanët Sitemap Generator. Kjo është ziwązane me faktin se përkthyesit URL vBET, por për arsye të performancës për të shkuar URLs sitemapy papërkthyera. Prandaj, treqind e ridrejtuar parë Më parë, Google nuk mund të regjistruar ose nuk të vërtetë të kushtoj vëmendje. Kjo nuk është një gabim. Google rekomandon që lidhjet në sitemap ishte przekierowującymi përfundimtar dhe jo - gjatë Google është e drejtuar si duhet dhe për të përmirësuar mbështetjen për indeksim. Vetëm mos ne jemi dakord me këtë rekomandim dhe e bëjmë atë me qëllim për arsye të performancës, ndërsa gjenerimin sitemap.
URL nuk ndjekur
Kur ne testuar një mostër prej URLs nga Sitemap tuaj, kemi gjetur se disa URL përcjellim në vende të tjera. Ne rekomandojmë që Sitemap tuaj përmbajnë URL këtë pikë në destinacionin e fundit (përcjellëse target) në vend të Redirecting për një URL.
Ne nuk marrë një përgjigje të drejtë për këtë. Si mund të saktë këtë çështje? Google Natyrisht nuk është e lumtur ose ata nuk do të kishin rënë gjysma e tyre janë tregues dhe të na dërgoni këtë mesazh.
Ajo është përgjigjur tashmë në përgjigjen e parë. Kjo nuk është gabim - Google do të preferonte pa redirections, por do të merret me atë mënyrë të përshtatshme. Ajo nuk ka efekt negativ në indeksin.
Nëse ju nuk duan që ajo, atëherë ju lutem vetëm hequr kodin shtesë të integrimit nga Sitemap Generator (lënë required_once). Pastaj ju nuk do të ketë lidhje për përkthime në sitemap dhe Google nuk do të ju dërgoj këtë mesazh më. Ju lutem vini re se Google do të vazhdojë të indeksit të përkthyer faqe, sepse lidhjet për ata që janë në forum tuaj tuaj - ajo vetëm mund të marrë më të gjatë.
Siç është përshkruar tashmë në disa temat - në këtë moment ne kemi vendosur të mos mbështesë integrimin e Gjeneruar Sitemap me URLs përkthyer. Zgjidhja aktuale e shton Sietmap lidhjet për faqet e përkthyer vetëm duke shtuar kodin gjuhën - pa përkthim titull. Ne vendosëm në këtë mënyrë për shkak të çështjeve të performancës - përkthimin e të gjitha titujt thread turne në të gjitha gjuhët në të njëjtën kohë do të jetë i kushtueshëm. Ne mbajmë në mend disa zgjidhje të mundshme, si cache të ndara për tituj, por ai ka prioritet të ulët për shkak se zgjidhja e vërtetë është duke punuar një, efikas, dhe ju me të vërtetë nuk kanë nevojë për ndonjë integrim sitemap të keni faqet tuaja përkthyer indeksuar.
Ne do të kthehen përfundimisht në këtë çështje dhe në këtë kohë ne kemi gjëra me prioritetet më të mëdha të cilat do t'ju japë dhe klientët e tjerë më të avantazhe:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):