PDA

View Full Version: Zgjidhet te trupezuar me mbeshtjelljen mbingarkesë

badawidollah
27-03-10, 02:23
cant im forum qasje tani

te trupezuar me mbeshtjelljen mbingarkesë

badawidollah
27-03-10, 02:29
një pyetje

Indeksi tim edhe si më parë (kjo është të ndodhë kur i instaluar vbet 2.4.1 dhe kthehet në normale, pasi i uninstall vbet në një ditë pak)

badawidollah
27-03-10, 02:29
Forum NusantaraKu Malaysia - Indonesia (http://www.nusantaraku.org)

badawidollah
27-03-10, 02:35
Përshëndetje ************************************************* ***********..
ku janë admin??

badawidollah
27-03-10, 03:59
stile ok tani pas 1 ore i uninstalled VBET.

por ende te trupezuar me mbeshtjelljen
huh

badawidollah
27-03-10, 05:08
ende nuk ka ekip këtu

badawidollah
27-03-10, 10:48
RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteBase / forum /

% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Nusantaraku \\. Org
RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
27-03-10, 14:53
cant im forum qasje tani

te trupezuar me mbeshtjelljen mbingarkesë

Ju lutem shikoni lë të kuptohet se të performancës:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

Sidomos confider mbështetjen e gjuhëve më pak në fillim, nëse ju keni forumin e madhe, blloku faqet e parëndësishme nga robots.txt dhe më e rëndësishme - të qëndruar në kontakt - javën e ardhshme ne lirimin version të ri me përmirësimet e performancës të vërtetë i madh. Nëse keni të instaluar vetëm vBET edhe ju mund të konsideroni të çaktivizuar atë dhe të presin për këtë version të ri (ne kemi bërë shumë ndryshime algorithm atje dhe të shpëtoj ngushtim me lidhje përkthim). MOS bëni nëse jeni duke përdorur vBET për kohë të gjatë - që ju mund të lirshme SEO tuaj pastaj.

vBET
27-03-10, 14:56
Forum NusantaraKu Malaysia - Indonesia (http://www.nusantaraku.org)

Siç e shoh tani ajo është duke punuar shpejt:) A keni ende një çështje?

Gjithashtu - ju lutem vini re se vBET ka mundësi të veçantë për të mundësuar përkthimin e mesazheve vB ndryshuar për JavaScript nga Muslimanët. Ju do të gjeni atë në seksionin Misc:)

badawidollah
27-03-10, 16:30
Siç e shoh tani ajo është duke punuar shpejt:) A keni ende një çështje?

Gjithashtu - ju lutem vini re se vBET ka mundësi të veçantë për të mundësuar përkthimin e mesazheve vB ndryshuar për JavaScript nga Muslimanët. Ju do të gjeni atë në seksionin Misc:)

Unë jam duke kërkuar mbi të gjitha optimizer, përfshijnë Muslimanët.
: P

vBET
27-03-10, 17:14
Ok:) Si kam shkruajtur - ju do të jetë vërtetë i lumtur për versionin e ri në javën e ardhshme. Ne kemi bërë dallim të vërtetë të mëdha të performancës atje:)

Gjithashtu si serverin tuaj trajton atë që ju mund të shtoni gjuhë të reja një nga një nga koha në kohë. Tani cache juaj është mbushur deri kështu që ajo duhet të jetë më mirë dhe më e mirë:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1