PDA

View Full Version: problem i madh!

fazli
04-12-09, 17:47
Përshëndetje,

Disa javë më parë, ne kemi instaluar versionin e lirë të vbet në forumin tonë dhe ka punuar mirë, por të javës së kaluar, ajo don, t woking akoma! (Ne don, t instaluar një të prodhojnë të re ose plugin)

Forumi ynë është p30lords.com/forum
ju lutem shikoni dhe na ndihmoni për të zgjidhur atë.

Thanks a lot

fazli
05-12-09, 22:39
?

??????

vBET
10-12-09, 21:13
Hi.

Shumë keq për vonesë - Unë kam qenë në udhëtim. Unë jam duke shkuar atje tani për të parë se çfarë ndodh:)

vBET
10-12-09, 21:17
Në këtë moment nuk vBET është aktive në forum tuaj, kështu që unë nuk jam në gjendje të tregoj se çfarë po ndodh. Ju lutem përshkruani më shumë çështjen tuaj. Gjithashtu e parë ju lutem shkoni te http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html dhe kontrolluar nuk ka tashmë ekziston zgjidhje për çështjen tuaj.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1