View Full Version: Zgjidhet jo të gjithë janë duke punuar
majjed2008
17-04-12, 22:59
Hi
Unë e di saktësisht se çfarë ky problem ju mund të kontrolloni atë me mua, ju lutem, ajo vetëm përkthejnë faqen kryesore plus disa faqe edhe disa lang, po të mos punojnë
çfarë unë mund të bëj ju lutem?
thankx
r.dziadusz
18-04-12, 00:34
Hi
Ju lutem mund të tregoni të cilat API përkthimi jeni duke përdorur? Google Microsoft (të cilën një?) Apiertium?
Ju lutemi të drejtuar provë që ju mund të gjeni në dosjet tuaja shkarkuar / do-nuk-upload / tools /
Ju mund ta bëni atë të blejnë ngarkimi php fotografi provë - secila për çdo API jeni duke përdorur - dhe se sa të drejtuar e saj nga Shfletuesi juaj, dhe ju lutem schare rezultatet :)
r.dziadusz
18-04-12, 00:34
Hi
Ju lutem mund të tregoni të cilat API përkthimi jeni duke përdorur? Google Microsoft (të cilën një?) Apiertium?
Ju lutemi të drejtuar provë që ju mund të gjeni në dosjet tuaja shkarkuar / do-nuk-upload / tools /
Ju mund ta bëni atë të blejnë ngarkimi php fotografi provë - secila për çdo zjarr ju jeni duke përdorur - dhe se sa të drejtuar e saj nga Shfletuesi juaj, dhe ju lutem schare rezultatet :)
majjed2008
18-04-12, 10:44
Hi
I use Microsoft dhe Apiertium.
këtu është test për Microsoft:
************************************************** ****** -
Duke filluar testin për Microsft Translation API nga kaltra
Shenjë e plotë:
:/ / Schemas.xmlsoap.org/ws/2009/11/swt-token-profile-1.0 "," expires_in ":" 599 "," Shtrirja ":" http :/ / api.microsofttranslator.com "}
Rezultati Test: ï »?" TranslateApiException: Azure Vendi Tregut Translator Abonim lidhur me kredencialet kërkesë zero bilanc:. ID = 3641.V2_Json.Translate.2E6B75B9 "
Test error:
Ora Connection (ms): 30,1958007812
************************************************** ** -
I dont shoh testin për Apiertium dhe kjo duket si ajo nuk është punë
majjed2008
18-04-12, 10:45
Hi
I use Microsoft dhe Apiertium.
këtu është test për Microsoft:
************************************************** ****** -
Duke filluar testin për Microsft Translation API nga kaltra
Shenjë e plotë:
:/ / Schemas.xmlsoap.org/ws/2009/11/swt-token-profile-1.0 "," expires_in ":" 599 "," Shtrirja ":" http :/ / api.microsofttranslator.com "}
Rezultati Test: ï »?" TranslateApiException: Azure Vendi Tregut Translator Abonim lidhur me kredencialet kërkesë zero bilanc:. ID = 3641.V2_Json.Translate.2E6B75B9 "
Test error:
Ora Connection (ms): 30,1958007812
************************************************** ** -
I dont shoh testin për Apiertium dhe kjo duket si ajo nuk është punë
majjed2008
18-04-12, 11:10
Përshëndetje
Unë vetëm theksohet figurë 2.000.000 mia / muaj nga microsoft finsh pas 10 Minet shtoj plug në Ohhhh, në qoftë se unë do të shkojë në paguar pastaj se do të kushtojë më shumë.
a ka ndonjë ide se çfarë unë mund të bëj?
r.dziadusz
18-04-12, 22:01
Aktualisht nuk ka asnjë test për Apertium - e cila ka kufizime të rrepta.
Ju mund të lexoni këtë post se si për të reduktuar kërkesat tuaja të përkthimit: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post10411
m_jankowski
19-06-12, 21:50
Nuk ka përgjigje kështu që kam nevojë për të mbyllur këtë thread. Nëse keni pyetje në lidhje me këtë thread më shumë Unë do të hap atë mënyrë tjetër ju lutemi shkruani një të ri.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):