PDA

View Full Version: Zgjidhet Google gabime sitemap

haiduongbk
24-04-11, 14:26
Unë submit sitemap nga Google Webmaster Tools shoh këtë gabim:

URL nuk ndjekur
Kur ne testuar një mostër prej URLs nga Sitemap tuaj, kemi gjetur se disa URL përcjellim në vende të tjera. Ne rekomandojmë që Sitemap tuaj përmbajnë URL këtë pikë në destinacionin e fundit (përcjellëse target) në vend të Redirecting për një URL.

Error HTTP: 301
URL:
htt
Problem zbuluar më: prill 24, 2011
- I use Mod Rewrite Friendly URLs, I use: Krijo theo Konsensusi URL SEO Lidhje ('sq / / adresa' dmth); nuk e përdorin përdorin Muslimanët: vBulletin Search Engine XML Sitemap - Përmbajtja e htaccess. I:

RewriteEngine në
% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Windowsz \\. Neto $ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://windowsz.net/ $ 1 [R = 301, L]
DirectoryIndex forum.php Indeksi index.php. Php3 index.html index.htm messagebrd.pl
RewriteBase /
RewriteRule archive / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule forum.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

Options + FollowSymLinks

# # # THIS IS A pak siguri shtesë dhe mund të hiqet

^ RewriteRule përfshin /(.*) index.php
RewriteRule ^ VB /(.*) index.php
RewriteRule ^ paketa /(.*) index.php

# # # KJO ËSHTË rishkruaj AKTUAL

RewriteRule ^ temat / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ faqe ([0-9] +) ?)) showthread.php? t = $ 1 & page = 2 $ &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ Anëtarët / ([0-9] +) member.php? U = 1 $ &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ Forums / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ faqe ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? f = $ 1 & page = 2 $ &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ blogs / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ faqe ([0-9] +) ?)) blog.php? u = $ 1 & page = 2 $ &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ entries / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ faqe ([0-9] +) ?)) entry.php? b = $ 1 & page = 2 $ &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ Lista e /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? R = $ 1 $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ përmbajtjen /(.*) content.php? R = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ widget / config / ([0-9] +) widget.php? R = config / $ 1 &% {QUERY_STRING}
vbseo_sitemap_functions.php paraqesë me përmbajtje:

$ Paraprak = vbseo_sm_priority ($ vboptions ['vbseo_sm_priority_rt'], $ relp);

if ($ vboptions ['vbseo_sm_freq_tsmart'])
{
$ Dpassed = (koha () - $ threadrow ['lastpost']) / 86.400;
if ($ dpassed <3) $ Freq = 'ditë';
tjetër në qoftë se ($ dpassed <10) $ Freq = 'javore';
tjetër në qoftë se ($ dpassed <100) $ Freq = 'mujore ";
tjetër $ Freq = 'vit';
} Tjetër
$ Freq = $ vboptions ['vbseo_sm_freq_t'];

vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid], total i mesazheve: $ totalposts, pages: $ totalpages, Views: $ threadrow [views] $ para");
për ($ p = 1; $ p <= $ totalpages; $ p + +)
{
/ / Kodi shtesë
$ Alanguages = array
if (! $ arkivuar) {
$ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, $ p, $ arkivuar). '& Language =';
$ Vbseo_stat ['t'] + = sizeof ($ alanguages);
$ Lastpost = & $ threadrow ['lastpost'];
foreach ($ alanguages si gjuhë $) {
vbseo_add_url ($ currentthreadurl gjuhën $, $ para, $ lastpost, $ Freq.);
}
}
/ / Fund kodi shtesë
$ Vbseo_stat [$ arkivuar 'at':? 'T'] + = vbseo_add_2urls (
vbseo_url_thread ($ threadrow, $ p, $ arkivuar),
vbseo_url_thread ($ threadrow, $ p, $ arkivuar, i vërtetë),
$ Paraprak,
$ Threadrow ['lastpost'],
$ Freq
);

}

if ($ showpost)
{

$ = $ Db getposts-> query ("
SELECT p.dateline, p.postid, p.threadid
NGA ". TABLE_PREFIX." Post AS p
KU p.threadid = $ threadrow [threadid]
Dhe të dukshme = 1
ORDER BY p.dateline
");
Ju lutem më ndihmoni si konfigurimin e saktë, dhe pse gabimet sitemap që më ndihmon të troubleshoot me, thanks

haiduongbk
24-04-11, 14:38
Unë jam duke përdorur vBulletin 4.1.3, kam bërë temë e gabuar, ju lutem kaloni në forum vbulletin 4 me

kamilkurczak
25-04-11, 13:34
hello,

së pari, vënë rregullat e gjeneratorit sitemap PARA rregulla vBET:

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

haiduongbk
26-04-11, 01:03
Thanks Kamilkurczak. Unë e bëri këtë, por çështja mbetet e pazgjidhur. Më ndihmo.

RewriteEngine në
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
DirectoryIndex forum.php Indeksi index.php. Php3 index.html index.htm messagebrd.pl
RewriteBase /
RewriteRule archive / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule forum.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [QSA]

Options + FollowSymLinks

# # # THIS IS A pak siguri shtesë dhe mund të hiqet

^ RewriteRule përfshin /(.*) index.php
RewriteRule ^ VB /(.*) index.php
RewriteRule ^ paketa /(.*) index.php

# # # KJO ËSHTË rishkruaj AKTUAL

RewriteRule ^ temat / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ faqe ([0-9] +) ?)) showthread.php? t = $ 1 & page = 2 $ &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ Anëtarët / ([0-9] +) member.php? U = 1 $ &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ Forums / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ faqe ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? f = $ 1 & page = 2 $ &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ blogs / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ faqe ([0-9] +) ?)) blog.php? u = $ 1 & page = 2 $ &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ entries / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ faqe ([0-9] +) ?)) entry.php? b = $ 1 & page = 2 $ &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ Lista e /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? R = $ 1 $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ përmbajtjen /(.*) content.php? R = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ widget / config / ([0-9] +) widget.php? R = config / $ 1 &% {QUERY_STRING}

haiduongbk
27-04-11, 09:23
VBulletin 3.6.0 Unë kam përdorur dhe çfarë nuk ka marrë një mesazh gabimi nga google. - I zbatimit Muslimanët dhe të integrimit përmbajtjen e mia htaccess:.

RewriteEngine në

# RREGULLAT për përkthim lidhje SEO me Muslimanët (duhet të përfshihen të gjitha rregullat para se të vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Adminwzcp / | modwzcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Adminwzcp | modwzcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Adminwzcp / | modwzcp / | cron | vbseo_sitemap |. Api \\ php)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Adminwzcp | modwzcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Ajo ka punuar për mua. Megjithatë, në mënyrë për të integruar sitemap Unë vetëm duhet të ndiqni udhëzimet tại:http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html - Më duhet të bëni ndonjë gjë tjetër? - Problemi im tani nuk është e përkthimin në lidhjet post. Shembull: lidhja ime e internetit

Chong TROM KHI Dung Wi-Fi (http://windowsz.net/f30/ch% E1% BB% 91ng-tr% E1% BB% 99 milion-KHI-d% C3% B9ng-wi-fi-23696.html)
Pas shërbimit:

Anti-vjedhje kur përdorni Wi-Fi (http://windowsz.net/en/f30/ch% E1% BB% 91ng-tr% E1% BB% 99 milion-KHI-d% C3% B9ng-wi-fi-23.696 . html)
Si mund të përkthehet në adresën lidhje si faqen tuaj te internetit?

haiduongbk
27-04-11, 09:27
Kjo do të thotë se ajo mund të përkthehet tek postimi i përmbajtjes, dhe titullin pas, por kjo nuk përkthehet për të lidhur gjithë mesazhet si kjo për faqen tuaj

haiduongbk
27-04-11, 09:41
- Problemi është se sitemap është krijuar, kam lexuar:

<url>

<priority> 0,6802 </ prioritare>
<lastmod> 2011-04-26T11: 23:06 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> vjetore </ changefreq>
</ Url>
<url>

<priority> 0,6802 </ prioritare>
<lastmod> 2011-04-26T11: 23:06 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> vjetore </ changefreq>
</ Url>
<url>
Unë mund të shoh adresën tạo:http://windowsz.net/f11/%5Bthao-luan%5D-%5Byou%5D-nghi-gi-ve-windows7-final-truoc-gio-g-22-10-2009-a-556-6.html Por lidhja nuk është gjetur faqe gabimi. Më ndihmoni. Shumë shumë gabime shkarkohen faqen time

kamilkurczak
27-04-11, 10:51
ok Unë do të kontrollojë atë për ju

kamilkurczak
03-05-11, 16:55
rreth google error sitemap:

Lidhje në sitemap nuk duhet të përkthehet.
Kjo është e mirë - Kjo është se si ajo duhet të punojnë. Pse? Performance.
Në këtë brez moment të 52 herë më shumë lidhje për temat mund të konsumojnë shumë kohë për forume të mëdha. Përkthimi i të gjithë ata që janë në të njëjtën kohë mund të bëhet me të vërtetë, me të vërtetë kohë dhe gjenerojnë shumë pyetje për të bazës së të dhënave.

Dhe kjo është e mirë për google - siç e shihni, ju keni një 301 përcjellëse tek faqja me url përkthyer (HTTP Error: 301).

Google do të preferonte që lidhjet janë përkthyer, por nuk shqetësohet fare.

Integrimi vBET me plugins të tjerë - vBulletin Enterprise Translator (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/): më shumë këtu

Ky mesazh nga google është për informacionin tuaj. Ata mendojnë se ju ndoshta keni një lidhje të keqe në sitemap, Ata mendojnë se nuk është e mirë për ju dhe ju nuk e dini asgjë për këtë,
por ju e dini - këtë lidhje janë ridrejtuar (me 301) në formë të mirë dhe kjo është e mirë për google dhe shumë të mirë për faqen tuaj (punën).

vBET nuk mbështesin përkthimin e url në sitemap.

Gjithashtu, ju nuk mund të integrohen vBET me sitemap - Ju do të keni në lidhje Sitemaps vetëm titujt origjinale. Google links zvarritje përkthyer veten (por ajo do të marrë më) dhe ju do të keni përkthyer URL

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations