PDA

View Full Version: Test üzülme

alptraum
21-03-10, 02:10
TEST

Sen yeter ki üzülme:)

vBET
21-03-10, 05:33
Nëse mesazhi ka asnjë përmbajtje reale atëherë Google nuk mund ta njohin gjuhën e tij (si mund?). Ju lutem vini re se kjo është configurable në vBET:) Gjithashtu përdoruesi mund të vendosni gjuhën e tij default dhe mesazhet e tij do të shënohet automatikisht.

Ju lutemi shkruani mesazhin përsëri me disa përmbajtje të vërtetë - në forumin tonë ne përdorim zbulimin automatik të gjuhës. Titulli nuk është përdorur për këtë përmbajtja e vetme e të cilat zakonisht kanë teksti më shumë se titulli dhe kjo është shumë më mirë për këtë qëllim:)

alptraum
21-03-10, 22:54
Kam ndryshuar tani;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1