PDA

View Full Version: Zgjidhet Nuk jam i sigurt nëse ajo është duke punuar instalimit të reja

Michael
23-12-09, 19:37
Ne jemi të pasur një problem të vogël me vbet tani ashtu si dukej në punë kur të aktivizuara të parë dhe tani ajo është e ngarkimit përgjithmonë pa përkthim dhe përfundimisht pas një kohe të gjatë një faqe bosh.

http://www.teenforumz.com/

Unë kam optimizuar atë sipas FAQ optimization pa fat deri tani. Unë kisha një vështrim në phpMyAdmin dhe tavolina vbenterprise duket të jetë mbushur deri, por Loading arent për përdorues në fund vetëm ende, është ky një problem?

Këtu është htaccess tonë e cila mund të jetë i gabuar, por unë jam i sigurtë:

RewriteEngine On

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
#RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

Faleminderit për ndonjë këshilla apo ndihmë e dhënë.

:)

Michael
24-12-09, 10:15
Ndonjë ide?

moman
24-12-09, 10:53
A keni bërë integrimin e Muslimanët?

Michael
24-12-09, 10:55
Po, unë isha duke marrë një gabim në lidhje të parë në fotografi Muslimanët që ju duhet për të redaktuar kështu që unë redaktuar atë në përputhje me rrethanat dhe pa fat: (Për disa arsye ajo duket se ka gjëra të caktuara vetëm kopje e ruajtur si ka qenë 21 faqet e përkthimeve natën e kaluar dhe ka ende është se shumë faqe, me siguri do të kishte rritur.

Michael
24-12-09, 17:47
E pra ne kemi lëvizur vetëm në një gjysmë-dedikuar sot dhe ajo është duke punuar të përkryer mirë tani, I dont mendoj se ishte probleme memorie në të gjitha, unë mendoj se u ngurtësua dhe apache php parametrat të cilat janë shtuar në server për të ndihmuar me CSF / LFD . Faleminderit për ndihmën e:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1